Főoldal > Hirek > Applikációk az újévi fogadalmak betartásához

t: 499

Applikációk az újévi fogadalmak betartásáhozAlakítsunk ki szokásokat

Szeretnénk szokásainkon változtatni, esetleg új dolgokat bevezetni nem csak az új év első napjaiban hanem a mindennapokban is? Ehhez elengedhetetlen az, hogy kompromisszumokat tudjunk kötni és az elkötelezettséget sem hagyhatjuk magunk mögött.

Streaks A Streaks nevezetű applikáció mögött egy roppant értelmes és egyszerű gondolatmenet áll. Ez nem más, mint az, hogy ha valamit elkezdünk minél sűrűbben csinálni, az idővel szokássá alakul át, amit később nem igazán tudunk már megtörni. Az alkalmazás használata roppant egyszerű. Úgy működik, mint egy teendő lista, amely a megadott dolgokról értesít minket a beállított időkben, így gondoskodva arról, hogy ne feledkezzünk meg ezekről.

Way of life: Ez a remek app picivel többet tud, mint a Streaks. Az egyetlen különbség köztük az a naplózási funkció. A Way of life lehetővé teszi azt, hogy a tevékenységekhez megjegyzéseket fűzzünk hozzá, melyeket később visszanézve informálódhatunk, vagy összehasonlíthatjuk azokat egymással.

Tanuljunk meg meditálni!

Elsőre biztosan furcsán hangzik, hiszen kinek lehetne erre szüksége, nem igaz? A válasz meglepő lehet, hiszen több ember igényli a kikapcsoló perceket, mint hinnénk. Stresszes pillanatokban remekül esik kicsit elzárkózni a világtól.

Calm: A Calm nevezetű alkalmazás segít ellazulni, megtanítva a meditáció lényegét. Kitisztult fejjel nekiindulni a feladatoknak sokkal jobban esik, mint gondolatokkal tele, ezt tagadni sem lehet. Kurzusok segítségével sajátíthatjuk el a meditálás sajátosságait.

Vezessünk naplót!

A napló vezetés az egyik legnépszerűbb szokás. Leírni a gondolatainkat, összegezni napjainkat megnyugtató lehet és a későbbiekben is jól eshet átolvasni ezeket a feljegyzéseket.

Five Minute Journal: Ebben az alkalmazásban rövid kérdésekre válaszolva akár már 5 perc alatt naplózhatjuk napunkat. Gyors, kényelmes és célszerű. A 5 minute journal használata nagyon egyszerű és napi 5 percet megér a használata.

Day One: Lényegében egy hagyományos naplót vezethetünk segítségével. Gondolataink szabadon szárnyalhatnak, hiszen az alkalmazás privát tered ad nekik. A Day One használata eleinte nehéz lehet, de pillanatok alatt bele lehet jönni.

Tervezzünk!

Legyen szó költségvetésekről, vagy teendőkről, megtervezve minden sokkal gördülékenyebben halad. Hónap végén összegezhetjük költéseinket, illetve megtekinthetjük a statisztikákat is ezekkel kapcsolatban.

Koin: A Koin segít számláinkat egy helyen kezelni és a havi kiadásokat összegezve statisztikát felállítani azok alapján, hogy mikor mire és mennyit költöttünk. Kifejezetten hasznos lehet azok számára, akik azt fogadták meg, hogy 2022-ben jobban odafigyelnek arra, hogy mire költenek.

Mivel ezek az alkalmazások nem magyar nyelvűek, angol nyelvtudást igényelnek. Azok számára, akik nem beszélik a nyelvet, remek választás lehet például a Google Tasks,vagy a Microsoft To Do is. Ez a két applikáció teendőinket jegyzi fel, melyekről értesít bennünket, így akár olyan dolgokat is megadhatunk benne, mint a testmozgás, vagy rendrakás.

Végezetül az újévi fogadalmakról

Az újévi fogadalmak megtartása sokszor nem teljesül, pedig ez csak rajtad múlik! Bízunk benne, hogy idén máshogy alakul. Nektek van újévi fogadalmatok?Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

2021 bizonyára sokunk számára meghatározó év volt. A járvány miatt sok minden értékelődött bennünk át, sok szokás változott meg és ami a legfontosabb, számtalan új dolog felé nyitottunk kapukat. Így, hogy napokon belül áttérünk 2022-be, úgy gondoltuk, hogy emlékezzünk meg együtt az idei év legjobb pillanatairól.
A világjárvány kezdete óta jóval többen dolgoznak otthonról, mint valaha. Ennek számos előnye és hátránya is van. Az ünnepek közeledtével sokunkban megfogalmazódhatott már a kérdés, hogy kinek mit vegyünk Karácsonyra. Mai cikkünkben elhoztunk pár hasznos dolgot, melyekkel bátran meglephetjük a távmunkában dolgozó ismerőseinket.
A Chromebookok olyan laptopok, melyek a Google által fejlesztett ChromeOS szoftverrel rendelkeznek. Ezek a darabok kedvező áruk és felhasználói élményük miatt népszerűek. Mai cikkünkben szeretnénk Nektek bemutatni röviden a mi kedvenceinket. Ha kíváncsiak vagytok ezekre, akkor mindenképpen tartsatok velünk.
Egy megfelelő óra nem csak az időt mutatja meg, hanem ahogyan mondani szokták, öltöztet is bennünket. Remek kiegészítőként is funkcionál, azonban egy okosóra számos esetben jobb társként szolgál.