Főoldal > Hirek

Sorozatos hekkertámadás a Twitteren, ami Magyarországot is elérte, több ezer felhasználó adatait lopták el a kifinomult és összehangolt technikával dolgozó adathalászok, köztük a New York Times blogot is feltörték.
Emberi életeket tettek kockára a sorozatosan meghibásodott Dreamliner akkumulátorok, amik feltehetőleg gyártási figyelmetlenség miatt bekövetkezett kémiai reakció okozott.
Elindul teszt futására a különleges Facebook- kereső, segítségével humoros hozzászólásokat, meghökkentő vallomásokat, szokásokat tudhatunk meg különböző személyekről, a világ bármely pontján, akár ismerősünket is megtalálhatjuk.
Az okostelefonosok több mint 40%-a az ágyba is magával viszi a készüléket és azt intenzíven használja is mielőtt kikelne az ágyából. Az EriccsonLab felmérése a kényes, hibákra is kitért, amikre a felhasználók kellemetlenül egyenes válaszokkal illették.
Új kommunikációs technológiát fejleszt az Intel, ami megkönnyíti Stephen Hawking életét és segíthet neki a kommunikációban. Az új szerkezet a még működő izmok jeleit érzékelné és azokat alakítaná át érthető beszéddé.
Hatalmas problémát jelent látszólag a Facebooknak a fiatalkorúak kordában tartása mert képtelenek beazonosítani a hamis adatokat megadó tinédzserek millióit a közösségi oldalon.
Közkedvelt a nagyméretű iPhone, sikeres lehet az ötlet. Szárnyra szökkent egy kínai lapban, hogy az Apple egy új nagyméretű iPhone-t készül forgalomba helyezni ami várhatóan nagy sikert fog aratni...
Cél a fejlődő országok piaca de az eddigi tapasztalatok alapján sikerekre számíthat a már meglévő piacokon is a sokoldalúsága miatt és a fejlett operációs rendszerének köszönhetően....
Blackberry 10 operációs rendszert akár más gyártók számára is elérhetővé tennék de a részletek csak később kerülnek napvilágra...
Rövidesen megjelenhet a magyarországi T-Mobile kínálatában az iPad mini, az Apple kisebbik tablete. Az iPad minit tavaly októberben jelentette be az Apple, a termékkel a cég szakított a korábbi iPad-formátummal,

Els  Elz