Főoldal > Hirek > Szuper Mario okosóra a Tag Heuer-től

t: 477

Szuper Mario okosóra a Tag Heuer-től(Fotó: www.wired.co.uk)

A TAG Heuer az 1800-as évektől foglalkozik órákkal. A svájci vállalat fő irányzata a kronográf karórák gyártása és eladása, és ebben világszerte remekelnek. Éppen ezért tűnhet érdekesnek a nemrégiben bemutatásra került újdonság, ami eléggé eltér a megszokottaktól. Hogy miért? Mert elhagyva a megszokott kronográf vonalat, megalkották számunkra a Szuper Mario-s okosórát. Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit tud ez a remek eszköz, tarts velünk!

Az óráról

Ezzel az órával úgy érezhetjük magunkat, mintha csak Mario világába csöppentünk volna. Erről az egyes számok helyén látható figurák is gondoskodnak. Megtalálhatjuk az előlapon a híres csillagot, a gombát, és még a csövet is. Ezeken kívül még találkozhatunk a koronán egy Mario emblémával, továbbá maga az okosóra színvilága is visszatükrözi azt, amitől igazán hangulatossá válik ez az eszköz.

Mint minden okosóra, ez a darab is méri az aktivitásunkat, azonban a Márió vonalon maradva, a napi cél elérésekor a kijelzőn található figura ugrik egyet a levegőben, így tudatva velünk, hogy teljesítettük a napi elvárt eredményünket. Maga az óra egy piros utazó tokkal érkezik hozzánk, ezzel biztonságot nyújtva számára.

A TAG Heuer Connected

Ezt a modellt azért fontos kiemelni, mert a Mario-s koncepció is a Connected okosórák alapját kapta meg. Mit tud ez az eszköz? A 13,5 milliméteres szerkezetben egy 430 milliamperes akkumulátor található, ami 20 órás töltöttségi időt kínál, amihez tartozik +1 óra sport tevékenyég is. Az akkumulátor feltöltése nagyjából másfél órát vesz igénybe, ami elég gyors.

A Mario-s darab rendelkezik Wi-Fi, Bluetooth és NFC kapcsolattal is, így legyen szó értesítések megtekintéséről, vagy órás fizetésről, ezt mind meg tudjuk tenni vele. Az óra hátulján található szenzorok mérik a pulzust, így edzés közben, vagy után meg tudjuk tekinteni eredményeinket is.

Az órák alkalmazáshoz kötöttek, így tudnak okostelefonjaink kommunikálni velük.

Mario-val a motivációért

Tudtad, hogy Mario egész nap egy játék keretein belül segít neked mozgásban maradni? Az egészség nagyon fontos mindenki számára, éppen ezért ez az okosóra interaktív megoldásokkal próbál bennünket motiválni. Minél aktívabbak vagyunk, annál többet mozog majd a kijelzőn található bajszos hősünk is.

Az árakról és a kiegészítőkről

Mint arra számítani lehetett, elég pénztárcába nyúló árral került piacra ez a kollaboráció. A TAG Heuer évek óta viseli a luxus-okosóra koronát, így nem meglepő, hogy a legalapabb okos eszköz is 500.000 forint körül mozog. Nos, ehhez képest a Nintendoval közösen megalkotott darab 655.000 forintba kerül. Összesen 2000 darab készült el belőle.

Az órához megvásárolható 6 különböző szíj is, melyeknek ára 40 és 60.000 forint között van.

Végezetül

Az okosóra egyébként kompatibilis a Google Maps és a Google Calendar alkalmazásokkal is. Nyilvánvaló az, hogy nem egy hétköznapi darab, illetve a márka és a limitáltság miatt nem is olcsó, azonban mindent összevetve egy remek és izgalmas darabról van szó. Évek múlva akár gyűjtői értéket is képviselhet majd, azonban addig még várhatunk a többi Nintendo kollaborációra a TAG Heuer-től.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A Lenovo a világ egyik legelismertebb laptop márkája, éppen ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, az új Yoga 9I lehet az év befutója. Megalkotása során a gyártó a felhasználó élményét tartotta szem előtt, így született meg ez a remek, csúcstechnológiás eszköz. Ez a modell remek társ lehet a hétköznapi kalandokhoz, a kreativitáshoz...
Az Xbox az egyik olyan játékkonzol, ami világszerte elismert és szeretett. Számos változata akad, mint például a One, vagy az X termékcsalád. Amennyiben Xbox X szériás készüléked van, akkor cikkünk kifejezetten Neked ajánlott, ugyanis elhoztunk bemutatni néhány olyan kiegészítőt, amelyek szerintünk élvezetesebbé tehetik a szórakozást.
Az internet széleskörű használata mára már teljesen alapvető dolog. Kapcsolattartás, szórakozás, de még tanuláshoz is számtalan segítséget nyújthat. Esetleg gondolkoztál már el azon, hogy milyen módon kereshetnél pénzt az internet használata közben? Ha érdekel, tarts velünk cikkünkben...
Érdekel, hogy melyik az a Samsung laptop, amely nem csak helyt áll 2021-ben, de olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyekkel belopja magát az ember szívébe? Szuper helyen jársz, ha kíváncsi vagy erre, ugyanis cikkünkben a Samsung Galaxy Book 360 Pro-t fogjuk bemutatni.