Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8111 db | Összes driver: 1126 db | Összes alkalmazás: 2437 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Facebook Messenger (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése A Messenger ingyenes letöltésű Android és iPhone Facebook chat alkalmazás. A Facebook Messengerrel nem csak a FB ismerőseidet, hanem a telefonodban szereplő összes személynek küldhetsz üzenetet, persze csak akkor, ha ők is telepítették az alkalmazást. A Messsenger segítségével hanghívásokat is kezdeményezhetünk. Chatelj barátaiddal, Facebook ismerőseiddel, de más, a kapcsolatlistádban szereplőket is meghívhatsz a

Facebook Messenger üzenetküldő

beszélgetésbe. Küldj fényképet, videót, chat-fejeket. A Facebook Messenger Android és iOS mobilalkalmazás letöltése ingyenes. A Messenger letöltésre kattintva gyorsan és egyszerűen telepítheted a Messenger-t Android és iPhone mobil eszközödre. A Messenger üzenetküldő alkalmazást már több mint 5 milliárdan töltötték le.
Microsoft Office - Word, Excel, PowerPoint (Android és iOS alkalmazás) ingyenes letöltése A Microsoft 365 Office közismert számítógépes programcsomag Android és iPhone mobilos változata. Az ingyenes letöltéssel elérhető Office alkalmazás tartalmazza a Microsoft Word, Excel és PowerPoint programokat, így ezentúl ezeket kedvenc okostelefonodon és tableteden is használhatod. A beépített AI segéd és a Copilot segítségével, a legújabb OpenAI - a GPT-4 és a DALL E 3 - használatával való kereséssel, csevegéssel és képgenerálással hatékonyabban dolgozhatsz. A

Microsoft Office alkalmazásában

a OneDrive szolgáltatással összekötve közvetlenül a felhőbe is menthetsz. Az email üzenetekhez és csatolmányokhoz is jól használható a Microsoft Office app. A PDF szerkesztésen és szkennelésen túl számos hasznos funkció található az app-ban. Az Office program letöltése Android és iPhone mobilokra és tabletekre ingyenes. Rendszerkövetelmény: Android: eszköztől függ, iPhone: iOS 16.0 vagy újabb.
PicsArt - Kép és videó szerkesztő (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Telepítsd ingyenes letöltéssel az első számú Android és iPhone kép-és videó szerkesztőt, a PicsArt-ot mobiodra vagy tabletedre! Az egyszerű szűrőzésnél sokkal többet nyújtó, könnyen kezelhető

képszerkesztő alkalmazás

új technikáival bámulatos eredményeket hozhatsz ki fotóidból. Sokféle effektus, kollázskészítő, kamera, ingyenes clipart könyvtár, felhasználók által készített matricák és rajzeszközök állnak rendelkezésedre, hogy pár mozdulattal igazán extrává tedd a PicsArt-tal a bulifotókat és szelfiket.
Hill Climb Racing - Játék (Android és iPhone alkalmazás) ingyenes letöltése Egy megunhatatlan fizika törvényein alapuló autós ügyességi és fejlesztő játék Android és iPhone mobilokra valamint tabletekre. A Hill Climb Racing játékban Newton Billel, a fiatal és ambiciózus főhőssel hódíthatjuk meg a leglehetetlenebb, legelérhetetlenebb helyeket a fizika törvényeinek végsőkig feszítésével. Az

autós ügyességi játékban

fejleszd a járgányokat, hogy egyre tovább juthass, és új helyeket fedezhess fel a Hill Climb Racingben. A játék letöltése ingyenes, mely internetkapcsolat nélkül offline módban is játszható.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

Fejlesztenéd a nyelvtudásod, de kevés az időd? Tanulj mobiltelefonnal! Javítani kellene a nyelvtudásomon, de hol van nekem erre időm... Valószínűleg mindannyiunk fejében felmerült már ez a gondolat. A nyelvtanulás folyamatos odafigyelést, energiabefektetést igénylő tevékenység, de a napi feladatok mellett nehéz megtalálni az ehhez szükséges időt. Segíthet ebben a mobiltelefonunk?
Így védd meg a számítógépedet az online szerencsejátékozás közben Az online szerencsejátékok izgalmas világában a tétek nem csak a nyereményekről vagy a veszteségekről szólnak. A digitális integritás megőrzése ugyanolyan fontos szerepet játszik.
Ingyenes és biztonságos internetböngészők 2023-ra Keresed a számodra legmegfelelőbb internetes böngésző programot, de nem tudod, hogy melyik lehetne az? Ez érthető, hiszen számos remek program van a kínálatban. Bár mindegyik egy célt szolgál, mégis teljesen más megjelenéssel és kiegészítő funkciókkal rendelkeznek. Cikkünkben megismerkedhettek néhány böngészővel és azok tulajdonságaival.
Hogyan találd meg a megfelelő okos TV-t? Egy új okos televízió megvásárlása trükkösebb, mint azt sokan gondolnánk. Miért? Erre egészen egyszerű a válasz. A több 100 különböző Smart TV modell mellett olyan szempontokat is érdemes figyelembe venni, mint a portok adta lehetőségek, méretek és különböző funkciók, valamint azoknak kihasználhatósága.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

SnowCraft ingyenes letöltése Téli játék, hócsata a számítógép ellen.
The General v.4.5.e ingyenes letöltése Gyenge grafika, de annál izgalmasabb stratégiai játék
AV Personal Edition ingyenes letöltése Torony magasan a legjobb ingyenes, vírus elleni védelemben a leghatásosabb program! Nem telepszik rá a gépre, mint más nagynak "kikiáltott" víruskeresők, ennek köszönhetően nem lassítja a pc működését. Több mint 80 000 vírust ismer! Adatbázisa online frissíthető, hogy felismerje a legújabb vírusokat is!
ICQ v. 5.02 ingyenes letöltése Az ICQ a legnépszerűbb Internetes csevegő program,barátságos felülettel és rengeteg funkcióval rendelkezik. Azonnal figyelmeztett ha a barátok, kollégák belépnek az Internetre. Lehet vele beszélgetni (szövegesen), különböző játékokat játszani, még új e-mail érkezésekor is figyelmeztet. Az új ICQ tűzfal mögül is működik! Újdonságok az SMS-küldés, a csatornák, az Outlook-integráció és a PC-PC telefonálás.
Antenna-Web Desing Studio 2.186 ingyenes letöltése Nagyon szép és jól használható eboldalszerkesztő porogram.
Lehet, hogy nagyon sik dolgot nem tud, de amit igen azt igényesen valósítja meg.
Els  Elz  

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése