Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2439 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Kutya nevelő (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Fogadd örökbe a saját virtuális kis mopszodat és nevelgesd a Pug - My Virtual Pet Dog ingyenes letöltésű Android és iPhone mobil és tablet alkalmazásában! Bizony a kutyusnak sok igénye van, így a

kutya nevelő appban

egyszerre akár négyen is résztvehettek a kis kedvenccel való törődésben. Etesd, itasd, öltöztesd a mopszodat és találkozz mások nevelt kedvenceivel a Pug - My Virtual Pet Dog-ban! A virtuális kutyanevelő alkalmazás letöltése ingyenes.
Vicces időjárás előrejelző - CARROT Weather (Android és iOS alkalmazás) ingyenes letöltése Ha unalmas az alap időjárás előrejelző alkalmazás telefonodon, akkor Android vagy iPhone mobilodra ingyen töltsd le a CARROT Weather-t, amely az időjárás előrejelzést csípős kommentárokkal látja el. Az

időjárás alkalmazás

aktuális, óránkénti és 7 napos előrejelzéseket nyújt szarkasztikus humorral, hogy még a legrosszabb kilátásokat is tompítsa. Az infógrafika a hasznos információkat gyorsan elérhetővé teszi, és részletesebb meteorológiai adatok állnak rendelkezésre, amikor megérintjük és elcsúsztatjuk. Azt is beállíthatjuk, hogy a CARROT humorérzéke barátságos vagy gyilkos legyen, és beállíthatjuk azt, hogy az AI viccei mennyire lehetnek politikaiak. A várható időjárás ingyenes app Android és iPhone mobilra és tabletre készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva egyszerűen telepíthető.
ChatGPT-alapú csevegés – Nova AI (Android és iPhone app) ingyenes letöltése A Nova AI a legújabb mesterséges intelligencia által vezérelt chatbot Android és iPhone mobilokra ingyenes letöltéssel. A Nova AI hatékony működését a ChatGPT, GPT-3 és GPT-4 u.n. keresztkompatibilis kliensként egyszerre támogatja. A Nova az

OpenAI Chat GPT-4

API-ját használja. Főbb jellemzői: - Korlátlan számú kérdést tehetsz fel, melyre korlátlan számú választ kaphatsz. - Többnyelvű támogatás, összesen 140 nyelven, magyarul is használható. - Az AI chatbottal párbeszédet is folytathatsz, melynek nagy előnye, hogy megjegyzi az előzmény beszélgetéseket is. A Nova AI chatbottól bármit kérdezhetsz. Segítségével írhatsz esszét, verseket, házi feladatot (még az érettségi vizsgában is segíthet), segítségével szerezhetsz zenét, programozhatsz, blog bejegyzéseket írhatsz, további tengernyi lehetőség csak engedd szabaddá a fantáziádat! A ChatGPT és GPT-4 gondoskodhat arról hogy a válaszok és dokumentumok hibamentesek legyenek. (megj.: A Nova rohamosan fejlődik, azonban az elkészített tartalmat érdemes stilisztikailag javítani, az általa javasolt adatokat "tényeket" ellenőrizni.)

ChatGPT ingyenes letöltés

A Nova AI letöltése és alapszintű használata Android és iPhone mobilokon ingyenesen lehetséges. Valamennyi funkció teljeskörű használatához előfizetés szükséges, mely automatikusan megújul és a feltételek szerint lemondható. Az ingyenes letöltésért kattints a lenti linkre!
Facebook Messenger (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A Messenger ingyenes letöltésű Android és iPhone Facebook chat alkalmazás. A Facebook Messengerrel nem csak a FB ismerőseidet, hanem a telefonodban szereplő összes személynek küldhetsz üzenetet, persze csak akkor, ha ők is telepítették az alkalmazást. A Messsenger segítségével hanghívásokat is kezdeményezhetünk. Chatelj barátaiddal, Facebook ismerőseiddel, de más, a kapcsolatlistádban szereplőket is meghívhatsz a

Facebook Messenger üzenetküldő

beszélgetésbe. Küldj fényképet, videót, chat-fejeket. A Facebook Messenger Android és iOS mobilalkalmazás letöltése ingyenes. A Messenger letöltésre kattintva gyorsan és egyszerűen telepítheted a Messenger-t Android és iPhone mobil eszközödre. A Messenger üzenetküldő alkalmazást már több mint 5 milliárdan töltötték le.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Outlook Attachment Sniffer v.4.101 ingyenes letöltése Ez a program a háttérben figyeli milyen csatolmányokat kapunk az Outlook programban.
Online Tv v.4.02 ingyenes letöltése A program több mint 200 interneten sugárzott rádió és Tv adást tud fogni.
Használatához Media Player és Real Player is szükséges.
Opera v.7.54 with Java ingyenes letöltése A legújabb Opera még mindig nagyon gyors és mégis több kényelmi funkcíót kinál, mint mások. Aki unja az MSIE-t, vagy nem elég neki a Firefox probálja ki ezt.
ReegFeeze v3.0 ingyenes letöltése Ha internetezés közben 1-2 spyware program a regiszteribe akarja írni magát, akkor ez a program megakadályozza. A spyware megelőző program letöltése megszűnt, további vírusvédelmi program letöltésére használd a főoldali keresőt!
UserMonitor v1.7 ingyenes letöltése Helyi hálózat számítógépeit figyelő és kezelő program amely magyar nyelvű.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése