Kereső
Keres:
Kategória:
Hol keressen:
Név
Leírás

Összes program: 8071 db | Összes driver: 1127 db | Összes alkalmazás: 2411 db

Mobil alkalmazások letöltése(ÚJ!)

Milliomos 2022 – Legyen Ön is milliomos kvízjáték (Android app.) ingyenes letöltése A Legyen Ön is Milliomos Quiz játék app. a népszerű televíziós kvízjáték alapján készült androidos alkalmazás. A korábbi verziók után itt a legújabb 2022-es! Ingyenes letöltés, 15 kérdés, 3 segítség és tied lehet a 40.000.000 játékpénz. A kvízjáték programban több mint 5000 kérdés van, amelyeket megfejtve egyben tanulhatsz is. A

Legyen Ön is Milliomos játék letöltés

után a kvízjátékkal természetesen magyar nyelven és offline módban is játszhatsz. Az eredeti nagysikerű kvízműsort Vágó István vezette, a most futó Legyen Ön is Milliomos játéksorozatot pedig Gundel Takács Gábor vezeti. (Egy tipp: ha kinyomod a wifi-t, a reklámok miatt sem kell aggódnod.)
Minecraft Pocket Edition (Android és iPhone játék alkalmazás) ingyenes letöltése A Minecraft Pocket Edition a nagysikerű építkezős játék Android és iPhone mobilokra fejlesztett verziója. A feladatod, hogy felfedezz egy hatalmas, véletlen-generált világot és nyersanyagokat gyűjtve újabb és újabb eszközöket és épületeket készíts. A játékmenet a Minecraftban szabadon irányítható. A játékosok maguknak jelölnek ki célokat és úgy játszanak ahogy éppen szeretnének, építenek, vagy rombolnak. A

Minecraft Pocket Edition mobiljátékban

hatalmas vízesések, mély barlangok, végtelen mezők várnak arra, hogy meghódítsd őket. A Minecraft egyedi játékmenete és világa garantáltan magába szippant, mindössze 2169 Ft-ért letölthető. Android rendszerigény: 5.0 vagy újabb. iOS rendszerigény: iOS 10 vagy újabb
Tik Tok - videós app. (Android és iPhone alkalmazások) ingyenes letöltése A Tik Tok képszerkesztő és hangvágó egy Android és iPhone program és online videós közösség is, ahol a résztvevőknek a kreativitásukkal kell közönséget szerezniük. A videómegosztó alkalmazás angol nyelven használható. Az ingyenes letöltésű Tik Tok Android és iPhone alkalmazásban

vicces videók

teljes tára található meg. Tik Tokban zenére vagy teljesen szabadon mutathatsz be egy rövid pillanatot, tizenöt másodpercben. A vicces videók a legeredetibb pillanatokból születnek. Ne gondolkodj, csak töltsd fel a legviccesebb videódat a TikTok android alkalmazásban! A TikTok videós app. Anrdoid 4.4 és újabb, vagy iOS 10 vagy újabb verziókkal működik.
Időjárás előrejelzés - Yowindow (mobil alkalmazás) ingyenes letöltése A Yowindow alkalmazás igazán exkluzív időjárás előrejelzés megjelenítésére képes, amit az első használat után meg fogsz szeretni. Az Android és iPhone mobilokra is ingyenesen letölthető animált háttér és a minimalista dizájn igazán szemet gyönyörködtető! Az időjárás alkalmazás angol és más idegen nyelveken elérhető. A Yowindow

heti időjárás előrejelzés

mellett a jelenlegi időjárást is megjeleníti a képernyőn. A jelenlegi időjárás mellett az alkalmazás háttere is változik, megfelelően az időjáráshoz, például napsütés esetén hét ágra süt a Nap az alkalmazásban is. A napszakot is követi az alkalmazás témája, reggel felkel a nap, majd este le is megy, mindez a földrajzi helyzeted és az idő alapján. A Yowindow időjárás előrejelző Android 4.0.3, iOS 9.0 és újabb rendszereken jeleníti meg a heti időjárást is.
ÚJ ANDROID ALKALMAZÁSOK

