Főoldal > Hirek > Milyen Bluetooth hangszórót érdemes venni?

t: 487

Milyen Bluetooth hangszórót érdemes venni?Vannak emberek, akiknek a Bluetooth hangszóró kifejezés nem mond semmit, pedig sokunknak igazán különlegesek. Bár ezek az eszközök nem olyan okosak mint mobiltelefonjaink, mégis számos háztartásban találkozhatunk velük. Ezek többsége szinte minden okostelefonnal képes együttműködni. Most bemutatjuk a szerintünk legjobb Bluetooth hangszórókat, így ha éppen azon gondolkodnál, hogy milyet vegyél, akkor ez a cikk mindenképpen segíteni fog Neked.

Kinek éri meg egy Bluetooth hangszóró?

A kérdésre számtalan választ adhatunk. Fiataloktól kezdve az idősebbekig bárkinek megérheti ha tudja, hogy mire szeretné felhasználni és milyen időközönként. Egy ilyen hangszóró ára relatív drága lehet, éppen ezért kérdés az is, hogy ki mennyit hajlandó rááldozni. Legyen szó házibuliról, kirándulásokról, vagy akár kerti sütögetésről, egy ilyen eszköz mindig megadja a kellemes alapot az eseményekhez.

Az összességében legjobb hangszóró: Logitech UE Boom 3

A Boom 3 egy igazi csoda a méretéhez képest. Egyedülálló működésének köszönhetően a zenehallgatás egy teljesen új oldalát mutatja meg. Tökéletes hangzása a letisztult, hengeres kialakításának köszönhető, amivel 360 fokban sugározza kedvenc zenéinket a szoba minden sarkába.

Ez a hangszóró kifejezetten úgy lett tervezve, hogy elpusztíthatatlan legyen, ráadásul vízálló is. Ennek köszönhetően bárhová magunkkal vihetjük, ezért biztos útitárs lehet számunkra. Egyetlen töltéssel akár 15 órát is kibír, ami valljuk be, elég jónak hangzik. Ára 50.000 forint körül mozog, ami nem túl drága a Bluetooth hangszórók között, mégis egy olyan kiváló minőséget kapunk érte cserébe, amire nem panaszkodhatunk.

Legjobb otthoni társ: Sonos Move

Amennyiben célunk az, hogy akár főzés, akár takarítás közben élvezetes legyen a zenehallgatás, akkor a Sonos Move lehet a megfelelő választás. Legjobb tulajdonsága, hogy –mint a Sonos szinte minden hangszórója– Google Asszisztens segítségével is működik. A zenét Wi-Fi hálózaton keresztül közvetíti, de természetesen ezt Bluetooth kapcsolattal is el tudja végzeni.

Teljes töltöttséggel képes 11 órán át szólni, így ha van egy elmentett lejátszási listánk a Spotify-on, akkor ne fogjuk vissza magunkat. Ahhoz, hogy ezt az élményt át tudjuk élni, sajnos már többet kell fizetnünk, hiszen a Sonos Move bluetooth hangszóró 135.000 forint körül érhető el.

A medencepartik ördöge: Logitech UE Wonderboom 2

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne egy medencés partit feldobni valami remek zenével? A Wonderboom 2 szinte biztosan a segítségedre lesz ebben. Hatótávolsága akár 33 méterig is elér, valamint akkumulátora egy teljes töltéssel 13 órát bír ki. Emellett por-és vízálló, tehát tökéletes medencés partikellék lehet. Méretéhez képest egy olyan hangzási minőséget képvisel, amivel a bulink hangulata sokáig emlékezetes maradhat.

A jobb hangzásért akár két Wonderboom-ot is párosíthatunk egyszerre egymáshoz. Ár érték arányban ez egy igazán kedvező Bluetooth hangszóró, ugyanis csupán 30.000 forintért magunkénak tudhatjuk.

