Főoldal > Hirek > A Lenovo Yoga 9l laptop

t: 979

A Lenovo Yoga 9l laptopA Lenovo a világ egyik legelismertebb laptop márkája, éppen ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, az új Yoga 9I lehet az év befutója. Megalkotása során a gyártó a felhasználó élményét tartotta szem előtt, így született meg ez a remek, csúcstechnológiás eszköz. Ez a modell remek társ lehet a hétköznapi kalandokhoz, a kreativitáshoz, illetve munkához is. Ha érdekel, hogy mit tud, tarts velünk cikkünkben!

Lenovo Yoga 9l - Luxus teljesítmény a hétköznapokban

A Lenovo Yoga 9l remek laptop már az úgynevezett Intel Evo-t tartalmazza. Hogy mi is ez? Ez egy olyan platform, amiben a teljesítmény, a gyors reakcióidő, a remek akkumulátor időtartam és a lenyűgöző képminőség tökéletesen együtt dolgozva adják meg a felhasználó számára az élményeket. Emellé egy igazán letisztult, de stílusos megjelenésről beszélhetünk, ugyanis a Yoga 9I kívül-belül tökéletes.

A 2 az 1-ben konstrukciós Lenovo laptop gépháza az egyik legjobb minőségű fémből készült el. Az alapszín mellett megrendelhető pezsgőcsillám színben is, továbbá bőr borítóval is elérhető. A hihetetlenül gyors adatátvitelt a Thunderbolt 4 USB bemenet biztosítja. Az eszköz rendelkezik ujjlenyomat olvasóval is, így feloldása is roppant egyszerű.

Szórakozásra fel!

A Lenovo Yoga 9l laptopban minden megvan a szórakozáshoz. A remek hangért a Dolby Atmos rendszer felel, míg a 14 colos képernyő Dolby Vision technológiát használ. A Dolby eszközök minősége mellett legyen szó YouTube videók megnézéséről, vagy kedvenc zenéid meghallgatásáról, egészen biztosan jó élmény lesz.

Kreativitás határok nélkül

A Lenovo laptop házában el van helyezve egy toll, amely nem csak a képernyő használatát egyszerűsíti le, hanem remek lehetőségeket kínál azok számára is, akik grafikákkal dolgoznak, vagy egyszerűen csak szeretnek alkotni. A folyamat egészen egyszerű. Állítsd a készüléket az élére. Ezzel azt fogod elérni, hogy a billentyűzet eltűnik az útból, így szabadon dolgozhatsz a kijelzőn.

Ezután töltsd le, vagy nyisd meg a már meglévő alkalmazást, amiben alkotni szeretnél, vedd magadhoz a Lenovo tollat, és már bele is kezdhetsz a munkálkodásba. A Drawing Desk alkalmazáson belül képeket tudsz szerkeszteni, sőt, még 2 további alkotói módban is dolgozhatsz.

A Lenovo Yoga 9l laptop anatómiája

Az eszköz 21x32 cm, ami azért tökéletes, mert vékonyságával és remek méretével együtt szinte bárhová magunkkal tudjuk vinni, ráadásul a laptop nincs 1,5 kilogramm sem, így még akár kezünkben is tarthatjuk hosszú órákon keresztül, szinte meg sem fogjuk érezni azt.

A bekapcsoló gombot jobb oldalon találhatjuk meg, teljesen elkülönítve a billentyűktől. Ez azért remek megoldás, mert az olyan típusoknál, ahol a be-és kikapcsoló gomb a billentyűzetbe van beleépítve, sokszor nyomhatunk véletlenül rá, amivel akár az aktuális tevékenységünket szakítjuk félbe. Ez munka közben igazán bosszantó tud lenni, de szerencsére a Yoga 9I mellett nem kell emiatt aggódnunk.

A laptop oldalán emellett találhatunk 4 bemenetet is. Az első az nem más, mint az egyszerű USB-A bemenet. Rögtön emellett 2 darab USB-C-t találhatunk, amelyeken keresztül tölteni is tudjuk magát az eszközt. A negyedik és egyben utolsó bemenet nem más, mint a kombinált mikrofon-és fejhallgató csatlakoztató. Lényegében nincs sok bemeneti lehetőséggel ellátva, de ami van az hihetetlenül praktikus.

Megéri megvenni a Lenovo Yoga 9l laptopot?

Ez a remek 2 az 1-ben kivitelezésű laptop itthon 570.000 forinttól kapható. Éppen csak egy kicsivel több, mint a legdrágább MacBook-ok, azonban lényegesen többet tud náluk, így azt merjük mondani, hogy 2021-ben megéri megvásárolni a Yoga 9I-t!Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az Xbox az egyik olyan játékkonzol, ami világszerte elismert és szeretett. Számos változata akad, mint például a One, vagy az X termékcsalád. Amennyiben Xbox X szériás készüléked van, akkor cikkünk kifejezetten Neked ajánlott, ugyanis elhoztunk bemutatni néhány olyan kiegészítőt, amelyek szerintünk élvezetesebbé tehetik a szórakozást.
Az internet széleskörű használata mára már teljesen alapvető dolog. Kapcsolattartás, szórakozás, de még tanuláshoz is számtalan segítséget nyújthat. Esetleg gondolkoztál már el azon, hogy milyen módon kereshetnél pénzt az internet használata közben? Ha érdekel, tarts velünk cikkünkben...
Érdekel, hogy melyik az a Samsung laptop, amely nem csak helyt áll 2021-ben, de olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyekkel belopja magát az ember szívébe? Szuper helyen jársz, ha kíváncsi vagy erre, ugyanis cikkünkben a Samsung Galaxy Book 360 Pro-t fogjuk bemutatni.
Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne bankkártyákkal kitömött pénztárca nélkül az élet? Milyen lenne minden fontos kártyát egy helyen tartani úgy, hogy mindig kéznél legyenek, ha éppen szükség van rájuk? Szerencsére ezt akár már ma megvalósíthatod a Curve segítségével. Érdekel, hogy hogyan? Tarts velünk és cikkünkből megtudhatod!