Főoldal > Hirek > Melyik Apple Watch-ot érdemes megvásárolni?

t: 226

Melyik Apple Watch-ot érdemes megvásárolni?Mint ahogy minden év szeptemberében, úgy idén is megjelentek az Apple újdonságai. Köztük találhatóak meg az Apple Watch legújabb modelljei is, a 8-as széria, a legújabb SE és a már régóta várt Ultra Sport is. Az iPhone felhasználók számára az Apple okosórái a legmegfelelőbbek, a kérdés már csak annyi, hogy kinek melyik lehet a legjobb választás. Cikkünkben többek között megtudhatjátok azt, hogy melyik modell tökéletes a hétköznapokhoz, vagy a rohanós hétvégékhez, de kitérünk arra is, hogy megéri-e a régebbi modellekkel foglalkozni. Ne is húzzuk tovább a szót, vágjunk bele!

Átlagos hétköznapokra is Apple Watch

Ha kétségeid vannak afelől, hogy érdemes-e megvásárolnod valamelyik Apple Watch modellt, emellett teljesen hétköznapi használatra tervezel, akkor a 2022-es Apple Watch SE lehet számodra a befutó. Kisebb kijelzője miatt remekül beépül a mindennapi rohanásba. A tok mérete 40 mm, az óra hátlapja pedig kerámiából készült, melynek köszönhetően súlya könnyebb, mint bármely másik Apple Watch-nak.

A készülék WatchOS 9 kompatibilis, így a legújabb funkciók is elérhetőek rajta. Az alacsony fogyasztású módnak köszönhetően könnyedén kibírja a napot töltés nélkül. Tökéletes alap okosóra minden olyan érdeklődő számára, aki a legegyszerűbb darabot keresi.

Apple Watch újoncokból sztárok

A nemrég megjelent Watch 8-as széria már most sokak kedvence. Ennek talán az egyik oka az, hogy szinte mindenki számára megfelelő. Külseje egy új, rozsdamentes acél felülettel rendelkezik. A nőknek beépített menstruációt és ovulációt követő rész is jelen van. Az óra csukló részénél egy hőmérséklet-érzékelő található, ami a korábbi szériákhoz képest újdonság. Rendelkezik minden olyan egészségügyi funkcióval, amely az elmúlt években kiadott modellekben is szerepelt.

A WatchOS 9 számos új lehetőséget kínál. Ilyen például a Crash Detection is. Ez a balesetet érzékelő fejlesztés vész esetén értesíti a vészhelyzeti kontaktot, aki helyzetünket megkapva értesül a balesetről.

A kültéri kalandok kedvelőinek is jó a Watch

Idén talán az Ultra Sport kapta a legnagyobb figyelmet, hiszen ehhez hasonló órával az Apple korábban még nem rendelkezett. Az elképzelés egy strapabíró sportóra volt, ami akadálymentesen teljesít minden területen. A 49 mm-es tok titánból készült. Kijelzője lapos és zafír kristályt kapott. Számos speciális navigációs funkcióval rendelkezik, így a természet kedvelőinek kifejezetten ajánlott.

A katonai felszerelésekre vonatkozó MIL-STD-810H szabványoknak is megfelel, így például liftezés közben nem fagy le és a hosszú távú túrázások közben sem kapcsol ki. Precíz, kétfrekvenciás GPS- rendszer és 3 darab aktív zajszűrős mikrofon is helyet kapott benne. Akkumulátora akár 2,5 napot is kibír egyetlen töltéssel.

Elkerülendő széria

Az idő múlásával sajnos készülékeink is elavulnak. Így van ez az Apple Watch 1, 2 és 3-as szériájával is. Ezek már évek óta nem kerültek gyártásra és értékesítésre. Az interneten is alig találni már használtat belőlük. Ezek a modellek még nem voltak vízállók és emellett már évek óta nem kompatibilisek a WatchOS újabb verzióival.

Végzetül

Kedvenceiteket megvásárolhatjátok számos webshopon. Köztük az Emag és Alza felületén is. További információkat az Apple termékösszehasonlító oldalán találhattok. Köszönjük, hogy Velünk tartottatok!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A mai világban mindenki gyors és megbízható internetkapcsolatra vágyik, amit egy megfelelő router segítségével könnyen elérhetünk. Ahhoz, hogy a tökéletes készüléket megtaláljuk, számos dolgot figyelembe kell vennünk. Cikkünkben az internetszolgáltatókkal, 2 alternatív megoldással, sebességi igények és további információk megismerésével segítünk...
A Microsoft Windows névre keresztelt operációs rendszerét először 1985-ben mutatták be. Az elmúlt 37 évben sok minden megváltozott körülöttünk, amely változásokra természetesen ennek a számítógépes rendszernek is folyamatosan reagálnia kellett. A siker záloga éppen ez volt: a folyamatos megújulás képessége.
Kézi mosogatás közben nehéz megtalálni a tökéletes vízhőmérsékletet. Ráadásul a mosogatás során átlagosan akár 15 liter vizet is elpocsékolhatunk, ami valljuk be, nem túl takarékos. Különféle mosogatógépek szerte a világban számos megoldást ajánlanak a problémára, ám vannak olyan élethelyzetek, amelyek mellett hagyományos mosogatógépek egyáltalán..
Valljuk be őszintén, a technológia fejlődésének köszönhetően számos téren megváltozott az életünk, de nem kifejezetten negatív értelemben. Az okos eszközök, háztartási nagy gépek és egyéb számos készülék mind megkönnyíti a hétköznapi dolgok elvégzését, így nem csoda az sem, hogy mára ezek mind szereves részét képezik mindennapjainknak.