Főoldal > Hirek > Samsung Galaxy Unpacked 2022

t: 254

Samsung Galaxy Unpacked 2022A Samsung Augusztus elején megrendezte az idei év második Unpacked eseményét, amelyen belül ismertették azokat az újdonságokat, amelyeket Augusztus 26-tól meg is tudunk majd vásárolni. Egészen pontosan 5 készülékről van szó, amelyeket világszerte több millió ember vár türelmetlenül. Mai cikkünkben ezekről lesz szó, így ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit kínál nekünk a világhírű márka, akkor mindenképpen tartsatok Velünk!

Galaxy Z Flip 4 és Fold 4

Mintha még csak tegnap történt volna, hogy a Samsung piacra dobta az összecsukható okostelefonokat, azonban ennek már lassan 4 éve. Gyorsan telik az idő, ez tény, ám a cég azóta is megállíthatatlanul dolgozik a fejlesztéseken, melynek eredményeként idén már a negyedik generációt is bemutathatták.

A dizájn a korábbiakhoz képest semmit nem változott, így a már jól megszokott külsőt tarthatjuk majd kezünkben. Ami kifejezetten előrelépés, az nem más, mint a zsanérok lecsökkentése, illetve a képernyő mentén futó keret minimalizálása. Ezzel a két újítással az idei modellek kompaktabbak, mint az elődök. Természetesen a védelmet sem hagyhatták ki, így a telefonoknál legelterjedtebb és legmegbízhatóbb Gorilla Glass Victus-t használták a kijelző védelmében.

Legbelül a legújabb Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1-es processzor található, továbbá az AMOLED kijelzőn egy folyékony, 120 Hz-es képernyőfrissítést is kaptunk. Mindkét készülék támogatja a gyorstöltést, mellyel 30 perc alatt töltődnek fel 1-ról 50%-ra. A Bespoke Studión belül pedig akár 75 színkombinációban szabhatjuk személyre a készülékeket.

Galaxy Watch 5 és 5 Pro

A Samsung okosórák szintén népszerű darabok, így nem meglepő, hogy idén is kapunk új modelleket. A Watch 5 40 és 44 mm-es változatban, míg az 5 Pro csak 45 mm-es átmérővel jelent meg. Mindkét változat egy 20 mm-es, könnyen cserélhető szíjjal rendelkezik. A kijelző zafírkristályból készült, azonban az 5 Pro esetében kicsit tovább gondolták a helyzetet. A zafír mellett titán bevonatot és masszívabb, tartósabb sport szíjakat kapott.

Az 5-ös generációba is ugyanaz a BioActive érzékelő került, mint a korábbi generációkba, azonban egy kissé átformázva, hiszen a hátsó üvegrész görbületén alakítottak valamennyit. Ez annyiban jelenik meg, hogy az óra jobban ráfekszik a csuklóra, ezáltal pontosabb mérési eredményeket kaphatunk.

Az órán okostelefon-kapcsolat nélkül sem fogunk eltévedni, hiszen beépített formában megjelenik rajta a Google Maps is.

Galaxy Buds 2 Pro

A vezetéknélküli fülhallgatók világát éljük, ez nem vitás. Az utcán is egyre több fajtába botlunk bele, így nem volt kérdéses a Samsungnak sem, hogy ők is elkészítik sajátjukat. Ez annyira jól sikeredett, hogy idén a Buds 2 Pro-val is kedveskedtek Nekünk.

A legújabb kialakítású fülpárnáknak köszönhetően egy letisztult vonalvezetéssel találkozhatunk. Ezen felül az aktív zajszűrést is megkaphatjuk, ami jócskán megkönnyíti a hétköznapokat. Az akkumulátor élettartama nem változott, így aktív zajszűrés mellett 5 órát, míg az egyszerű használattal 8 órát is kibír a fülhallgató.

Az új 24 bites audiokodekkel a korábbinál is tisztább digitális hanggal találkozhatunk, amely élvezetesebbé teszi a használatot, mint valaha.

Végezetül

Szerintünk a Samsung minden évben kitesz magáért. Mindig remek készülékeket adnak ki, melyek közt mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, mind árban, mind funkcionálásban. Mi már kíváncsiak várjuk az újdonságok megjelenését. Egyrészt a fülhallgatók korábbi allergiákat okozó problémája miatt, továbbá pedig azért, mert milliókat tölt izgatottsággal el az, hogy mennyire fognak az újdonságok helyt állni.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

iPhone-osok! Veletek is történt már olyan, hogy egyes hasznos funkciók beállítása közben elgondolkodtatok azon, hogy ezt egyszerűbben is meg lehetett volna oldani? Sajnos az iOS-hez tartozó kiegészítő lehetőségek nagy része csak úgy érhető el, ha hosszas folyamatokon megy keresztül az ember. Ez már önmagában több időt vesz el, mint kellene.
A Google által fejlesztett Android minden egyes gyártónál másképpen jelenik meg. Ez azért van, mert a vállalatok fejlesztői hozzáférést kapnak az operációs rendszer személyre szabásához. A Samsungnál ezt Android OneUI-nek nevezik, és számtalan lehetőséget kínál felhasználói számára.
A 2021-ben megjelent Samsung Galaxy A32 sokakban vegyes érzéseket keltett. Bizonyos felhasználási módoknak tényleg nem felel meg, de azok számára, akik elérhető áron szeretnének egy megbízható és kellemes mobiltelefont, bizony megéri. Mai cikkünkben ezt a remek kis készüléket fogjuk veletek megismertetni, így ha Ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor..
Egyszerű, vonzó és megfizethető. Mi? Hát a legújabb Android alapú okostelefon, a Nothing Phone 1. Ritka, szinte tökéletes első generációs készülék, amely egészen biztosan elkápráztatja a szemed. Remek megjelenéséért a 900 LED fényforrás felel, melyek az átlátszó hátlap mögött helyezkednek el. Ha Titeket is érdekel még több elképesztő információ...