Főoldal > Hirek > Okostelefon 100.000 forintból?

t: 746

Okostelefon 100.000 forintból?A mai világban nehéz olyan okostelefont vásárolni 100.000 forint alatt, amely minden szempontból megfelel az elvásároknak. A csúcskategóriás darabokat nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, így a kedvező áron elérhető, ám remek készülékek igazi kincseknek számítanak. A hosszas kutatás elkerülésének érdekében mai cikkünkben bemutatjuk Nektek a OnePlus Nord N20-as, 5G képes mobiltelefont, amelyet biztosan imádni fogtok! Ha kíváncsiak vagytok a részletekre, akkor tartsatok velünk!

Miért van szükség az olcsóbb okostelefonokra?

Aki telefonvásárlás előtt áll, vagy már átesett rajta, az pontosan tudja azt, hogy mennyi szempontot kell figyelembe venni. A legtöbb olcsó eszköznél mindig abba a problémába ütközik az ember, hogy valami elrontja az összképet. Ez általában a kamerának a minősége, vagy az akkumulátornak az ereje, azonban a tökéletes okostelefont megtalálni nem is olyan egyszerű.

Az elérhető áron megvásárolható okostelefonokra azért van szükség, mert nem járhat mindenki a legújabb és legdrágább eszközökkel. Sokan egy könnyen beszerezhető és remek minőségű darabra vágynak, amely hosszú éveken át probléma mentesen működik.

A OnePlus Nord N20-as okostelefon

Abban biztosak lehetünk, hogy a OnePlus készülékei magasan verik a középár kategóriában vetélytársaikat. A feloldott változatú Nord N20 5G képes modell várhatóan 2022 nyarától lesz elérhető. Mit jelent az, hogy feloldott? Erre egészen egyszerű a válasz! Az áprilisban bemutatott okoskészülék szolgáltató függő, így korlátozott azon személyeknek a listája, akik hozzáférhetnek.

Műszaki adatok

Kezdjük is a legfontosabbal, ami nem más, mint a processzor. A Nord N20-ban a Qualcomm Snapdragon 695-ös darabot találhatjuk meg, amelyhez 6 GB memória társul. Ennek a kiváló választásnak köszönhetően a telefon használata gördülékeny és probléma mentes.

Képernyője egy 6,4 hüvelykes, éles és színes AMOLED kijelző, ami egészen ritka ebben az ár kategóriában. Minden képpontnak saját háttérvilágítása van, ami azt teszi lehetővé, hogy a fekete tartalmaknál a képpontok egészen egyszerűen ki tudnak kapcsolni, ezzel élvezetesebbé téve a készülék használatát. A biztonsági funkcióknak az egyik legmeghatározóbb típusát is itt találhatjuk. Ez nem más, mint a beépített ujjlenyomat érzékelő, mellyel nem csak telefonunkat oldhatjuk fel, hanem bizonyos tartalmakat is lezárolhatunk.

A kamerák

Bár ez evidens, ám a hátlapi kamerákra nagyon oda kell figyelni. Kifejezetten sérülékenyek a többi telefon lencséihez képest, hiszen a mindössze 7,5 mm vastagságú telefontól nagyjából 3 mm-re kiállnak. A fő kamera 64 megapixeles. Található még mellette egy makró kamera a közeli felvételekhez és egy monokróm lencse, amely remek fekete-fehér felvételeket készít.

Az előlapi, úgynevezett szelfi-kamera egy 16 megapixeles lencsével büszkélkedhet. Önmagában a kamerák rendben vannak, ám egy olyan fotószerkesztő alkalmazással, mint a Photoshop Lightroom CC elképesztően jó felvételeket készíthetünk. Egyetlen hátránya az éjszakai fények mellett jelenik meg, ugyanis ilyenkor eléggé homályos és szemcsés végeredmények születhetnek.

Egyéb fontos információk

Ami sokakat bizonyára érdekelhet, az az akkumulátor. A Nord N20 egy 4500 mAh-es akkumulátorral van felszerelve, amely akár egy teljes napot is kibír intenzívebb használat mellett. Az AccuBattery program segítségével megfigyelhetjük az állapotát is, illetve az esetleges problémákat is észlelhetjük vele.

Maga a telefon IP52-es besorolással rendelkezik, ami annyit jelent, hogy míg az esőben való használattal megbirkózik, addig a nagyobb mennyiségű vízbe ejtéstől már tönkre mehet.

Végezetül

Szerintünk ritka az ilyen minőségű telefon a 100.000 forintos kategóriában és mi már rendkívül várjuk a megjelenését is. Ti mit gondoltok róla? Szerintetek is szükség van az ehhez hasonló telefonokra?


Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Gondolkodtál már azon, hogy honnan tudnál legálisan filmeket letölteni, úgy hogy utazás közben, hosszabb várakozások alatt, vagy esetleg internet problémáknál el tudd ütni valamivel az idődet? Ha igen, akkor remek helyen vagy, ugyanis mai cikkünkben be fogjuk mutatni azt, hogy mindezt hogyan tudod kivitelezni.
Voltál már olyan helyzetben, hogy a szinte vadonatúj televíziódnál az egyetlen negatívum a pocsék hangminőség volt? Ezzel sajnos nagyon sokan tudnak azonosulni, azonban az új TV vásárlás helyett van egy egyszerűbb és olcsóbb megoldás is!
Valami igazán remek kamerára vágysz, de hiába keresed a megfelelőt egyszerűen nem találod? Ha igen, engedd meg, hogy kicsit segítsünk Neked, ugyanis mai cikkünkben elhoztuk bemutatni kedvenc akciókameránkat, ami bizonyára a világon mindenhol hatalmas sikert arat. Menő, innovatív, könnyen kezelhető és még ígéretes is, de mégis miről van szó?
A világon rengeteg idegennyelv van használatban, így nem csoda, hogy szinte mindenki beszél legalább egyet az anyanyelvén kívül. Nagyon sokan szeretnének újabbakat megtanulni, elsajátítani, és alkalmazni az életben anélkül, hogy a tanulásra hatalmas összegeket költenének el. Számos ember az alkalmazások mellett dönt, ami nem csoda, hiszen...