Főoldal > Hirek > Minden, amit a Samsung Galaxy Z Flip3-ról tudni érdemes

t: 235

Minden, amit a Samsung Galaxy Z Flip3-ról tudni érdemes

(Kép forrása: www.flickr.com)

Augusztus 11-én a Samsung megtartotta a szokásos évi eseményét, amelyen bemutatásra kerültek a legújabb termékek. A kínálat idén két okosórával, két mobiltelefonnal és egy vezetéknélküli fülhallgatóval bővült. Az esemény világszerte elérhető volt, és a remek új készülékek hatalmas pozitív fogadtatásnak örvendezhetnek. Elhoztuk bemutatni a szerintünk legérdekesebb darabot, amely nem más, mint a Samsung Galaxy Z Flip3. Amennyiben kíváncsi vagy arra, hogy mit tud ez a hihetetlen kütyü, akkor mindenképpen tarts velünk a cikkünkben.

Samsung Galaxy Z Flip3 legfontosabb jellemzői

Az új és tartósabb konstrukcióval rendelkező Z Flip mobiltelefon ugyanazt a processzort kapta meg, mint az év elején megjelent S21-es modell is. A 6,7 hüvelykes mérettel rendelkező képernyő 120 Hz-es, amiből az következtethető, hogy tényleg egy olyan mobiltelefonról beszélhetünk, amely a csúcskategóriában is remekül helyt áll.

Védelmét az IPx8 vízállóság biztosítja, így nem kell megijednünk akkor sem, ha esőzés közben egy picit is vizes lenne. Ellenben egy aprócska negatív tulajdonsággal is rendelkezik. Ez nem más, mint a por és kosz elleni küzdelme. Összecsukott állapotában ugyanis a csuklópánt és a képernyő közé nagyon könnyen bejuthat a por és a kosz, de megfelelő odafigyeléssel ez teljesen elkerülhető.

A jövő mobiltelefonja?

A Z Flip3 mobiltelefon dizájnja megegyezik a tavalyi Flip modellekével, így külsőre talán olyan nagy változás nem is történt. Csuklópántja is szinte teljesen változatlan maradt.

Félig kinyitott állapotban simán letehető az asztalra és akár szelfik készítésére, vagy akár Skype hívások indítására és fogadására is alkalmas. Céljuk ezzel az összehajtható koncepcióval az volt, hogy a nagy telefont át tudjuk alakítani egy olyan méretű eszközzé, ami kényelmesen elfér az akár legkisebb zsebekben is. Ilyen lenne hát a jövőbeli telefonok sorsa is? Könnyen elképzelhető!

Kényelem és minőség egyetlen mobiltelefonban?

Bizonyára senkit nem lep meg az a tény, hogy a mobiltelefonok a mai világban méret ügyileg egyre nagyobbak és nagyobbak lesznek. Éppen ezért remek ötlet volt a Z Flip megalkotása a Samsungtól, hiszen használata közben jól jöhet a mérete, utazás és egyéb tevékenységek közben hihetetlen nagy segítség az, hogy nem kell tartani attól, hogy nem fér el rendesen zsebünkben.

Becsukott állapotában egy mini kijelzőn tájékozódhatunk az időről, a dátumról, illetve a telefon akkumulátor töltöttségéről is, továbbá animációkat is állíthatunk be kedvünkre. Ezt mind a hátsó kamera mellett találhatjuk meg. Fogadhatunk továbbá telefonhívásokat, illetve üzenetek előnézeteit is megtekinthetjük itt. A telefon a korábbi Flip modellekben megtalálható 10 Mp-es első és 12Mp-es hátsó lencséket kapta meg, így a kamerák terén nem találhatunk újdonságot. Ettől függetlenül még remek képeket készíthetünk vele, így akár a Snapchat-en való szórakozás is nagy élményt nyújthat számunkra.

Hol vásárolható meg, és miért éri meg előrendelni?

A Samsung Galaxy Z Flip3 mobiltelefon hazánkban jelenleg előrendelési státuszban van, azonban van egy remek hírünk a Samsung felhasználóknak. A hivatalos magyar oldalon történő előrendelés esetében lehetőség adódik régebbi Samsung telefonunk beszámításába. Ez elég egyszerűen történik. Meg kell adni a készülék IMEI számát, majd az állapottal kapcsolatos kérdésekre kell válaszolni.

Ezután kapunk egy ajánlatot, amit ha elfogadunk, egy futárt küldenek az eszközért, amit elvisznek kivizsgáltatni és ezután tudjuk leadni a rendelésünket. Augusztus 26-ig ráadásként egy 35.000 forintos kupont is kaphatunk a beszámításért cserébe, így most igazán megéri beszerezni ezt a remek telefont. Az ára tárhelytől függ. A 128 GB-os 400.000 forinttól, míg a 256 GB-os verzió 420.000 forinttól kapható.

Végezetül

Ti mit gondotok erről a telefonról? Szerintünk igazán remek mind külsőleg és belsőleg is, a beszámítási akcióval pedig - kinek-kinek pénztárcája szerint -talán emberi árban juthatunk hozzá. Egy biztos, a Samsung technikailag most sem okozott csalódást.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Az akkumulátorok meghatározó részei a mindennapoknak, még ha ezt nem is vesszük észre. Nélkülük mobiltelefonjainkat és laptopjainkat sem tudjuk használni, hiszen ezek a készülékek javarészt az akkumulátor miatt működnek hosszú órákon keresztül. Összegyűjtöttünk néhány mítoszt, melyek között találhatunk igaz és hamis tényeket is.
Gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne egy okosított otthon? Ha igen, remek helyen jársz, hiszen mai cikkünkben azt fogjuk bemutatni, hogy milyen eszközökre lesz ehhez szükséged.
Az elmúlt másfél év bizonyára sokunk számára szinte esemény nélkül zajlott le. A lezárások miatt nem igen volt lehetőségünk kimozdulni, szórakozni, azonban szépen lassan minden visszaáll a megszokott kerékvágásba. Az emberek egyre többször járnak el otthonról, és szinte mindenhol visszaállt az irodai munka az otthoni munkavégzésből.
Bizonyára sokaknak jut eszébe a játékkonzol szóról az Xbox, vagy társai, azonban bármennyire is népszerűek ezek az eszközök, sajnos nem olyan egyszerű őket A-ból B-be elvinni. Régóta töprengsz Te is azon, hogy mennyire király lenne egy zsebméretű konzol, amit bármikor magaddal vihetsz szinte bárhová? Ebben az esetben van egy jó hírünk!