Főoldal > Hirek > Ferenc Pápa instagram profilja

t: 1195

Ferenc Pápa instagram profilja

Itt a tavasz, jön a Húsvét remek ünnepe, nyuszik, tojások, locsolás és persze a páratlan füstölt sonka. Ez az ünnep egyben a feltámadás és a megújulás ünnepe. Ferenc pápa sem vélekedhetett másképpen, amikor úgy döntött, regisztrál az instagram-ra.

Az egyházi vezető hivatalba kerülésének harmadik évében tette meg ezt a lépést, csatlakozása után hatalmas felhajtás következett. Az első pár órában már több mint 100.000 új követője volt és ez a szám csak egyre növekedett. Jelenleg a pápa hivatalos instagram profilján 1,9 millión áll a mutató. Ezt ráadásul mindösszesen 9 bejegyzéssel érte el, 2 rövid videóval és pár fényképpel.

Ferenc pápa ezt az üzenetet írta profiljára: „Veletek akarok lenni utatokon az Úr kegyelmességével és gyengédségével”. Az első kép feltöltése után lódult meg a számláló, minden percben ezrekkel növekedett a kedvelések száma. Nagy népszerűségét így csak tovább növelte a fiatalok körében.

Az instagram regisztráció viszont már nem az első lépése volt az internet és a még nagyobb tömegek felé. Twitter fiókjának jelenleg csaknem 9 millió követője van. Rendszeresen tweetel is, legtöbbször vallási egysorosokat.

Sokan már várják a húsvéti áldást és ebből valószínűleg az instagram és a twitter követők is részesülnek majd az ünnep keretében.
Ha te is szeretnél ráhangolódni a hosszú hétvége ünnepére, tölts le ingyenesen egyet a húsvéti android alkalmazás, vagy az IOS-es húsvéti appok közül.Hozzászólások

vissza a hirekhez | vissza címoldalra

A nagy-britanniai, Southampton egyetem kutatói egy olyan talpbetét kifejlesztésén dolgoznak, amely a futás vagy gyaloglás közben elnyelt energiákat elektromossággá képes alakítani. Így duplán érdemes lesz mozogni a szabadidőnkben.
Már Arkhimédész is rámutatott, hogy egyetlen emelővel az egész világot el lehet mozdítani a helyéről. Valószínűleg még így is meglepődne, ha most látná azt a néhány, pár grammos mikrobotot, amik egy autót is elhúznak.
A gyönyörű barcelonai Katalán Nemzeti Múzeumban tartottak érdekes bemutatót a Google és a Lenovo közös munkájaként létrehozott Project Tango képességeiről és lehetséges felhasználási módjairól.
A nagy mobilszolgáltatóknak is komoly bevételkiesést jelentett az internet elterjedésével együtt egyre népszerűbbé váló ingyenes telefonálási formák, főleg a hang alapúak, mint amilyen a Skype vagy a Hangouts. Most elérkezett az idő a válaszra.