Mobil keresés

Ha szeretnél percekig saját arcodat bámulva nevetni, próbáld ki a MSQRD ingyenes alkalmazást, amellyel különféle maszkok, sisakok és arcok kerülhetnek a sajátod helyére.
Hogyan festenél pandaként, majomként, űrhajósként vagy a szemeiből lézert lövellő Superman-ként?
Az

arccserélő

MSQRD megválaszolja neked ezeket a kérdéseket. Mobilod kamerájával videókat és képeket is készíthetsz, miközben furcsábbnál furcsább arccseréket hajtasz végre magadon.
A QR Code Scanner QR-kód leolvasó alkalmazással QR-kódot és vonalkódot tudunk leolvasni telefonunk segítségével bármely felületen. Csak a kamerát kell a beolvasni kívánt kód elé helyezni és a másodperc töredék része alatt kész is van!

A QR Code Scanner

vonalkód leolvasó alkalmazás

kizárólag iPhone, iPad és iPod készülékeken működik. A működtetéshez szükség van kamerához és az online tartalmak megnyitásához szükséges valamilyen adatkapcsolattal rendelkeznünk. A QR-kód olvasó app fejlesztői lehetővé tették, hogy a beolvasás folyamata minél gyorsabb legyen és minden tevékenységet a kóddal kapcsolatban (megnyitás, olvasás, webhely meglátogatása, stb.) az alkalmazáson belül tudjunk megtenni.

A vonalkód olvasó alkalmazás iOS 7 és újabb verziókon teszi lehetővé kódok beolvasását.
A QR Reader egy ingyenes letöltéssel elérhető magyar nyelvű menüvel is választható kódolvasó alkalmazás IOS eszközökre. Könnyen és gyorsan olvashatod be a különböző QR kódokat, vonalkódokat, vagy kulcsszavakat.
A kódolvasó program segítségével akár PDF formátumba is elmentheted a beolvasott információkat, vagy megoszthatod őket a közösségi oldalakon.

A

QR code Reader

használata rendkívül egyszerű, csak az adott dologra kell irányítani és pillanatok alatt értelmezi azt. A kódolvasó program telepítése iOS 10.0 vagy újabb rendszerű eszközökre lehetséges.
A QR Code Scanner iPhone mobil alkalmazás segítségével gyorsan és pontosan beolvashatod a kódot akkor is, ha nem pont a képernyő közepén van a kód, vagy ferdén tartod a telefont. Fejjel lefele tartott telóval is olvas. :)

Az

ingyenes QR kód olvasó iPhone

mobilokra a lenti letöltés linkre kattintva egyszerűen telepíthető. Rendszerigénye: iOS 11 vagy újabb. Az ingyenes QR kód olvasó alkalmazás letöltése után küld el a letöltőközpont linkjét barátodnak ismerősödnek!

Hogy is működik a QR kód ?

Miért is lehet szükség a QR code olvasó alkalmazásra Apple mobilodon? Mert a letöltőközpont oldalán található valamennyi IOS és Android mobil alkalmazást QR kód beolvasásával egyszerűen, gyorsan és ingyenesen letöltheted!