A letöltéshez kattints ide.

Legújabb Mobil alkalmazások

Telekom TV GO (Android apk)  ingyenes letöltése A Telekom TV GO ingyenes letöltést kínáló alkalmazása a magyar Telekom TV által szolgáltatott csatornákhoz, mozifilmekhez, filmes hírekhez és cikkekhez ad elérést. A TVGO szolgáltatást minden Telekom előfizető igénybe veheti, így a televízióadás bármikor, bárhol elérhetővé és zsebre tehetővé válik. A

TV GO Telekom TV

használatához egy regisztráció szükséges csak, és máris elérhető a szórakozás. A TV-GO alkalmazásban a Telekom TV meghatározott csatornái, mozifilmek, filmes hírek és cikkek érhetőek el mobil eszközökről. A „feltört” (rootolt) készülékeken a

TVGO

szolgáltatás nem vehető igénybe! A Telkom TVGO letöltés ingyenes.
TV2 Live (Android applikáció) ingyenes letöltése A TV2 Live élő applikációval a televíziózás interaktívvá válik számodra. Szavazhatsz és kommentelhetsz, kérdezhetsz az aktuális vendégektől az élő műsorok alatt. A TV2Live app-al elküldött üzeneteket ráadásul be is olvashatják az élő adásban. A TV2 Live applikáció telepítése és használata gyors és egyszerű. Az adáson kívül a próbajátékkal is gyakorolhatsz a TV2 app-ban. A

TV2 Live android applikáció letöltése

ingyenes. TV2 Live android applikáció segítségével a Mokka, Az 50 milliós játszma, a Fem3-on FEM3 Café és november 21-től az Appra Magyar! – A gondolatolvashow és a Sztárban Sztár című műsorokba is szavazhatsz. A Tv2 live applikáció telepítéséhez android 4.1 vagy újabb rendszerű mobiltelefon szükséges.
Sakkjáték (Android alkalmazás) ingyenes letöltése Klasszikus sakkjáték Android mobiltelefonokra. Megmérkőzhetsz a gép ellen, megnézheted hogyan küzd gép gép ellen, vagy akár a többi játékossal is összemérheted sakktudásodat. A játékban 7 különböző sakktábla közül választhatsz. Hét különböző sakktábla szín közül választhatsz ebben a remek

sakkjátékban

, ráadásul vissza is vonhatod a lépésedet ha tévedésből rosszat léptél volna. A sakkjáték ingyenes letöltéssel érhető el Android mobilokra és tabletekre. A játék reklámokat is tartalmaz, szerencsére nem tolták túl, ha zavar, csekély összegért reklámmentessé teheted.
Pinball King - flipper játékok (iPhone játékok) ingyenes letöltése ​A pinball master flipper játék egy egyszerű iPhone mobilokra fejlesztett játék, melyben könnyen egy flipper asztal előtt találhatjuk magunkat. Ahelyett hogy zsetonokat vagy pénzt dobnánk az asztalba, egy koppintással elindíthatjuk a

flipper játékokat ingyen

. A játékfejlesztők igyekeztek vissza adni a fizikai hatásokat a lehető legpontosabb elemekkel, ezáltal is fokozva a legtermészetesebb játék érzést. Irányítani is rendkívül egyszerű a játékot, így hamar bele fogsz jönni! Próbáld ki magad a számítógép ellen, amit akár nézhetsz is, vagy pedig más játékosok ellen a világ körül! Te hány pontot tudsz elérni? Flipperezni iOS 10 és újabb verziókon lehet!

Legfrissebb PROGRAMOK

Világtérkép - Google Earth Pro ingyenes letöltése A Google Earth Pro egy bárki számára ingyen letölthető térkép szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes földrajzi tanulást segítő

Google Earth Pro-val az egész világot bejárhatod pár kattintással. Akár távolságot is mérhetsz benne úgy, hogy oda, ahova csak szeretnél helyjelzőket teszel, és a program meg is mondja neked, hogy mekkora a két vagy több pont közötti távolság. Egy adott pontra bökve megnézheted, hogy milyen képek vagy videók készültek ott, hogy a valóságban is láthasd, hogy néz ki a hely. A nézetet teljesen személyre szabhatod, válthatsz a 2D és a 3D módok között, még 360 fokos képeket és nézhetsz az Utcakép segítségével. Még játszhatsz is vele úgy, hogy egy Utazó elvezet téged, egy számára fontos helyre, amit ha helyesen kitalálsz, akkor a világ legjobb narrátorai, tudósai és nonprofit szervezetei által vezetett utazáson vehetsz részt. Teljesen belemélyedhetsz a Föld bolygó titokzatos dolgaiba, majd az itt szerzett tudásodat próbára is teheted a végén.

A Google Earth Pro Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.3
Videószerkesztő - Shotcut ingyenes letöltése A Shotcut egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A Shotcut egy ingyenes, nyílt forráskódú, több platformon is elérhető

videószerkesztő program

. Széleskörű formátumtámogatásának köszönhetően a legfrissebb videó és audio formátumokkal dolgozhatsz. Természetesen a szoftver a 4K-s videókat is támogatja, így a lehető legjobb minőségű tartalmakat készítheted el a segítségével. A videók hangját erősítheted, vagy éppen csökkentheted, akár külön részekben is. Képes kezelni egyaránt a mono, stereo és 5.1-es hangzású fájlokat is. A képekbe mindenféle filtereket rakhatsz, elhomályosíthatod, külön színeket emelhetsz ki belőlük, még 360°-os videókat is tudsz szerkeszteni vele. A fájlokat csak egyszerűen behúzhatod a programba, nem kell őket keresgélni. A program képes észlelni, hogy esetlegesen a videó egy kicsit ferde lett, és kijavítja azt. Leválaszthatod a hangot a képről, így akár egy teljesen új hangsávot szúrhatsz be a videód alá.

A Shotcut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v21.03.21
Tömörítő program - WinRAR ingyenes letöltése A WinRAR fájltömörítő és kicsomagoló program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes tömörítő

segítségével könnyedén és egyszerűen lecsökkentheted mappáid, fájljaid méretét. A program az összes népszerű tömörítési formátumot ismeri, mint például .rar, .zip, .ace, .tar, .lzh, .cab, .arj, .gzip, .iso, .uue, .bzip2, .z, .7z és még sok mást. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően nincs szükség hosszú ideig tartó tanulásra, pár perc alatt kiismerhető a program működése. A WinRAR az átlagos tömörítőkhöz képest sokkal gyorsabban dolgozik, ráadásul kisebb archívumokat is hoz létre, ezzel is több helyet hagyva a merevlemezen. Ezek mellett a szoftver le tudja védeni az archívumokat jelszavakkal, így még véletlenül sem kerülhetnek rossz szemek elé a fájljaid, hiszen AES 256 bites titkosítást használ.

A WinRAR Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v6.02
Böngésző - Avast Secure Browser ingyenes letöltése Az Avast Secure Browser egy bárki számára ingyen letölthető internetböngésző szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Használd ki az internet nyújtotta lehetőségeket ezzel a biztonságos és az átlagnál 4-szer gyorsabb ingyenes

böngésző program

mal. Böngéssz gyorsabban, reklámok nélkül. Az Avast Secure Browser úgy lett kifejlesztve, hogy már a weboldal betöltése előtt kizárja a hirdetéseket, így azok nem jelennek meg, ezért a honlapok sokkal gyorsabban tudnak majd betölteni. Akár a tolakodó reklámokat vagy az összes hirdetést is eltüntetheted a szemed elől. Ezzel a böngészővel teljes biztonságban tudhatod az adataidat, hiszen közvetlenül a programba épített megerősített védelemmel rendelkezik, mely megóvja a banki vagy vásárlási adataidat. Az Avast Secure Browser blokkolja a rosszindulatú webhelyeket és a káros tartalmak letöltését, megvédi az adataidat a betolakodóktól és a weboldalakat automatikusan titkosítás használatára kényszeríti.

Az Avast Secure Browser Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v91.1
Vírusirtó - 360 Total Security ingyenes letöltése A 360 Total Security egy bárki számára ingyen letölthető számítógép takarító és teljesítménynövelő szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program angol nyelven használható.

Bármilyen vírus, trójai vagy egyéb fenyegetés ellen ez a

víruskereső és vírusirtó

a megoldás. Akár online vásárolsz, fájlokat töltesz le vagy csak a barátaiddal írogatsz, biztos lehetsz benne, hogy a 360 Total Security ott lesz, hogy biztonságban tartson téged is és a számítógépedet is. A takarító szolgálat csak egy klikkelésre van, hogy megtisztítsa az egész gépet, ezzel növelve a gyorsaságát és teljesítményét. A Full Check funkcióval leellenőrizheted az egész PC-d kondícióját, hogy biztosan tudd, nem tartózkodik valami rossz is rajta. A Speedup lehetőséggel menedzselheted, és optimalizálhatod a rendszered szolgáltatásait, beállíthatod, mit töltsön be indításkor és mit ne, hogy rövidíts a bootoláson és hamarabb végezhesd a dolgod. A Cleanup segít abban, hogy a tárhelyed se teljen be értelmetlen dolgokkal. Eltüntet róla minden szemét fájlt vagy plugint, ezzel is növelve a rendszer teljesítményét. Azt is eldöntheted, hogy éppen melyik területet szeretnéd kitakaríttatni vele.

A 360 Total Security Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.8.0.1286

Legfrissebb Híreink

Playdate, a zsebre vágható játékkonzol Bizonyára sokaknak jut eszébe a játékkonzol szóról az Xbox, vagy társai, azonban bármennyire is népszerűek ezek az eszközök, sajnos nem olyan egyszerű őket A-ból B-be elvinni. Régóta töprengsz Te is azon, hogy mennyire király lenne egy zsebméretű konzol, amit bármikor magaddal vihetsz szinte bárhová? Ebben az esetben van egy jó hírünk!
Szuper Mario okosóra a Tag Heuer-től A TAG Heuer az 1800-as évektől foglalkozik órákkal. A svájci vállalat fő irányzata a kronográf karórák gyártása és eladása, és ebben világszerte remekelnek. Éppen ezért tűnhet érdekesnek a nemrégiben bemutatásra került újdonság, ami eléggé eltér a megszokottaktól. Hogy miért?
A Lenovo Yoga 9l laptop A Lenovo a világ egyik legelismertebb laptop márkája, éppen ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, az új Yoga 9I lehet az év befutója. Megalkotása során a gyártó a felhasználó élményét tartotta szem előtt, így született meg ez a remek, csúcstechnológiás eszköz. Ez a modell remek társ lehet a hétköznapi kalandokhoz, a kreativitáshoz...
Xbox X kiegészítők az élvezetesebb játékhoz Az Xbox az egyik olyan játékkonzol, ami világszerte elismert és szeretett. Számos változata akad, mint például a One, vagy az X termékcsalád. Amennyiben Xbox X szériás készüléked van, akkor cikkünk kifejezetten Neked ajánlott, ugyanis elhoztunk bemutatni néhány olyan kiegészítőt, amelyek szerintünk élvezetesebbé tehetik a szórakozást.