Főoldal > Hirek > Timex Fit 2.0, a legújabb okosóra

t: 259

Timex Fit 2.0, a legújabb okosóraAz okosórák használata egyre elterjedtebb. Az internet segítségével szinte bárhol találhatunk számunkra megfelelő darabokat. Stílusosak, kényelmesek, és konkrétan a telefonunkat is helyettesíthetik. Használatuk roppant egyszerű, 2021-ben már több ezer különböző modell és márka között tudunk válogatni. A Timex piacra dobott a napokban egy remek okosórát, ezt szeretnénk bemutatni nektek cikkünkben. Ha kíváncsi vagy a részletekre, tarts velünk!

A Timex okosóra

A Timex hosszú évek óta foglalkozik órák gyártásával és értékesítésével, így biztosan akadnak olyan emberek, akik kifejezetten örülni fognak ennek az új okos készüléknek. Az okos órákon kívül találhatunk még egyszerű mechanikus darabokat is, továbbá egyéb kiegészítőket, mint a szíjak, tokok és hasonlók. A márka darabjait hazánkban is könnyedén beszerezhetjük.

A Timex Fit 2.0

A Timex újdonsága a Fit 2.0 elég ígéretesnek tűnik. Elsősorban érdemes megemlíteni a verhetetlen árát. Átszámolva nagyjából 24.000 forintba kerülnek. Nézzük is hát meg, hogy ezért az árért mit tudnak, milyen szolgáltatásokat nyújtanak.

Az okosóra 3 színben vásárolható meg, kékben, fehérben és feketében, ami azért is remek, mert ezek szinte mindenféle színű szíjhoz passzolni fognak. Emellett rengetegféle óralap közül választhatunk, így bátran kijelenthetjük, hogy ezek a kütyük teljes mértékben személyre és stílusra szabhatók.

Ha már a külső tulajdonságoknál járunk, az óra 45 mm-es átmérővel rendelkezik, azonban ebből a kijelző pontos mérete egyelőre nem ismert. Jobb oldalán találhatunk egy úgynevezett navigációs gombot is, ami a használatának megkönnyítésére szolgál.

Belső tulajdonságai

Az első legnagyobb piros pont, amit igazán kiérdemel ez a darab az nem más, mint az akkumulátor kapacitása. Egy töltéssel képes akár 7 napot kibírni, azonban ez függ a használatától is. Az okosóra sportoláshoz is remek társ, hiszen 7 féle sportmód található meg rajta. Edzés közben a tevékenységkövető segít nekünk megfigyelni az elégetett kalóriák számát, a pulzusunkat és még a mozgásunk időtartamát is.

Az egészségügyi funkciókért a beépített szenzorok felelnek. Megmérhetjük a pulzusunkat, illetve vérnyomásunkat, továbbá ellenőrizhetjük a véroxigén szintünket is. Alvási adatainkat is lekövethetjük, így akár olyan dolgokat is megtudhatunk, hogy mikor voltunk mély álomban az éjszaka, mennyi volt az átlag pulzusunk, illetve természetesen azt is, hogy mennyit is aludtunk. Ezek mind remek funkciók, hiszen egészségünkre még könnyebben odafigyelhetünk majd a Timex Fit 2.0 okosóra segítségével.

Egyéb információk

Az óra IP 54-es besorolású víz-és porállósággal rendelkezik, így kifejezetten helyt áll a mindennapokban is. Ez a védettség egyébként az izzadtságtól is megóvja eszközünket, így elkerülhető mindenféle kellemetlenség.

A legfontosabb talán az, hogy a Timex Fit okosóra Bluetooth segítségével kommunikál telefonunkkal. Kezelhetjük hívásainkat, zenéinket, ráadásul fényképezőgép módot is találhatunk rajta, így a képek elkészítése még nagyobb élvezetet fog nyújtani számunkra. Sportolás közben kifejezetten hasznos lehet a telefonhívás funkció. Szinte akármikor válaszolhatunk vele a Whatsapp-os, vagy Viber-es hívásainkra.

Végezetül

Ha megfigyeljük az utcai járókelőket, már rengeteg ember csuklóján láthatunk különböző okos órákat. Hatalmas könnyítés a mindennapokban, hiszen sietség közben akár azt is megnézhetjük, hogy kitől kaptunk üzenetet, mindezt a telefonunk elővétele nélkül. Ti mit gondoltok? Szerintetek megéri okos órát vásárolni 2021-ben? Szerintünk egy biztos, mégpedig az, hogy a Timex Fit 2.0-ra érdemes várni, hiszen ebben az ár kategóriában szinte verhetetlen.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Augusztus 11-én a Samsung megtartotta a szokásos évi eseményét, amelyen bemutatásra kerültek a legújabb termékek. A kínálat idén két okosórával, két telefonnal és egy vezetéknélküli fülhallgatóval bővült. Az esemény világszerte elérhető volt, és a remek új készülékek hatalmas pozitív fogadtatásnak örvendezhetnek.
Az akkumulátorok meghatározó részei a mindennapoknak, még ha ezt nem is vesszük észre. Nélkülük mobiltelefonjainkat és laptopjainkat sem tudjuk használni, hiszen ezek a készülékek javarészt az akkumulátor miatt működnek hosszú órákon keresztül. Összegyűjtöttünk néhány mítoszt, melyek között találhatunk igaz és hamis tényeket is.
Gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne egy okosított otthon? Ha igen, remek helyen jársz, hiszen mai cikkünkben azt fogjuk bemutatni, hogy milyen eszközökre lesz ehhez szükséged.
Az elmúlt másfél év bizonyára sokunk számára szinte esemény nélkül zajlott le. A lezárások miatt nem igen volt lehetőségünk kimozdulni, szórakozni, azonban szépen lassan minden visszaáll a megszokott kerékvágásba. Az emberek egyre többször járnak el otthonról, és szinte mindenhol visszaállt az irodai munka az otthoni munkavégzésből.