ÚJ IOS ALKALMAZÁSOK

Hírek

A Google nemrégiben bemutatott szoftverei A Google nemrég tartotta meg az éves fejlesztői, 1/0-s konferenciáját. A vállalat kapva az alkalmon bemutatta az idén érkező szoftvereket és hardvertermékeket is. Az ülésen egyértelmű sikert arattak az újdonságok. A show-t az új készülékek vitték el, ami nem csoda, hiszen a Google tudja, hogy mivel nyűgözheti le az embert...
Google Dokumentumok tippek és trükkök a hatékony munkavégzéshez A Google Dokumentumok alkalmazást világszerte több, mint 100 millió ember használja minden egyes nap. Látszólagos egyszerűsége mögött viszont számos felfedezhető funkció és hatékonyságnövelő eszköz található.
Okostelefon 100.000 forintból? A mai világban nehéz olyan okostelefont vásárolni 100.000 forint alatt, amely minden szempontból megfelel az elvásároknak. A csúcskategóriás darabokat nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, így a kedvező áron elérhető, ám remek készülékek igazi kincseknek számítanak. A hosszas kutatás elkerülésének érdekében mai cikkünkben bemutatjuk Nektek a...
Tartalommegtekintés offline állapotban Gondolkodtál már azon, hogy honnan tudnál legálisan filmeket letölteni, úgy hogy utazás közben, hosszabb várakozások alatt, vagy esetleg internet problémáknál el tudd ütni valamivel az idődet? Ha igen, akkor remek helyen vagy, ugyanis mai cikkünkben be fogjuk mutatni azt, hogy mindezt hogyan tudod kivitelezni.

LEGÚJABB PROGRAMOK LETÖLTÉSE:

Videólejátszó - VLC Media Player ingyenes letöltése A VLC Media Player egy mindenki számára ingyen letölthető médialejátszó Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

magyar videólejátszó

segítségével könnyedén megnézhetünk bármilyen videót pillanatok alatt. Szinte az összes formátumú videót, hangfájlt lejátssza, mint például .mp4, .avi, .wav formátumú videókat, .mp3, .aac, .flac formátumú zenéket. Ezek mellett feliratos filmek nézése sem akadály számára, hiszen pár kattintással hozzáadhatod a kívánt feliratot. Egyszerű, mégis sokoldalú kezelőfelületének köszönhetően nem csak az átlagos felhasználóknak ajánlják, hanem az igazi profiknak is. Gyorsaságának köszönhetően pár másodperc alatt betölti a kívánt fájlt, nem kell hosszú perceket várni a megnyitásra.

A VLC Media Player használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken is. v3.0.17.4
Feliratszerkesztő - Forta ingyenes letöltése A Forta egy bárki számára ingyen letölthető feliratok szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

A magyar nyelven is használható

filmfelirat kezelő

szoftver segít új feliratok létrehozásában, meglévők szerkesztésében és szinkronizálásában. A program ismeri a legtöbbet használt fájltípusokat, mint például: ASS, SUB, SSA, és SRT. 3 féle megjelenítés módja közt biztos megtalálod a neked legjobban megfelelő kialakítást. Lehetőséget nyújt a saját beállítások elmentésére, ami még gyorsabbá teszi a feliratok szerkesztését. Videólejátszás mellett a videógombok segítségével változtathatók a felirattáblák. A programmal többek közt a következő műveleteket lehet végrehajtani: teljes formázás, időzítés igazítása, keresés és csere, agresszív sortörés, felirat szétbontása 2 feliratra, eltolás azonos idővel, átfedések lekérdezése és javítása, 4 féle sorszínezés is elérhető, 0,5 és 0,8mp alatti időzítés, kevés olvasási idejű felirattáblák színezése.

