Főoldal > Hirek > Kedvenc alkalmazásaink a rendezett, produktív élethez

t: 446

Kedvenc alkalmazásaink a rendezett, produktív élethezAz elmúlt másfél év bizonyára sokunk számára szinte jelentős esemény nélkül zajlott le. A Covid lezárások miatt nem igen volt lehetőségünk kimozdulni, szórakozni, azonban szerencsére szépen lassan minden visszaáll a megszokott kerékvágásba. Az emberek egyre többször járnak el otthonról, és sok helyütt visszaállt az irodai munka az otthoni munkavégzésből. Új dátumok, események, találkozók várnak ránk, de nem kell félni attól, hogy valamit elfelejtünk, vagy elkésünk valamiről, ugyanis összegyűjtöttük a TOP 3 kedvenc produktív alkalmazásunkat, melyekkel bárki rendszerben tarthatja az életét. Ha érdekelnek ezek a remek applikációk, tarts velünk!

Evernote alkalmazás

Az Evernote mobil alkalmazás az egyik legjobb digitális jegyzettömb. Sajnos magyar nyelven jelenleg még nem érhető el, azonban használatához nem szükséges erős angol nyelvtudás. Ez annak köszönhető, hogy használata iszonyatosan egyszerű, emellett felhasználói felülete letisztult és remekül átlátható. Szinte minden platformon elérhető, így iOS-es és Androidos eszközökön is egyaránt elérhető, emellett akár webböngészőkben is használhatjuk.

Az Evernote alkalmazással formázott szövegeket, rajzokat, illetve csatolt fájlokat is. Az éppen megtekintett webes tartalmakat is át tudjuk vinni a jegyzettömbbe, ráadásul teljesen ugyanolyan kinézettel, mint a böngészőben, így legyen szó akciós újságokról, vagy esetleg olyan cikkekről, amelyeket szeretnénk elmenteni magunknak. Különlegessége, hogy a felhasználói fiókhoz létrejön egy e-mail cím, ami azért különleges, mert az elküldött, vagy a bejövő üzenetek megjelennek az alkalmazásban, így a fontos levelek megtekinthetővé válnak két felületen is.

Amennyiben éppen egy konferencián vagyunk, a hangrögzítő mód lehet segítségünkre. A mikrofon egészen egyszerűen felveszi a hangot, majd az aktuális jegyzetbe beilleszti, így bármikor vissza tudjuk azt hallgatni. Az applikációt lehet ingyenesen is használni, azonban ahhoz, hogy minden fontos és remek lehetőséget elérjünk, elő tudunk fizetni rá. Ez évente 10-20.000 forint, a kiválasztott csomagtól függően.

ToDoist applikáció

A ToDoist applikáció, mint ahogyan a neve is mondja, egy olyan remek kis alkalmazás, amelyben egészen konkrétan listákat és projekteket tudunk létrehozni. Elérhető böngésző módban, számítógépeken, illetve természetesen iOS-es és Androidos eszközökön is. Használhatjuk a mindennapokban akár bevásárló listaként, heti menü létrehozásához, illetve határidőket és emlékeztetőket is hozhatunk létre benne.

Projekteket tudunk létrehozni a nagyobb tennivalókhoz, melyekhez tudunk feladatokat is csatolni, illetve amennyiben a projektünknek van több ágazata, beépíthetünk több apró tervet is. Használata bizonyos szintig ingyenes, hiszen itt is elő kell fizetnünk a teljes körű használat érdekében. Ez évente nagyjából 7000 forint, de szerintünk teljesen megéri a pénzét ez a hasznos kis alkalmazás.

Eventbrite alkalmazás

Gondolkoztál már azon unatkozás közben, hogy milyen jó lenne valami programot csinálni? Az Eventbrite segítségével ezt meg tudjuk valósítani, ugyanis ez nem más, mint egy eseménytervező applikáció. Használata teljesen ingyenes, azonban sajnos nem magyar nyelvű. Láthatjuk a közelben található programokat, melyekre a jegyet egyszerűen megvásárolhatjuk az alkalmazásban, majd a kapott QR kóddal már el is indulhatunk.

Megéri rendszerben tartani a dolgokat?

A válasz természetesen személyenként eltérő lehet, azonban szerintünk teljesen megéri! Hogy miért? Nem csak szép látványt nyújt egy szép rendben tartott mobiltelefon, hanem a folytonos idegeskedést is elkerülhetjük azzal, hogy tudjuk, mit hol keressünk.

Számtalan hasonló alkalmazást találhatunk még más-más funkciókkal, azonban érdemes mindig kipróbálni az ingyenes változatokat, mielőtt valamire előfizetünk. A rendszerezett élet nagyban elősegíti a produktivitásunk minőségét, így érdemes kipróbálni hosszútávon ezeket a remek programokat.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Bizonyára sokaknak jut eszébe a játékkonzol szóról az Xbox, vagy társai, azonban bármennyire is népszerűek ezek az eszközök, sajnos nem olyan egyszerű őket A-ból B-be elvinni. Régóta töprengsz Te is azon, hogy mennyire király lenne egy zsebméretű konzol, amit bármikor magaddal vihetsz szinte bárhová? Ebben az esetben van egy jó hírünk!
A TAG Heuer az 1800-as évektől foglalkozik órákkal. A svájci vállalat fő irányzata a kronográf karórák gyártása és eladása, és ebben világszerte remekelnek. Éppen ezért tűnhet érdekesnek a nemrégiben bemutatásra került újdonság, ami eléggé eltér a megszokottaktól. Hogy miért?
A Lenovo a világ egyik legelismertebb laptop márkája, éppen ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, az új Yoga 9I lehet az év befutója. Megalkotása során a gyártó a felhasználó élményét tartotta szem előtt, így született meg ez a remek, csúcstechnológiás eszköz. Ez a modell remek társ lehet a hétköznapi kalandokhoz, a kreativitáshoz...
Az Xbox az egyik olyan játékkonzol, ami világszerte elismert és szeretett. Számos változata akad, mint például a One, vagy az X termékcsalád. Amennyiben Xbox X szériás készüléked van, akkor cikkünk kifejezetten Neked ajánlott, ugyanis elhoztunk bemutatni néhány olyan kiegészítőt, amelyek szerintünk élvezetesebbé tehetik a szórakozást.