Főoldal > Hirek > Milyen laptopot vegyek 2021-ben?

t: 689

Milyen laptopot vegyek 2021-ben?2021-et írva senki nem lepődik meg azon, ha az utcán laptop táskával mennek el mellettünk. A laptop annyira megszokott része lett az életünknek, hogy szinte már elengedhetetlen számunkra. Rengetegen végzik munkájukat rajta, illetve számos diák tanulását is elősegíti. A laptopok ezek mellett alkalmasak szórakozásra is, ezért elég sokoldalú eszközökről van szó. Szinte már minden családban van legalább egy, de akik még csak most szerzik be az elsőt, adnánk néhány hasznos program és típus ötletet.

Melyik laptopot éri meg megvásárolni 2021-ben?

Természetesen ahány ember, annyiféle igény létezik minden téren, viszont ha laptop vásárlás előtt állunk elég nehéz döntés vár ránk. Legyen szó bármilyen korosztályról, nagyon hasonló elvásárok alapján történik a legjobb laptop kiválasztásának folyamata. Amit mindenki szerete, az egy olyan darab, amin lehet filmet nézni, tanulni, dolgozni és hasonló alap tevékenységeket végezni. Mutatunk 3 olyan laptopot, amelyek tökéletesen helyt állnak a mindennapokban.

Lenovo IdeaPad S145 laptop. Ez a laptop az Intel Core i3-as vagy i5-ös processzora miatt lehetővé teszi a gördülékeny használatot, legyen szó iskolai, irodai, vagy otthoni aktivitásról. A laptop egy vékony és elegáns megjelenést képvisel, csakúgy, mint a másik kettő. Induló ára itthon 85.000 Forint körül mozog, ezért ahhoz mérten, hogy mit tud, iszonyatosan jó árban kapható.

Asus VivoBook 15 laptop. Ez a stílusos és különleges darab főleg a fiatalabb korosztály körében népszerű, viszont ettől függetlenül remekül helytáll egy irodában is. A legújabb Intel Core 5-ös processzora lehetővé teszi számunkra a képszerkesztés és videóvágás lehetőségét. Az Asus VivoBook 15 induló ára 106.000 Forint környékén van, és bár picivel magasabb, mint az előző márkáé, vannak olyan tulajdonságai, ami miatt azt lehet mondai rá, hogy megéri.

Acer Aspire 5 laptop. Vékonysága miatt nagyon könnyen hordozható, emellett súlya körülbelül 2 kg, ami a városi mászkáláshoz nagyon kedvező. Kijelzőjének mérete, csak, mint az előző két laptopnak, 15.6 hüvelyk, ami pont elég ahhoz, hogy kényelmesen használhassuk, és még pont megfelelő a munkavégzéshez is. Egy komolyabb videókártyával akár a legújabb videójátékok is akadásmentesen futnak rajta. Induló ára a három közül ennek a legmagasabb, hiszen 150.000 Forint alatt nem lehet kapni új állapotban.

Na de milyen programokat használjunk ha beszereztük már új laptopunkat? Nem csak a laptop választás igényes folyamat, hanem az is, hogy milyen programokat érdemes letölteni rá. Fontos odafigyelni minden apró lépésre, hiszen a megfelelő programokkal és a rendes használattal számítógépünk bizony sokáig fog problémamentesen működni. Ne feledjük, hogy minden a mi döntésünk, de érdemes segítséget kérni,ha tanácsra van szükség.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

Moziba járni mindenki szeret. A magával ragadó filmek, a hangzás és a popcorn terjedő illata. Ezek mind olyan dolgok, amik megadják az igazi mozihangulatot, és szerencsére a mai világban ezt az élményt otthonunkba is becsempészhetjük. Az úgynevezett hangprojektorok lehetővé teszik számunkra, hogy nappalinkból egy házimozi jöjjön létre akár...
Közös életünk az okos eszközökkel a 2000-es évek elején kezdődött, amikor egyre több okosabb telefon került képbe. Ezek évről-évre egyre modernebbek lettek, márkák tűntek el és jöttek létre, majd az egyre nagyobb népszerűség miatt az évek alatt számtalan népszerű alkalmazást érhettünk el. A 2010-es évekre már akkora szerepe lett az okos...
2021-ben biztosan nem újdonág az, hogy a világ tele van okos televíziókkal. Ez már megszokott, de mi van akkor, ha az ember nem tud, vagy nem szeretne megvenni egy okos TV-t, de mégis vágyik arra, hogy hasonló legyen az érzés?
Október elején a Google bejelentette a G Suite a Google Workspace-vé történő átalakítását. Az átnevezés egybeesik az új csomagok bevezetésével, valamint az egyes szolgáltatások integrálással. Havi 2,6 milliárd felhasználó használja a Google felhőszoftverét. Hogyan változik a munkájuk a vállalat által végrehajtott változtatások után?