Főoldal > Hirek > 6 tipp, hogy Te is profi Telegram felhasználóvá válhass!

t: 417

6 tipp, hogy Te is profi Telegram felhasználóvá válhass!A mai világban számtalan módon küldhetünk üzeneteket online formában. Az interneten rengeteg ilyen applikációval találkozhatunk, így távoli rokonokkal és ismerősökkel is könnyedén tarthatjuk a kapcsolatot. A Telegram is egy ilyen alkalmazás, azonban jóval többet kínál. Mai cikkünkben elhoztunk 6 tippet, amelyekkel belőletek is profi felhasználó válhat. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok Velünk!

Mitől más a Telegram?

Első sorban azért, mert szinte minden platformon elérhető. A Telegram Messenger támogatja a végpontok közti üzenet titkosítást a biztonság érdekében. Használata egyszerű és nagyszerű, emellett nem csak csoportos, de csatornás beszélgetéseket is létre lehet hozni. Utóbbiban akár 1000 ember is tartózkodhat.

Hagyj rendet magad után!

Sokan bizonyára nem tudják, de lehetőség van a Telegram üzenetek automatikus törlésének beállítására. Ez miért jó? Egyrészt digitális védelmet nyújt, másrészt rengeteg tárhely szabadítható fel vele.

A beszélgetéseknél található felső állapotsoron található 3 pontocska. Ezekre rákattintva engedélyezhető a Telegram alkalmazásban az automatikus törlés. Kiválasztható, hogy milyen időközönként történjen meg a törlés, majd innentől kezdve más dolgunk nincs is vele.

Egyéni értesítési hangok beállítása a Telegramban

Bizony! Lehetőség van saját hangok hozzáadására is különböző beszélgetéseknél. Ehhez nem kell mást tenni, mint a Telegram alkalmazásban a csevegésnél található értesítés lehetőségnél hozzáadni a kívánt hangot. Arra azonban oda kell figyelni, hogy jelenleg az 5 másodpercnél rövidebb és maximum 300 kB méretű hangfájlok támogatottak.

Alapértelmezett reakció módosítása

Dupla kattintással reagálhatunk egy „tetszik” jellel az üzenetekre, azonban ennél többet is alkalmazhatunk. A Telegram Messenger fő beállításainál a matricák és hangulatjelek menüben található egy gyorsreakció lehetőség. Itt lehet hozzáadni több hangulat jelet, melyeket az üzenet hosszan való lenyomására hívhatunk elő.

Azonnali fordítás a Telegramban

Mint azt sokan tudják, a Telegram-on belül más országokban élő emberekkel is beszélgethetünk. Ez azonban sokszor bonyolult lehet azok számára, akik nem beszélnek az adott nyelven.

A beállításoknál található nyelv opción belül bekapcsolhatjuk a fordítás gomb megjelenését. Ezután minden alkalommal, mikor olyan üzenetet kapunk, ami nem a mi nyelvünkön íródott, a Fordítás gomb automatikusan megjelenik, és rákattintva el tudjuk olvasni saját nyelvünkön a beszélgetést.

Korlátlan felhőtárhely

Bizony! A Telegram Telegram felhasználók számára biztosított az ingyenes és korlátlan tárhely. Azonban egyetlen fájl sem lehet nagyobb 2 GB-nál.

Fontos üzenetek elmentése

Csevegésen belül lehetőségünk van bizonyos üzeneteket kiemelni és elmenti őket egy olyan helyre, ahol nem kerülnek akkor sem törlésre, ha az automatikusra van állítva. Ehhez nem kell mást tennünk, mint a kívánt üzenetet hosszan nyomva tartanunk, majd a továbbítás opción belül a mentett üzenetek lehetőséget kiválasztanunk. A névjegy listánk tetején meg is jelenik ilyenkor a mentett üzenetek rész, amelyen belül korlátlan mennyiségű beszélgetést tárolhatunk.

Végezetül

Szerintünk ezek remek tippek nem csak egyszerűbbé, hanem nagyszerűbbé is teszik a felhasználói élményeket. Ti mit gondoltok? Tudtunk újdonságot mutatni Nektek is? Reméljük hasznosak voltak ezek az információk minden Telegram felhasználó számára!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Google minden tavasszal megrendezi fejlesztői konferenciáját, amelyen minden új készüléket és szoftvert bemutatnak. Ez idén sem történt másképpen. A 2022-es konferencián a hardvertermékek aratták a legnagyobb érdeklődést. Ez nem csoda, hiszen olyan régóta várt készülékeket jelentettek be, mint a Pixel Buds Pro, a Pixel Watch, a Pixel Tablet...
A Google nemrég tartotta meg az éves fejlesztői, 1/0-s konferenciáját. A vállalat kapva az alkalmon bemutatta az idén érkező szoftvereket és hardvertermékeket is. Az ülésen egyértelmű sikert arattak az újdonságok. A show-t az új készülékek vitték el, ami nem csoda, hiszen a Google tudja, hogy mivel nyűgözheti le az embert...
A Google Dokumentumok alkalmazást világszerte több, mint 100 millió ember használja minden egyes nap. Látszólagos egyszerűsége mögött viszont számos felfedezhető funkció és hatékonyságnövelő eszköz található.
A mai világban nehéz olyan okostelefont vásárolni 100.000 forint alatt, amely minden szempontból megfelel az elvásároknak. A csúcskategóriás darabokat nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, így a kedvező áron elérhető, ám remek készülékek igazi kincseknek számítanak. A hosszas kutatás elkerülésének érdekében mai cikkünkben bemutatjuk Nektek a...