Program keresés

A Super Mario Bros X egy különleges ügyességi játék, ahol az eredeti Super Mario 1, 2, 3 és Mario 64 játékok elemeit keverték össze. Eredeti Szuper Máriós grafika, zene és szereplők mellett egyedi játékmenet és pálya jellemzi.
A

Super Mario Bros X játékot

egyedül, vagy párosban is játszhatjuk egyszerre. A Máriós játékban 65 teljes pálya található főellenségekkel és rejtett pályákkal vegyesen, valamint hozzátartozik egy remek pályaszerkesztő.
Super Mario Bros X játék letöltés ingyenes.
A népszerű Szuper Márió játéksorozat alapján készült a Kill Bowser játék. A Super Mario Kill Bowser játékprogramban találkozhatunk majd az eredeti szereplőkkel, tárgyakkal és hallhatjuk az eredeti humoros hangeffektusokat is, de a játékpályák teljesen újak.
A

Super Mario - Kill Bowser játékban

4 világot, összesen 18 szintet kell végigjárnunk Szuper Márióval.

Kezelés: Shift ugrálás, Ctrl akció, F4 teljesképernyő, Enter játékállás elmentése.
Super Mario Kill Bowser játékletöltés ingyenes.
A Super Mario Bros: Shine Expedition egy nagyszerű ügyességi játék, amelyben találkozhatunk Szuper Márióval és a többi ismert szereplőkkel, tárgyakkal és trükkökkel. A Máriós játékban az a cél, hogy számtalan pályán keresztül összegyűjtsük a kék színű gyémántokat és egyéb tárgyakat.
A

Super Mario Bros Shine Expedition játék

végső célja, hogy felvedd a harcot Browser-el a főellenséggel.

A Super Mario Bros: Shine Expedition játékprogram kezeléséről valamint a beállításokról az F1 megnyomása után olvashatsz.
Super Mario stílusú ügyességi játék, melyben a mikulást irányítjuk. Feladatunk a szinten található ajándékokat eljuttatni a gyerekekhez, majd megtalálni a szintek kijáratát.
Mind a játék grafikája, mind pedig a hangulata élvezetes - egyszerű, szórakoztató program.

Super Mario stílusú ügyességi játék

letöltése ingyenes.
A népszerű Szuper Márió játékok letöltése PC-re, android és iPhone eszközökre ingyen. A Super Marios játékokban találkozhatunk majd az eredeti szereplőkkel, tárgyakkal és hallhatjuk az eredeti humoros hangeffektusokat is.

Super Mario játék letöltés PC-re


Az ingyenes Super Mario: Kill Bowser játékban 4 világot, összesen 18 szintet kell végigjárnunk Márióval.
Kezelés: Shift ugrálás, Ctrl akció, F4 teljes képernyő, Enter játékállás elmentése.
A PC játék letöltéshez kattints a lent lévő 'Letöltés' linkre (barna doboz zöld nyíllal)

Super Mario Run játék letöltés Android mobilokra


A Super Mario Run játék maga pont ugyanolyan élvezetes, mint a régiek, a sidescroller stílus maradt, de 3d grafikát, és három játékmódot kapott.
A Super Mario Run játékra jelenleg előregisztrációt tudsz csinálni, így az elsők között értesülhetsz, ha már a Super Mario Androidos letöltés is lehetséges lesz.
Super Mario Run játékletöltés Android mobilokra

Super Mario Run játék letöltés iPhone mobilokra


A hagyományos Super Mario játékmenethez képest a Super Mario Run játék egyszerűbb, a mobilos irányításra kihegyezett játékmenet miatt akár egy kézzel is játszható. Super Mario folyamatosan halad előre, a játékosnak csak az ugrás gombot kell jókor és megfelelő hosszú ideig megnyomnia.
Super Mario Run játékletöltés iPhone mobilokra

A letöltőközpont oldalán további

PC-n játszható retro Super Mario-s játékokat

találhatsz, csak írd be a keresőbe, hogy 'Super Mario', válaszd ki a programok kategóriát és máris kedvedre válogathatsz az ingyenes letöltésű Super Mario PC-s játékok közül,
vagy egyszerűen csak kattints ide.
Jó szórakozást!
A népszerű, Nintendo platformról megismert mászkálós játék Super Mario World X 1.0 névre keresztelt változata.
A Máriós játék grafikája, mind pedig a hangulata élvezetes, egyszerű és szórakoztató játékprogram.

Super Mario World X ügyességi játék letöltése ingyenes

.
A Super Mario Blue Twilight DX free játék hét szintet és további rejtett szinteket tartalmazó ingyenes Mario játék. A kiváló zenével, grafikával és egyedi játékmenettel rendelkező

Super Mario Blue Twilight DX

játékprogram egyetlen hátránya a kis képméret.
A Super Mario Blue Twilight DX viszont ingyenes letöltéssel a tiéd lehet és kipróbálhatod a Máriós játék valamennyi kihívását.
A Super Mario Bros 2.5D háromdimenziós Máriós játék.
Három világot és számtalan szintet tartalmaz a különleges Marios játék, mely egyesíti a három- és kétdimenziós megjelenítést.
A

Super Mario Bros

2.5D letöltés ingyenes.
A Super Mario Bros játék kezelése az irányító billentyűkkel történik, míg a kameraállásokat a W,S, A, D billentyűkkel állíthatjuk.
Különleges Szuper Márió Sketch ügyességi játék.
Rajzolt figurák, és háttérkép jellemzi a Super Mario Sketch játékot. Az eredeti zenével rendelkező játékban a rejtett tárgyak, pénzek összegyűjtése mellett, a szintek végére kell eljutnunk.
A

Super Mario ügyességi játék

kezelése: irányítás kurzor billentyűk, ugrás Shift, tüzelés Ctrl.
A Super Mario mászkálós ügyességi játék letöltése ingyenes.