Főoldal > Hirek > Kedvenc Amazon Kindle készülékeink

t: 305

Kedvenc Amazon Kindle készülékeinkAz Amazon 6 darab ebook készülékkel rendelkezik, melyeknek neve a Kindle. Ezek a remek eszközök elérhető árukról, kompakt kialakításukról híresek. Több ezer könyvet képesek tárolni, ráadásul akkumulátoruk akár egy hónapot is kibír. Mai cikkünkben bemutatjuk kedvenceinket, így ha kíváncsiak vagytok arra, hogy melyik lehet számotokra a megfelelő, mindenképpen tartsatok velünk!

Amazon Kindle 2019

Ha egy egészen egyszerű ebook olvasóra van szükséged, akkor ez a darab mindenképpen Neked ajánlott. Ez a változat egy 6 hüvelykes érintős kijelzővel rendelkezik, ami tökéletes az olvasáshoz. Amennyiben sötétben szeretnénk olvasni, a kijelző automatikusan kivilágosodik, így nincs mitől tartanunk.

Képes hangoskönyveket is lejátszani Bluetooth-os fej, illetve fülhallgató segítségével. 8 GB-os tárhellyel rendelkezik, de amint kiolvasunk egy könyvet, azt ki is tudjuk törölni, ezzel is szabad tárhelyet biztosítva. Akkumulátora 3-6 hétig bírja attól függően, hogy mennyit használjuk.

Amazon Kindle Oasis 2019

Az Oasis melegebb fényekkel és gyorsabb processzoral rendelkezik. 7 hüvelykes kijelzőjével a legnagyobb az összes Kindle közül. Egykezes használatát az oldalán található gombok teszik lehetővé, hiszen ezekkel tudunk lapozni az oldalak között.

Amazon Kindle Paperwhite Kids Edition

Mint ahogyan azt a neve is takarja, ez a verzió kifejezetten gyerekeknek lett kitalálva. Nagy kijelzője miatt könnyebben tudnak rajta olvasni, ráadásul az eszköz IPX8 értékelésű vízállósággal is rendelkezik.

Megvételével 1 éves tagsági hozzáférést kaphatunk az Amazon Kids+ felülethez is, melyen több ezer gyermekbarát tartalmat találhatunk.

Alternatív megoldások

Mi van akkor, ha nem szeretnénk ebook olvasót vásárolni, de ragaszkodunk a digitális megoldásokhoz? Manapság már számtalan lehetőség van arra, hogy okostelefonunkon, vagy táblagépünkön tudjunk olvasni. Az internet tele van számos oldallal, ahonnan PDF formátumú könyvekhez juthatunk hozzá. Ezekhez elengedhetetlen egy olyan alkalmazás, mint például a ReadEra, vagy az Adobe Reader.

Ha nem szeretnénk PDF fájlokat letöltögetni, akkor remek választás lehet a jól ismert Google Play Könyvek, vagy az Amazon Kindle alkalmazások is.

Végezetül

A mai világban szerencsére számtalan lehetőségünk van megtartani olvasási szokásainkat a könyvektől kezdve egészen az ebook olvasókig. Szerintetek melyik a jobb?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Új év, új fogalmak. Bizonyára sokunknak vannak újévi fogadalmai, azonban azt tudtátok, hogy az emberek 80%-a maximum februárig tartja ezeket meg? Ennek számos oka lehet, azonban a legérthetőbb a rossz fogadalom választása. Azok számára, akik célokat tűztek ki maguk elé nagyon nagy segítséget nyújthat a digitális világ.
2021 bizonyára sokunk számára meghatározó év volt. A járvány miatt sok minden értékelődött bennünk át, sok szokás változott meg és ami a legfontosabb, számtalan új dolog felé nyitottunk kapukat. Így, hogy napokon belül áttérünk 2022-be, úgy gondoltuk, hogy emlékezzünk meg együtt az idei év legjobb pillanatairól.
A világjárvány kezdete óta jóval többen dolgoznak otthonról, mint valaha. Ennek számos előnye és hátránya is van. Az ünnepek közeledtével sokunkban megfogalmazódhatott már a kérdés, hogy kinek mit vegyünk Karácsonyra. Mai cikkünkben elhoztunk pár hasznos dolgot, melyekkel bátran meglephetjük a távmunkában dolgozó ismerőseinket.
A Chromebookok olyan laptopok, melyek a Google által fejlesztett ChromeOS szoftverrel rendelkeznek. Ezek a darabok kedvező áruk és felhasználói élményük miatt népszerűek. Mai cikkünkben szeretnénk Nektek bemutatni röviden a mi kedvenceinket. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok velünk.