Főoldal > Hirek > A Speedway Mini 4 Pro elektromos roller

t: 774

A Speedway Mini 4 Pro elektromos roller



Mindig is lázba hoztak a városi elektromos rollerek, de nem tudod eldönteni, hogy melyik lehetne a legjobb számodra? Mai cikkünkben egy olyan rollert fogunk bemutatni, melyet Amerikában már nagyon sokan használnak és imádnak. Ennek egyik fő oka az nem más, mint az egészséges egyensúly a sebesség, hatótávolság és tömeg közt. A Speedway a MiniMotors USA egyik kedvelt márkája, de ha ennél többre vagytok kíváncsiak, akkor mindenképpen tartsatok Velünk!

Hajrá Speedway elektromos roller!

A Speedway Mini 4 Pro elektromos roller kis mérete és súlya ellenére is akkora erővel bír, hogy az már lenyűgöző. Ritka az olyan elektromos roller, amely ekkora méret és tömeg mellett is erős és stabil teljesítményt nyújt. Egy 1360 W-os motorral van ellátva, amely elegendő a nehezebb dombok kényelmes lebirkózására is.

Képes nagy teljesítményű módban akár 45-50 km/h-ás sebességgel haladni. Akkumulátorának szintjét is egyszerűen megtekinthetjük bármikor, hiszen ez a kormány kijelzőjén kapott helyet. Körülbelül 6 óra alatt tölt fel 0-ról 100%-ra, ami kiváló teljesítmény, nem mellesleg ezt a műveletet éjszaka könnyen elvégezhetjük.

Kényelem és elégedettség

A Speedway Mini 4 Pro roller mindössze 36 kg-os tömeggel rendelkezik. Ez elsőre nehéznek tűnhet, azonban kényelmesen hordozható kialakítása miatt a lépcsőkön sem hátráltat bennünket.

Utazó felülete meglepően tágas, így a magasabb, vagy nagyobb lábú embereknek is megfelelő lehet. A sötétben való biztonságos közlekedésért az elöl és hátul elhelyezkedő LED lámpák felelnek.

Negatívumok, vagy türelmet igénylő apróságok?

Szokták mondani, hogy minden jóban van valami rossz. Nos, még ha nem is nagy mennyiségben, de a Mini 4 Pro-ban is található ilyen dolog. Először is a fékeket megfelelően be kell állítani, hiszen újonnan megvásárolt állapotában nem az igazi. Ez egy alig 10 perces művelet, azonban később hálásak lehetünk majd érte.

A másik negatívum, amit tudunk róla mondani, az az összecsukással kapcsolatos. Mint minden városi roller, a Speedway is „összehajtható”. Ez a művelet az első pár alkalommal bonyolultabbnak tűnhet, mint amilyen valójában, de lássuk is a megfelelő módját.

A roller vázának elején található egy kis kar, amelyet lábunkkal lenyomva tudunk érvényesíteni. Miközben lábunkkal erőt fejtünk ki erre a karra, a vázat könnyedén előre kell tolnunk, így másodpercek alatt könnyen hordozható állapotba kerítve a rollert. Mivel az egészet lehajolás nélkül el tudjuk végezni, így nem véletlenül halljuk mindenhol azt, hogy ennél kényelmesebb már nem is lehetne.

Végezetül

Bár egyelőre Magyarországon nem forgalmazzák, számos remek elektromos rollert találhatunk magunknak így is. A Xiaomi remek alternatív megoldásokkal rendelkezik, így érdemes körbe nézni több helyen is vásárlás előtt. Azoknak, akik csak 1-2 alkalommal szeretnék igénybe venni, azoknak remek döntés lehet a Lime roller bérlés szolgáltatás igénybe vétele.

Ti milyen véleményen vagytok az elektromos rollerekkel kapcsolatban?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Bizonyára van köztetek olyan, aki már hallott az eSIM fogalmáról. Ez nem csoda, hiszen már több szolgáltató alkalmazza, azonban akinek teljesen idegen már a fogalom is, annak bizonyára tudunk majd újdonsággal szolgálni. Az eSIM drámai változásokat hozhat a közeljövőben a mobiltelefonok használatában...
A Samsung M8 2020 novemberében került bemutatásra, ám még csak hónapokkal ezelőtt került piacra. Bár nem tökéletes monitorként és televízióként sem, egyben mégis egy olyan elérhető alternatívának bizonyul, melyért sok ember pénztárcája hálás lehet. Mivel a mai világban 1-1 ilyen készülék ára már elég magas, egyre többen használnak 2 az 1-ben...
Azok számára, akiket valóban érdekel az elektrotechnika, nem árt pár alapvető fogalmat megismerni. Ilyen többek között az ellenállások fogalma is, amelyek kritikus szerepet töltenek be a különféle áramkörök működésében. Nézzük meg tehát, mik az ellenállások, és milyen típusaik vannak?
Mint azt már sokan tudhatjátok, idén augusztus végén, vagy szeptember elején hivatalosan is elérhető lesz az Android 13-as operációs rendszer. Mint minden verziónak, a 13-nak is lett egy kódneve, ami nem más, mint a Google Tiramisu. Számos új funkció és frissítés jött létre a Google által, melyeket már kíváncsian várunk...