Főoldal > Hirek > A Google nemrégiben bejelentett hardverei

t: 320

A Google nemrégiben bejelentett hardvereiA Google minden tavasszal megrendezi fejlesztői konferenciáját, amelyen minden új készüléket és szoftvert bemutatnak. Ez idén sem történt másképpen. A 2022-es konferencián a hardvertermékek aratták a legnagyobb érdeklődést. Ez nem csoda, hiszen olyan régóta várt készülékeket jelentettek be, mint a Pixel Buds Pro, a Pixel Watch, a Pixel Tablet, illetve a Pixel 7 és 7 Pro telefonok. Mai cikkünkben elhoztunk Nektek minden tudnivalót ezekről a kütyükről, így ha kíváncsiak vagytok rájuk, akkor mindenképpen tartsatok Velünk!

A Pixel Watch

A Pixel Watch-ról azóta terjednek a hírek, mióta a Google 2016-ban elkezdte a Pixel telefonok gyártását. Hosszú évek után 2022 őszén végre találkozhatunk az okosórával. Nézzük is, hogy mit érdemes tudni róla!

Amit először észre lehet venni, az a lekerekített megjelenése. Az óratok újrahasznosított rozsdamentes acélból készül. A szíjak cserélhetők lesznek, csak úgy, mint egy hétköznapi karórán. Gördülékeny animációk fogadnak bennünket az érintőképernyőn, melyen akár pulzusunkat és alvási időnket is követhetjük. Az óra csak Androidos eszközökkel fog működni. Az áráról egyelőre nincsenek információk, azonban a Google azt állítja, hogy az okosórája prémium minőségű. Éppen ezért úgy véljük, hogy nagyjából egy Apple Watch árához lesz hasonló.

Google Pixel Buds PRO

A tavalyi Buds A szériához képest a PRO aktív zajszűrést és átlátszósági módot kap majd. Új, egyedi hatmagos hangrendszerrel lett felszerelve, amelyről a Google úgy tartja, hogy kiemelkedőbb több vezetéknélküli fülhallgatónál. Az úgynevezett Multipoint Connectivity támogatás miatt zökkenőmentesen válthatunk majd át laptopról telefonra, vagy fordítva anélkül, hogy bármiféle Bluetooth beállításhoz kellene nyúlnunk.

Érintőképernyős vezérlést, vezetéknélküli töltés támogatást és akár 11 órás üzemidőt kaphatunk majd. A készülék IPX4-es vízállósággal rendelkezik. Előrendelése július 21-én veszi kezdetét, majd egy héttel később már az üzletekben is megvásárolható lesz. 4 színben lesz elérhető, melyek nem másak, mint a faszén, a köd, a korall és a citromfű.

Google Pixel 7 és 7 PRO

Ezek a telefonok a Pixel Watch-al közösen fognak megjelenni. Ennek oka valószínűleg az, hogy a Google mindig őszre hagyja a szerintük legnagyobb újdonságok piacra dobását. Egyelőre annyit tudunk róla, hogy a kamerasáv a hátlapon újrahasznosított alumínium felülettel rendelkezik. Egy úgynevezett „next-gen Tensor” chip helyezkedik el benne, melynek köszönhetően tovább fejlesztett biztonságot, beszédfeldolgozást és fényképezést kaphatunk.

A készülékek már úgy fognak megjelenni, hogy az Android 13 lesz rajtuk telepítve.

Pixel Tablet

A Google-től ez lesz az első tablet megjelentetés, mióta komoly figyelmet szentelnek ezeknek az eszközöknek. Fontos lépéseket tesznek meg az operációs rendszer optimalizálásáért. Ezt is egy Tensor chip fogja táplálni, csak úgy, mint a Pixel 7 és 7 PRO okostelefonokat. A vezérigazgató azt nyilatkozta ezzel kapcsolatban, hogy zökkenőmentesen fog együttműködni minden Pixel eszközzel és a Pixel telefonok tökéletes társa lesz.

Az eddigi információk alapján 2023-ra lesz várható. Mi már nagyon izgatottak vagyunk miatta!

Végezetül

Előző cikkünkben bemutattuk már Nektek az új Google szoftvereket, így úgy véljük, kellő betekintést nyerhettetek Ti is a Google várható újdonságai mögé. Reméljük Nektek is olyan izgalmas volt, mint Nekünk! Ti melyik terméket várjátok a legjobban?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Google nemrég tartotta meg az éves fejlesztői, 1/0-s konferenciáját. A vállalat kapva az alkalmon bemutatta az idén érkező szoftvereket és hardvertermékeket is. Az ülésen egyértelmű sikert arattak az újdonságok. A show-t az új készülékek vitték el, ami nem csoda, hiszen a Google tudja, hogy mivel nyűgözheti le az embert...
A Google Dokumentumok alkalmazást világszerte több, mint 100 millió ember használja minden egyes nap. Látszólagos egyszerűsége mögött viszont számos felfedezhető funkció és hatékonyságnövelő eszköz található.
A mai világban nehéz olyan okostelefont vásárolni 100.000 forint alatt, amely minden szempontból megfelel az elvásároknak. A csúcskategóriás darabokat nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, így a kedvező áron elérhető, ám remek készülékek igazi kincseknek számítanak. A hosszas kutatás elkerülésének érdekében mai cikkünkben bemutatjuk Nektek a...
Gondolkodtál már azon, hogy honnan tudnál legálisan filmeket letölteni, úgy hogy utazás közben, hosszabb várakozások alatt, vagy esetleg internet problémáknál el tudd ütni valamivel az idődet? Ha igen, akkor remek helyen vagy, ugyanis mai cikkünkben be fogjuk mutatni azt, hogy mindezt hogyan tudod kivitelezni.