Főoldal > Hirek > Xbox X kiegészítők az élvezetesebb játékhoz

t: 543

Xbox X kiegészítők az élvezetesebb játékhozAz Xbox az egyik olyan játékkonzol, ami világszerte elismert és szeretett. Számos változata akad, mint például a One, vagy az X termékcsalád. Amennyiben Xbox X szériás készüléked van, akkor cikkünk kifejezetten Neked ajánlott, ugyanis elhoztunk bemutatni néhány olyan kiegészítőt, amelyek szerintünk élvezetesebbé tehetik a szórakozást. Ha érdekel az, hogy melyek ezek, akkor tarts velünk!

Az Xbox vezetéknélküli fejhallgatója

Az Xbox számos fejhallgatóval rendelkezik, azonban ez a vezetéknélküli darab a legjobb mind közül. Hogy miért? Első sorban közvetlen kapcsolatot alakít ki magával a konzollal, így használata roppant egyszerű. Az ultrapuha fülpárnák abban segítenek, hogy órákkal később se legyen kényelmetlen a viselése. A beállításoknál személyre lehet szabni a hangzást is.

A maga kategóriájában igazán remek hangzást nyújt, így nem csak a játékokat, de akár a saját Spotify-os lejátszási listáidat is kiélvezheted. Ennek az az oka, hogy a Bluetooth miatt akár okostelefonodhoz is tudod csatlakoztatni. Hát nem remek? Akkumulátora ráadásul akár 15 órát is kibír egy teljes feltöltéssel. Itthoni ára 35.000 forint körül mozog.

Venom Twin Charging Dock

Ez a kiegészítő sokak számára lehet remek befektetés. Alapból az Xbox kontrollereket lehet vezetékkel tölteni, vagy elemet is cserélhetünk bennük. Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is, azonban ezzel a Venom töltő állvánnyal leegyszerűsíthető a dolog.

Egyszerre két kontrollert is lehet rajta tölteni, így azzal sem kell időt vesztegetni, hogy egyesével töltsük őket. Ehhez a dobozban lapul 2 darab 850 milliamperes akkumulátor is, amit egészen egyszerűen kontrollerünkhöz tudunk illeszteni. Itthoni ára nagyjából 10.000 forint körül van, de valljuk be, ezért a remek tárgyért ez egy nagyon jó ár.

Seagate 1 TB-os tárhelybővítő

Mint akár egy telefont, az Xbox konzolokat is különböző tárhelyekkel lehet megvásárolni, azonban annak, aki sok játékkal rendelkezik, annak a Seagate tárhelybővítője biztosan remek társ lesz. Szerencsére ez a memóriakártya tökéletesen illeszkedik a konzol hátuljában található nyílásba, így nem fog gondot okozni a behelyezése sem.

Ára 70.000 forint körül mozog, ami nem túl olcsó, de cserébe megnagyobbítja a tárhelyet, és ráadásul ugyanannyira gyors és jó, mint egy beépített SSD.

Venom kontrollertartó állvány

Akadtál már olyan problémába, hogy játék után nem tudtad hova tedd a kontrollereket? A Venom termékével többé biztosan nem lesz ilyen gondod, hiszen praktikussága mellett ára is lenyűgöző. Mindössze 5000 forintért hozzá lehet jutni, és cserébe rendezettséget és kényelmet ad. Egy állvány két hellyel rendelkezik, és a kialakítása lehetővé teszi a könnyű tárolást is.

Tudtad?

Tudtad, hogy Xbox készülékedre nem csak azokat a játékokat telepítheted, amelyeket megvettél? A Microsoft Store segítségével ingyenes játékokhoz és alkalmazásokhoz is hozzá tudsz férni. Ilyen például az ismert YouTube, vagy akár a Netflix is.

A Store-ban egyébként filmeket is meg lehet vásárolni. Számtalan műfaj közül lehet válogatni, mint például az akció, vagy akár a horror. A konzol hátulján található USB bemenet lehetővé teszi a külső meghajtók csatlakoztatását is, így alkalmas lehet házimozis estékhez is.

Végezetül

Számtalan olyan kiegészítővel találkozhatunk még, amelyek praktikusak, vagy plusz élvezetet okoznak. Ilyenek például a kontrollerek különböző megjelenéssel, a kormány kontroller az autós játékokhoz és még lehetne őket sorolni. Ahányféle ember, annyiféle lehetőség, azonban érdemes utánajárni a termékek megbízhatóságának a vásárlás előtt, hiszen ezzel is óvhatjuk konzolunk biztonságát.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az internet széleskörű használata mára már teljesen alapvető dolog. Kapcsolattartás, szórakozás, de még tanuláshoz is számtalan segítséget nyújthat. Esetleg gondolkoztál már el azon, hogy milyen módon kereshetnél pénzt az internet használata közben? Ha érdekel, tarts velünk cikkünkben...
Érdekel, hogy melyik az a Samsung laptop, amely nem csak helyt áll 2021-ben, de olyan tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyekkel belopja magát az ember szívébe? Szuper helyen jársz, ha kíváncsi vagy erre, ugyanis cikkünkben a Samsung Galaxy Book 360 Pro-t fogjuk bemutatni.
Gondolkoztál már azon, hogy milyen lenne bankkártyákkal kitömött pénztárca nélkül az élet? Milyen lenne minden fontos kártyát egy helyen tartani úgy, hogy mindig kéznél legyenek, ha éppen szükség van rájuk? Szerencsére ezt akár már ma megvalósíthatod a Curve segítségével. Érdekel, hogy hogyan? Tarts velünk és cikkünkből megtudhatod!
A Google Pixel-ek szinte a legjobb áron kapható okostelefonok, emellett olyan minőséggel rendelkeznek, ami ebben az ár kategóriában kifejezetten ritka. A letisztult és modern külső, a kamerák minősége és maga a szoftver remekül helyt állnak a mindennapokban.