Főoldal > Hirek > Bob, a mini mosogatógép

t: 593

Bob, a mini mosogatógép

(Fotó: www.daan.tech/hu/)

Kézi mosogatás közben nehéz megtalálni a tökéletes vízhőmérsékletet. Ráadásul a mosogatás során átlagosan akár 15 liter vizet is elpocsékolhatunk, ami valljuk be, nem túl takarékos. Különféle mosogatógépek szerte a világban számos megoldást ajánlanak a problémára, ám vannak olyan élethelyzetek, amelyek mellett hagyományos mosogatógépek egyáltalán nem alkalmazhatóak. Legyen szó egy aprócska kollégiumi szobáról, egy konyha-szobás pici apartmanról, vagy az eleve szűkős konyhákról, sajnos nem kompatibilisek ezekhez a nagy háztartási készülékekhez. Bob a mini mosogatógép éppen ezért jött létre! Nem csak helytakarékos, de környezetkímélő is, így vizet és energiát is könnyedén spórolhatunk használatával.

Ki az a Bob?

Nem. Bob nem egy személy, bár sok terhet levesz a vállunkról, amiért nem lehetünk elég hálásak "neki". Bob a mini mosogatógép a 2016-os alapítású Daan Tech legelső terméke és egyben a világ legfejlettebb környezetbarát mosogatógépe is. Több, mint 50%-ban újrahasznosított anyagokból készült el, amivel még „zöldebbé” válhat szemünkben.

Bob megrendelésénél számos személyre szabhatósági opciót találhatunk. Első sorban maga a géptest, mely igényelhető fekete és fehér, valamint matt felülettel. Az ajtó alapból egy fényes bevonattal rendelkezik, szintén fekete, vagy fehér alternatív lehetőséggel, azonban ebben az esetben rendelkezésre áll +10 különféle szín 19.90 euróért, vagy matt változatok 29.90 euróért.

A könnyedén kezelhető és értelmezhető kijelző is kétféle kivitelezésben érhető el. A megrendeléskor kérhetünk egy minimalista, klasszikus megjelenésűt, vagy egy színes, LCD-s darabot. A mini mosogatógép belső terén nagy variációk nincsenek, lényegében a kosár kiegészítőit határozhatjuk meg az egyszerű, vagy a bővített változatokkal.

Információk, melyeket tudni érdemes

A legfontosabb, hogy a készülék szinte bárhol elfér, remekül igazodik környezetéhez. Mérete alig haladja meg egy hagyományos mikrohullámú sütő paramétereit. Szélessége mindössze 34, míg magassága és mélysége egyaránt 49 cm-el rendelkeznek. Belsejében akár egy 29 cm átmérőjű tányér is elfér.

Üres, víz nélküli állapotában mindössze 11 kg-os tömeggel rendelkezik. Víztartályának kapacitása 3.9 liter, melyet a test tetején található nyíláson keresztül tölthetünk meg. Tartozik hozzá egy 1,5 méteres lefolyó cső is, mellyel mosogatás után könnyedén leengedhetjük a koszos használt vizet akár a mosdókagylóba is.

Fogyasztása és funkciói

A Bob mini mosogatógép képes mindössze 20 perc alatt elmosogatni, mindezt úgy, hogy közben 5x kevesebb vizet használ el, mint egy átlagos kézi mosogatásnál elhasználhatunk. Eközben összesen 0,35 kWh energiát vesz fel és a hőmérsékletet is 60 fokon tartja.

Ajtaja érintésre nyílik, így könnyebbé és gyorsabbá téve a be- és kipakolás folyamatát. A mosogatás végeztével kinyílik ez az ajtó, hogy a száradás gyors és eredményes lehessen. Belseje LED fényekkel van ellátva, így a mosási ciklus közben figyelemmel kísérhetjük a történéseket. A termék hátulján többek közt a töltő nyílással és a lefolyó cső csatlakozójával is találkozhatunk.

Vásárlási kisokos

Bob mini mosogató ára maximum 160.000 forint. Természetesen ebben benne van minden létező kiegészítő opció. A vételárat lehetőségünk van online kifizetni, amit egy biztonságos felületen tehetünk meg. A rendelés visszaigazolásától számítva 7 munkanapon belül szállítják ki nekünk, teljesen díjmentesen. A vásárlással 2 éves garanciát is kapunk, mely idő alatt ingyenesen visszaveszik tőlünk javításra, vagy esetleges cserére. Több információt és választ megtalálhattok a hivatalos weboldalon.

Ti mit gondoltok Bob-ról a mini mosogatóról?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Valljuk be őszintén, a technológia fejlődésének köszönhetően számos téren megváltozott az életünk, de nem kifejezetten negatív értelemben. Az okos eszközök, háztartási nagy gépek és egyéb számos készülék mind megkönnyíti a hétköznapi dolgok elvégzését, így nem csoda az sem, hogy mára ezek mind szereves részét képezik mindennapjainknak.
Kényelmes viselet, megfelelő akkumulátor-élettartam, beépített fedélzeti GPS és még számos indok arra, hogy azt mondhassuk, hogy a GTR 3 Pro az Amazfit eddigi legjobb okosórája. A készülék 2021 októberében lett bemutatva, így közel egy év elteltével könnyű róla véleményt alkotni. Cikkünkben megismerkedhettek kialakításáról, funkcionalitásáról és...
A szemfüles Apple felhasználók már bizonyára észrevették az App Store-ban az Arcade funkciót, azonban feltűnhetett az is, hogy sajnos nem ingyenes. Ennél a lépésnél sokan hátat fordítanak bizonyos lehetőségeknek és jogosan teszik fel a következő kérdést: Miért érné meg ez Nekem?
A Samsung Augusztus elején megrendezte az idei év második Unpacked eseményét, amelyen belül ismertették azokat az újdonságokat, amelyeket Augusztus 26-tól meg is tudunk majd vásárolni. Egészen pontosan 5 készülékről van szó, amelyeket világszerte több millió ember vár türelmetlenül. Mai cikkünkben ezekről lesz szó, így ha kíváncsiak vagytok arra...