Főoldal > Hirek > Üdv újra Vivosmart okoskarkötő!

t: 250

Üdv újra Vivosmart okoskarkötő!4 év után a Garmin visszahozta az aktívitásmérő eszközét, melynek neve a Vivosmart 5 lett. A női / férfi okoskarkötő számos szükséges fejlesztést és újítást kapott az előző modellhez képest. Csatlakozott hozzá a GPS követés, melyet sokan hiányoltak az eddigi órákból is, illetve az incidensérzékelő funkciót is beleépítették. A nagyobb gombokon és érintőképernyőn kívül azonban más remek tulajdonságok is érkeztek, így ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor mindenképpen tartsatok Velünk mai cikkünkben!

Miért pont a Vivosmart?

Sokan feltehetik ezt a kérdést maguknak okoskarkötő vásárlás előtt, így ezt megelőzve elmondjuk. Az egyik legnagyobb oka a népszerűségének az nem más, mint a műholdas képességei. A Garmin eredetileg autós navigációkkal foglakozott, majd átálltak a hordozható, elektronikus készülékek gyártására. Ezekhez azt a műholdas nyomkövetést alkalmazzák, melyeket a gépjárművekhez is használtak, így nem csak tűpontos szabadtéri mozgáskövetést, hanem utazás megkönnyítést is kaphatunk.

Alapvetően kétféle módon juthatunk hozzá a GPS-hez. Az egyik az úgynevezett fedélzeti GPS, melynek használatához meg kell várni, amíg az unisex okoskarkötő eléri a műholdas jeleket, míg a csatlakoztatott GPS használatához nem kell mást tenni, mint megnyitni a Garmin Connect nevezetű alkalmazást, majd elindítani a kívánt tevékenységet.

Mi változott 4 év alatt?

4 év sok időnek számít, főleg a technikai fejlődés terén. A Garmin számos olyan funkciót adott ki kezei közül, melyek mára már szinte szükségszerűnek hatnak. 2019-ben vezették be unisex okoskarkötőiben az incidensérzékelőt, amely megkönnyíti mindenki életét, amennyiben éppen bajba kerül. Vészhelyzeti kapcsolatok hozzáadásával már jelez is a készülék az illetőknek, így minél gyorsabban segítséghez juthatunk.

Folyamatosan méri a pulzusunkat és amennyiben rendellenességet észlel, azt azonnal jelzi. Emellett ellenőrizhető a véroxigén szint is.

Fontos tudnivalók az okoskarkötőről

A Vivosmart 5 négy okoskarkötő különböző színben és két eltérő méretben vásárolható meg. A készülék kényelmes mindennapi viseletként is hordható, szinte minden típusú öltözékhez illik. Akkumulátora akár 7 napot is kibír egyetlen töltéssel. Telefonhoz csatlakoztatva elérhetővé válnak az üzenetek, hívások és értesítések is, melyeket a 10,5 mm-es OLED kijelzőn tekinthetünk meg.

Csatlakozik hozzá egy alkalmazás, melyet Android-os és iOS-es eszközökön is telepíteni tudunk. Számos remek kiegészítő kapható hozzá, köztük különböző anyagú szíjak és tokok. A dobozban az eszköz mellett a szükséges kábeleket és dokumentumokat találjuk meg. Ára nagyjából 55 ezer forint. A megrendelés visszaigazolásától számítva 1-3 munkanapon belül kiszállítják.

A készülék remekül bírja az úszás, vagy zuhanyzás közben őt érő vízmennyiséget, azonban búvárkodáshoz már egyáltalán nem ajánlott, hiszen maximum 5 méterig vízálló. Találhatunk beépített sportalkalmazásokat is, melyekkel még motiváltabbak lehetünk.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A mai világban számtalan módon küldhetünk üzeneteket online formában. Az interneten rengeteg ilyen applikációval találkozhatunk, így távoli rokonokkal és ismerősökkel is könnyedén tarthatjuk a kapcsolatot. A Telegram is egy ilyen alkalmazás, azonban jóval többet kínál...
A Google minden tavasszal megrendezi fejlesztői konferenciáját, amelyen minden új készüléket és szoftvert bemutatnak. Ez idén sem történt másképpen. A 2022-es konferencián a hardvertermékek aratták a legnagyobb érdeklődést. Ez nem csoda, hiszen olyan régóta várt készülékeket jelentettek be, mint a Pixel Buds Pro, a Pixel Watch, a Pixel Tablet...
A Google nemrég tartotta meg az éves fejlesztői, 1/0-s konferenciáját. A vállalat kapva az alkalmon bemutatta az idén érkező szoftvereket és hardvertermékeket is. Az ülésen egyértelmű sikert arattak az újdonságok. A show-t az új készülékek vitték el, ami nem csoda, hiszen a Google tudja, hogy mivel nyűgözheti le az embert...
A Google Dokumentumok alkalmazást világszerte több, mint 100 millió ember használja minden egyes nap. Látszólagos egyszerűsége mögött viszont számos felfedezhető funkció és hatékonyságnövelő eszköz található.