Rock & Roll király: Marshall Stockwell II

Odavagy a zenéért, vagy csak egyszerűen imádod a Marshall gitárerősítők dizájnját? Akkor a Marshall Stockwell II lehet a számodra megfelelő. Méretének köszönhetően akár táskádba is beteheted és már útnak is indulhatsz vele. Nem csak az elején, de a hátulján is rendelkezik hangszóróval, így kétoldalú hangzása bármikor megadja a jókedv alapját. Egy teljes töltéssel képes akár 20 órát is kibírni, így egészen biztosan tartós élményt ad. A Marshall Stockwell II Bluetooth zenelejátszó 50.000 forinttól már szinte bárhol megvásárolható.

Kalandra fel: JBL Clip 4

A kalandot kedvelők hű társa lehet a JBL Clip 4 nevezetű kis Bluetooth hangszóró, ugyanis egészen egyszerűen bármikor táskánkra helyezhetjük. Ez annak köszönhető, hogy teteje egy karabinerkapoccsal van ellátva. Elődjeihez hasonlóan ez is kerek formájú, azonban kisebb, nagyjából egy hokikorong méretével rendelkezik, ami pont olyan kicsi, hogy bármilyen kiránduláson elfér, de pont olyan nagy, hogy hangzására ne legyen panasz.

Akkumulátorának működési ideje 10 óra, ami pont elég arra, hogy egy kiadós túrára elkísérjen bennünket. Vízállósága miatt akár vizes területeken is kalandozhatunk, de mindenképpen győződjünk meg arról, hogy a karabiner rendesen hozzá lett pattintva táskánkhoz. A Clip 4 zenelejátszó mindössze 20.000 forintért miénk lehet.

Mire használható még egy Bluetooth hangszóró?

Mint azt láthattuk, minden eseményhez megvan a megfelelő Bluetooth eszköz, de mi van akkor, ha nappalinkba szeretnénk egyet venni, hogy a filmnézést tegyük izgalmasabbá? Ebben az esetben mindenképpen egy nagyobb és komolyabb befektetésre lesz szükségünk. Ezeknek a kívánságoknak tesznek eleget az úgynevezett Soundbar-ok, amelyek a házimozi élményét hozzák otthonunkba.

Vannak olyan intelligens változatok is, amelyek képesek megérteni azt amit mondunk nekik. Ilyen például az Amazon Echo, vagy a Google Nest, amelyek a többi hangszóróhoz képest annyival fejlettebbek, hogy el tudják mondani az időjárást, vagy akár kérésre zenéket is le tudnak játszani neked.

Végezetül

Természetesen megszámolhatatlan a Bluetooth hangszórók mennyisége. Különböző márkák és fajták mozognak a piacon, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt. Bár a kínai áruházakban is megvásárolhatjuk az olcsóbb és talán rosszabb minőségű változatokat, érdemes inkább több pénzt belefektetni a dologba. Nincs más hátra, mint elővenni a kis eszközeinket és jól érezni magunkat.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A mai világban szinte mindenki látott, vagy próbált már ki videójátékot. Sokaknak jelentős részét képezik ezek a munkájuknak, így vannak ezzel a nagyobb vállalatok is, mint például a PlayStation, Xbox, vagy cikkünk fő témája, a Nintendo. A XXI. század talán legnagyobb cégei ezek, de vágjunk is bele a lényegbe.
A programok fontos szerepet játszanak az informatika világában. Minden egyes program más és más feladatot végez, és ez az egész egy nagy rendszert foglal magába. Számos különböző fajtájukat ismerjük, mint például vírusírtók, számítógép gyorsítók, és még sok más. Ahhoz, hogy eszközeinket biztonságban tartsuk, nekünk kell elvégezni az alap lépéseket.
2021-et írva senki nem lepődik meg azon, ha az utcán laptop táskával mennek el mellettünk. Annyira megszokott része lett az életünknek, hogy szinte már elengedhetetlen számunkra. Rengetegen végzik munkájukat rajta, illetve számos diák tanulását is elősegíti. Ezek mellett alkalmasak szórakozásra is, ezért elég sokoldalú eszközökről van szó.
Moziba járni mindenki szeret. A magával ragadó filmek, a hangzás és a popcorn terjedő illata. Ezek mind olyan dolgok, amik megadják az igazi mozihangulatot, és szerencsére a mai világban ezt az élményt otthonunkba is becsempészhetjük. Az úgynevezett hangprojektorok lehetővé teszik számunkra, hogy nappalinkból egy házimozi jöjjön létre akár...