Főoldal > Hirek > A Nothing telefon

t: 377

A Nothing telefonEgyszerű, vonzó és megfizethető. Mi? Hát a legújabb Android alapú okostelefon, a Nothing Phone 1. Ritka, szinte tökéletes első generációs készülék, amely egészen biztosan elkápráztatja a szemed. Remek megjelenéséért a 900 LED fényforrás felel, melyek az átlátszó hátlap mögött helyezkednek el. Ha Titeket is érdekel még több elképesztő információ erről a készülékről, akkor mindenképpen tartsatok velünk!

A semmi néha több

Mint azt mindenki jól tudja, az ár a mai világban kifejezetten fontos. A Nothing Phone mindössze 190.000 forintos árával a közép kategóriába sorolható, ám ez még semmi! Nézzük mit kapunk cserébe.

A többnyire csúcskategóriás készülék egy 6,55 hüvelykes kijelzővel dicsekedhet, melynek képe éles és megfelelően világos. 120 Hz-es adaptív frissítési frekvenciájának köszönhetően használata olyan könnyed, mintha csak vajat vágnánk. Tekintélyes mérete nem túl nagy, de nem is túl kicsi. Lapos szélei a könnyű fogást biztosítják felhasználója számára.

Belül 8 GB RAM, valamint egy Qualcomm Snapdragon 778 G+ processzor található. Lehetőségünk van a vezeték nélküli töltésre is, ami a mai világban egyre elterjedtebb már. Emellett biztosított az NFC, a kijelzőben található ujjlenyomat olvasó és egy kettős sztereó hangszóró. A készülék IP53-as besorolású vízállósággal rendelkezik.

Fények, kamera, akció!

Visszatérve az átlátszó hátlapra és a 900 darabos LED fényforrásra. A LED-ek fehéren világítanak. Beállítható a villogás bejövő értesítések alkalmával, így bármikor észrevehetjük azokat, még néma módban is. Számos fényminta közül választhatunk, de akár sajátot is hozhatunk létre.

Az úgynevezett Flip to Glyph mód egy hasznos és remek találmány a mai napig. Röviden a némamódot kapcsolhatjuk vele be egy egyszerű mozdulattal. Ez nem más, mint a telefon letétele képernyővel lefelé nézve. Igaz, hogy milyen egyszerű?

A fő kamera 50 MP-es és véleményünk szerint gyönyörű képeket lehet vele készíteni. A végeredmény szép, színes és az éjszakai mód is remek munkát végez. A stabilizáció igazán tekintélyes, panaszra semmi okunk nem lehet.

A tapasztaltabbak a Photoshop segítségével remek végeredményeket érhetnek el.

Nem Semmi!

Ez az elképesztő eszköz Július 21-től lesz elérhető minden országban, kivéve az USA-ban. Ennek okát nem tudni. Ami igazán lenyűgöző, hogy 100%-ban újrahasznosított alumíniumot használtak a kerethez, illetve a belső elemeknek több, mint a fele bioalapú műanyag. Ezzel környezetünket is védhetjük kicsit, miközben egy elismerésre érdemes telefonnal rendelkezhetünk. Ha még több információra vagytok kíváncsiak, akkor a Nothing oldalán mindent megtaláltok!

Végezetül

Ti mit gondoltok erről a készülékről? Szerintünk elképesztő, hogy valaki megálmodta ezt a külsőt és meg is valósította. Csak egy szót találunk erre: lenyűgöző. Ha kíváncsiak vagytok még több hasonló okos eszközre, akkor tartsatok velünk a későbbiekben is!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Mindig is lázba hoztak a városi elektromos rollerek, de nem tudod eldönteni, hogy melyik lehetne a legjobb számodra? Mai cikkünkben egy olyan rollert fogunk bemutatni, melyet Amerikában már nagyon sokan használnak és imádnak. Ennek egyik fő oka az nem más, mint az egészséges egyensúly a sebesség, hatótávolság és tömeg közt.
Bizonyára van köztetek olyan, aki már hallott az eSIM fogalmáról. Ez nem csoda, hiszen már több szolgáltató alkalmazza, azonban akinek teljesen idegen már a fogalom is, annak bizonyára tudunk majd újdonsággal szolgálni. Az eSIM drámai változásokat hozhat a közeljövőben a mobiltelefonok használatában...
A Samsung M8 2020 novemberében került bemutatásra, ám még csak hónapokkal ezelőtt került piacra. Bár nem tökéletes monitorként és televízióként sem, egyben mégis egy olyan elérhető alternatívának bizonyul, melyért sok ember pénztárcája hálás lehet. Mivel a mai világban 1-1 ilyen készülék ára már elég magas, egyre többen használnak 2 az 1-ben...
Azok számára, akiket valóban érdekel az elektrotechnika, nem árt pár alapvető fogalmat megismerni. Ilyen többek között az ellenállások fogalma is, amelyek kritikus szerepet töltenek be a különféle áramkörök működésében. Nézzük meg tehát, mik az ellenállások, és milyen típusaik vannak?