Főoldal > Hirek > Mi az az Apple Arcade? Megéri, vagy sem?

t: 274

Mi az az Apple Arcade? Megéri, vagy sem?A szemfüles Apple felhasználók már bizonyára észrevették az App Store-ban az Arcade funkciót, azonban feltűnhetett az is, hogy sajnos nem ingyenes. Ennél a lépésnél sokan hátat fordítanak bizonyos lehetőségeknek és jogosan teszik fel a következő kérdést: Miért érné meg ez Nekem az Arcade-ért fizetni? Mai cikkünkben az Apple Arcade adta lehetőségeiről lesz szó, így ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok Velünk!

Mit tud az Apple Arcade?

Az Apple Arcade az App Store-on belül található kiegészítő szolgálatás, amelynek megjelenése után elég megosztó véleményeket olvashattunk. Felületén eleinte olyan exkluzív játékok voltak elérhetőek, amelyek máshol nem, mára azonban már a legnépszerűbb ingyenes kedvencek is megtalálhatóak rajta. Jelenleg több, mint 200 szórakoztató alkalmazással találkozhatunk, mint például a Subway Surfers kibővített változata.

Ám de a kérdés, ami sokatokat biztos érdekel már: mennyibe kerül a szolgáltatás havonta? Mindössze 5 dollárba, ami a jelenlegi árfolyam szerint nagyjából 2000 forint. Lehetőség van éves előfizetésre is, ami körülbelül 20.000 forintba kerül. Az Arcade eőfizetésért cserébe rengeteg extra és népszerű játékot élvezhetünk, nem mellesleg reklámok és applikáción belüli fizetések nélkül használhatjuk. Lehetőség van az előfizetés megosztására is, maximum 5 személyig. Ebben az esetben mindenki a saját fiókjában tud játszani. Így már extra olcsó, szinte ingyenes az Arcade.

Hogyan fizethetünk elő könnyen és gyorsan az Arcade-ra?

A procedúra egyáltalán nem bonyolult. Amint megnyitottuk az Apple Arcade-ot az App Store-on belül, lehetőségként fel fogja ajánlani az oldal a szolgáltatás kipróbálását. (Amennyiben valaki rendelkezik előfizetéssel, Ő a „Játék most” gombbal fog találkozni.)

Ezután a fizetési feltételeket olvashatjuk el, majd kártya adatainkat megadva megkezdhetjük a folyamatot. Miután ezzel végeztünk e-mail formájában megkapjuk az elektronikus számlát a következő levonási dátummal együtt.

Ingyenes próbaidő az Apple One keretein belül

A következő szolgáltatás akkor éri meg igazán, ha rendelkezünk többféle Apple szolgáltatással. Apple One előfizetésünkben megtalálható az Apple Music, az iCloud+, az Apple TV+, illetve az Apple Arcade is. Normál esetben ezt egy 1 hónapos, ingyenes próbaidőn belül kipróbálhatjuk, azonban sokszor új Apple készülékek vásárlásakor 3 hónapnyi díjmentes szórakozást is kaphatunk.

Az Apple One ára havonta nagyjából 6000 forint, azonban azok számára, akik rendelkeznek több Apple előfizetéssel is, kedvezőbb lehet ez a megoldás.

Megéri az Apple Arcade, vagy sem?

Manapság sokféle hasonló szolgáltatással találkozhatunk, azonban mindenki saját igényeinek megfelelően tudja eldönteni azt, hogy számára melyik éri meg és miért. Az Apple Arcade számos olyan játékkal rendelkezik, amelyek vetélytársai felületén sem érhetőek el. Havi 2000 forintért cserébe exkluzív és népszerű játékokat kaphatunk, reklámok és extra költségek nélkül. Szerintünk ez egy remek ajánlat és lehetőség. Ti mit gondoltok?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Samsung Augusztus elején megrendezte az idei év második Unpacked eseményét, amelyen belül ismertették azokat az újdonságokat, amelyeket Augusztus 26-tól meg is tudunk majd vásárolni. Egészen pontosan 5 készülékről van szó, amelyeket világszerte több millió ember vár türelmetlenül. Mai cikkünkben ezekről lesz szó, így ha kíváncsiak vagytok arra...
iPhone-osok! Veletek is történt már olyan, hogy egyes hasznos funkciók beállítása közben elgondolkodtatok azon, hogy ezt egyszerűbben is meg lehetett volna oldani? Sajnos az iOS-hez tartozó kiegészítő lehetőségek nagy része csak úgy érhető el, ha hosszas folyamatokon megy keresztül az ember. Ez már önmagában több időt vesz el, mint kellene.
A Google által fejlesztett Android minden egyes gyártónál másképpen jelenik meg. Ez azért van, mert a vállalatok fejlesztői hozzáférést kapnak az operációs rendszer személyre szabásához. A Samsungnál ezt Android OneUI-nek nevezik, és számtalan lehetőséget kínál felhasználói számára.
A 2021-ben megjelent Samsung Galaxy A32 sokakban vegyes érzéseket keltett. Bizonyos felhasználási módoknak tényleg nem felel meg, de azok számára, akik elérhető áron szeretnének egy megbízható és kellemes mobiltelefont, bizony megéri. Mai cikkünkben ezt a remek kis készüléket fogjuk veletek megismertetni, így ha Ti is kíváncsiak vagytok rá, akkor..