A Forta Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v7.3.7
Videószerkesztő - Shotcut ingyenes letöltése A Shotcut egy bárki számára ingyen letölthető videók szerkesztésére szolgáló szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A Shotcut egy ingyenes, nyílt forráskódú, több platformon is elérhető

videószerkesztő program

. Széleskörű formátumtámogatásának köszönhetően a legfrissebb videó és audio formátumokkal dolgozhatsz. Természetesen a szoftver a 4K-s videókat is támogatja, így a lehető legjobb minőségű tartalmakat készítheted el a segítségével. A videók hangját erősítheted, vagy éppen csökkentheted, akár külön részekben is. Képes kezelni egyaránt a mono, stereo és 5.1-es hangzású fájlokat is. A képekbe mindenféle filtereket rakhatsz, elhomályosíthatod, külön színeket emelhetsz ki belőlük, még 360°-os videókat is tudsz szerkeszteni vele. A fájlokat csak egyszerűen behúzhatod a programba, nem kell őket keresgélni. A program képes észlelni, hogy esetlegesen a videó egy kicsit ferde lett, és kijavítja azt. Leválaszthatod a hangot a képről, így akár egy teljesen új hangsávot szúrhatsz be a videód alá.

A Shotcut Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v22.04.25
Internetböngésző - Vivaldi ingyenes letöltése A Vivaldi egy bárki számára ingyen letölthető webböngésző Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes böngésző

használatával teljes mértékben biztonságban tudhatod a személyes adataidat, hiszen szinte az összes nyomkövetőt letiltja a weboldalakon. A program beépített reklámblokkolót, képernyőkép készítőt és jegyzetfüzetet is tartalmaz a hatékonyság érdekében. Teljes mértékben a saját ízlésedre szabhatod a megjelenését, választhatsz sötét vagy világos módok közül is és még saját gyorsbillentyűket is beállíthatsz. A Vivaldiban helyett kapott egy oldalsáv is azoknak a funkcióknak, amiket a legtöbbet használsz, hogy így még gyorsabban elérhesd azokat. Ráadásul még a saját bővítményeidet is importálhatod a Google Chromeból, így az átállás teljes mértékben zökkenőmentes lehet. Egy sajátos, beépített funkció segítségével a számítógépedről oszthatsz meg képeket az Instagramon, melyre semelyik más böngésző sem képes.

A Vivaldi Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v5.2
Fájlkereső - Wise JetSearch ingyenes letöltése A Wise JetSearch egy bárki számára ingyen letölthető fájlok megkeresésére szolgáló szoftver Windows (32 és 64 bit) operációs rendszerű számítógépeken. A program magyar nyelven is használható.

Az egyszerűség, és könnyen használhatóság az egyik legnyilvánvalóbb dolog ebben a

fájlkereső program

ban. Kiválasztod a meghajtót, ahol keresni szeretnél, beírod a fájl nevét, és rámész a keresés gombra. Mindössze 3 kattintás, és már meg is van a keresett fájl. A másik nyilvánvaló funkció a sebesség. A Wise JetSearch képes akár 1.000.000 fájl átnézésére is pár másodperc alatt, a keresett fájlt pedig milliszekundumok alatt megtalálja. Tehát sokkal gyorsabb, mint a Windowsba alapból beépített kereső. A kiválasztott fájl egyszerűen, megnyitás nélkül, csak egy előnézeti képet nyithatsz meg róla, hogy tudd, biztosan jó fájlt keresel-e. A Wise JetSearch már támogatja a 100%-os, 150%-os vagy akár a 200%-os nagyítást is, ráadásul automatikusan a Windowsban alapból beállított nagyításhoz igazodik. A program teljesen ingyenes, és szinte az összes Windows verzióval működik.

A Wise JetSearch Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v4.1.4.219
Els  Elz  Kvetkez  Utols

Letoltokozpont.hu - Ingyenes számítógép programok, android alkalmazások, iPhone mobil app-ok letöltése