Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > VIDEÓ - VÁGÓ - SZERKESZTŐ - LEJÁTSZÓ

Képernyőfelvevő - OBS Stúdió

Képernyőfelvevő - OBS Stúdió ingyenes letöltése Az OBS Stúdió egy bárki számára ingyen letölthető videófelvevő és streamer szoftver Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

A nagy teljesítményű valós idejű

videó/audió felvevő és mixelő

program segítségével könnyen készíthetsz jeleneteket akár több forrásból is, beleértve a számítógépen futó ablakok, képek, szövegek, böngészők, webkamerák felvevőkártyák és még sok minden más felvevését. Hozz létre akármennyi jelenetet, melyek közé akár zökkenőmentes áttűnésekét is tehetsz. Intuitív hangkeverő is helyet kapott benne olyan filterekkel, mint például 'noise gate', 'noise suppression' vagy 'gain'. Teljesen te irányíthatsz, hiszen az OBS Stúdió támogatja a VST pluginokat. Erőteljes és könnyen használható konfiguráló beállításokkal adhatsz hozzá új forrásokat, duplikálhatsz meglévőket vagy beállíthatod a tulajdonságaikat. A kezelőfelület teljesen moduláris, tehát úgy használhatod, ahogyan neked kézre áll.

Az OBS Stúdió Windows 8, Windows 8.1 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken használható. v29.0.2
Figyelem! A telepítő teljes letöltéséhez valamilyen torrentprogram használata szükséges, melyet ide kattintva is letölthetsz.

File:
OBS-Studio-29.0.2-Full-Installer-x64.exe.torrent
Méret:
36.8 kB
Licensz:
Feltöltve:
2023.02.22
Letöltve:
287x
Osztályzat:
5.00
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások