Program keresés

A qBittorrent egy bárki számára ingyen letölthető torrent program Windows (64 bit) operációs rendszerű számítógépekre. A program magyar nyelven is használható.

Az

ingyenes letöltésű torrent program

segítségével teljesen biztonságosa tudsz torrentezni. A programban egyáltalán nincsenek reklámok, így még véletlenül sem tudsz rossz helyre kattintani. A torrentszoftverben található egy beépített keresőmotor is, így még a böngészőt sem kell megnyitnod, hogy bármit letölthess kategóriákba rendszerezve (pl. könyvek, zenék, szoftverek). A qBittorrent több fájlkiterjesztést is támogat, mint például a magnet linkeket, DHT-ket, PEX-okat, LSD-ket, és még sokkal többet. Lehetőséged van a letölteni kívánt fájlok letöltési és feltöltési sávszélességét szabályozni, hogy még véletlenül se haladd meg a limiteket. Akár saját torrenteket is létrehozhatsz, hiszen a szoftverben van egy saját torrent készítő eszköz is.

A qBittorrent program használható Windows 7, Windows 8 illetve Windows 10 operációs rendszerű számítógépeken. v4.3.9
A qBittorrent egy ingyenes torren program, amivel bárhonnan tölthetsz le torrent fájlokat. A legfrissebb torrent program telepítése és használata magyar nyelven is lehetséges.

A qBittorrent

ingyenes torrent kliens

segítségével torrent megosztó oldalakról tölthetsz le torrent fájlokat a számítógépedre. A közösségi megosztás célja, hogy a feltöltők számítógépeiről töltheted le az eredeti fájlokat egy torrent kliens segítségével. A qBittorrent biztonságos használatot garantál és kis méretével és alacsony erőforrás igényével nem fogja majd lelassítani a PC-det. A qBittorrent 32 -és 64-bites rendszereken is futtatható. A torrent program legújabb verziójában sok hiba javításra került, így biztosítva a gördülékenyebb és stabilabb használatot.

A qBittorrent ingyenes torrent kliens Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken is működik.
A qBittorrent egy ingyenes torrent program Mac OS rendszerekre. A programmal Peer-to-Peer kapcsolaton keresztül tölthetünk le fájlokat, telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A qBittorrent programban több

torrent letöltése

is lehetséges egy időben, mivel a program a megfelelő prioritások szerint vezérli a fájlok letöltését. Beállíthatod a programon belüli torrent letöltési sebességet, de akár torrentenként is megadhatsz egyedi le -és feltöltési korlátokat. A program legújabb verziójában elmentheted a torrentjeid sorba állított verzióját és a rengeteg hibajavítás mellett még több optimalizálást tartalmaz, aminek köszönhetően gyorsabb és stabilabb lett a torrent program használata.

A qBittorrent torrent letöltő program Mac OS Yosemite, El Capitan, Sierra, High Sierra és Mojave rendszereken fut.
A QBittorrent egy ingyenes torrent kliens számítógépekre. Segítségével fájlokat töltetsz le könnyen a világhálóról. A torrent kliens telepítése és használata magyarul is lehetséges.

A QBittorrent

torrent program

segítségével közösségi megosztásban elérhető fájlokat tölthetünk le úgy, hogy mások szolgáltatják nekünk a tartalmat a saját számítógépükről. A 32 és 64 bites Windows rendszerű számítógépeken futtatható QBittorrent torrent program kis méretű és biztonságos letöltést nyújt. A program legújabb verziójában elmentheted a torrenteid sorba állított verzióját és a rengeteg hibajavítás mellett még több optimalizálást tartalmaz, aminek köszönhetően gyorsabb és stabilabb lett a torrent program használata.

A QBittorrent ingyenes torrent program Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10, 32/64 bites rendszereken működik.
A Qbittorrent torrent letöltő program segítéségével ingyen tölthetsz le torrenteket a világhálóról. A torrent letöltő program használata magyarul is elérhető.

A Qbittorrent

torrent kliens

segítségével ingyenesen torrentezhetsz számítógépeden. A torrentezés egy közösségi fájlmegosztás, ahol mások számítógépéről tudod letölteni a kívánt fájlt. A Qbittorrent torrent kliens egy biztonságos program, ami folyamatosan frissítéseket kap, így mindig naprakészen tud fogadni. A program legújabb verziójában leginkább a háttérfolyamatokkal kapcsolatos hibák kerültek javításra. A felhasználó felületet érintő választás, hogy mostantól a torrent nevének kijelölésekor a torrent kiterjesztése nem kerül majd kijelölésre.

A Qbittorrent torrent kliens Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken működik.
A Qbittorrent egy ingyenes torrent kliens, amely többet között Windows számítógépekre is elérhető. Az ingyenes torrent program használata magyar nyelven is lehetséges.

A Qbittorrent

torrent letöltő

program legfrissebb verziója kompatibilis 32 és 64 bites Windows rendszerekkel is. Egy torrent program segítségével egyfajta közösségi letöltési felület jön létre, ahol többen töltenek fel egy-egy fájlt, amit mások éppen tőlük töltenek le egy központi szerver közbe avatkozásával. A Qbittorent torrent letöltő program legújabb verziójában nem csak hiba javítások történtek, hanem pár új funkció is érkezett, például torrent át helyezése közben ez lehető a torrent fájl állapot mezejében. A stabilitási javítások és az új funkciók miatt mindenképp megéri frissíteni a programot.

A Qbittorent Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken fut gond nélkül.
A qBittorrent egy ingyenes torrent kliens, melynek jelenlegi verziója Mac OSX rendszereken futtatható. A magyar nyelvű torrent kliensnek köszönhetően idegennyelv ismerete nem szükséges a használatához.

A qBittorrent torrent kliens ingyenes és reklámmentes mivolta ellenére tökéletesen veszi fel a versenyt ellenfeleivel. A magyar fordítás minden esetben érthető, a program sabil és semmilyen rejtett funkciót nem tartalmaz. A qBittorrent

torrent letöltő program

képes egyenként külön kezelni a letöltéseket és feltöltéseket, akár trackerek alapján csoportosítva is. Állítsd be a torrentek fontossági sorrendjét és szabj meg egyedi vagy globális letöltési és feltöltési korlátokat a torrent leöltő programban.

A qBittorrent torrent kliens Mac OSX Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra és High Sierra rendszereken fut.
A qBittorrent egy kis méretű, könnyen kezelhető torrent letöltő program, amely nagyon hasznos lesz azoknak a felhasználóknak, akik gyakran használnak P2P kapcsolatot, illetve torrent szabványt a letöltéseik során. A szoftver Windows alapú 64 bites rendszerekre telepíthető.

A qBittorrent program hasonló a piacon lévő társaihoz, ám az utóbbi időben biztonságosabbnak bizonyult azoknál. Néhány nagyobb torrent program esetén olyan sebezhetőségeket találtak, amelyek ebben a torrent letöltőben már befoltozásra kerültek. A qBittorrent

torrent kliens

olyan fontos funkciókkal rendelkezik, mint több torrent egy időben való letöltése, torrentek prioritásának megszabása vagy akár a letöltési és feltöltési sebesség korlátok beállítása. A torrent kliens a qtorrent felhasználói felületéhez nagyon hasonló kezeléssel rendelkezik, így könnyen tanulható!

A qBittorrent ingyenes torrent letöltő kliens Windows XP, Windows Vista, Windows 7,Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken kínál torrent letöltéseket.
A qBittorrent egy ingyenes torrent kliens, melynek segítségével fájlokat, illetve mappákat tölthetünk le számítógépünkre peer-to-peer kapcsolódás segítségével.

A qBittorrent

torrent program

Windows rendszereken akár egyszerre több torrent fájl letöltését is lehetővé teszi. A qBittorrent torrent kliens beépített torrent keresővel rendelkezik, így könnyebben megtalálhatjuk a keresett torrent fájlt. A qBittorrent torrent programmal nem csak letölteni, hanem készíteni is tudunk torrenteket, prioritásokat állíthatunk fel a letöltésekben és még sok más funkció könnyíti meg a letöltést.

A qBittorrent 4.0.0 inygenes torrent program Windows 7, Windows 8, Windows 8.1 és Windows 10 rendszereken tesz lehetővé torrent letöltést.
A Bittorrent egy P2P alapon működő torrent-szolgáltatást futtató program, melynek segítségével könnyedén szerezhetünk meg mások által az interneten megosztott fájlokat, vagy oszthatunk meg mi magunk is. Bittorrent egyszerű torrent kliens sok hasznos funkcióval könnyíti meg az életünket.

FIGYELEM!
Az

Bittorrent 7.10 ingyenes letöltésű kliens

nem biztonságos! De van megoldás!
Helyette a qBittorent szintén ingyenes és magyar nyelvű torrent kliensének legfrissebb vírusmentes verzióját lehet letölteni a lenti letöltési linken!
A qBittorrent kliens 32 és 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókat egyaránt támogat
A Qbittorrent egy olyan ingyenes torrent kliens, melyben nincsenek reklámok, kis méretű és funkcionalitását tekintve teljes alternatívája a qtorrent nevű programnak. Gyorsan feltelepül gépünkre és minden beállítás automatikusan előre történik, így a felhasználónak már csak az első letöltését kell megtennie.

A

qbittorrent 3.3.12 ingyenes torrent kliens Windows verziója

ezen kívül alkalmas több torrent egyidejűleg való letöltésére és feltöltésére is!

A programban letölteni kívánt torrentek sorba rendezhetőek és azoknak, vagy akár a bennük lévő egyes fájloknak prioritás adható (a legmagasabb jön le először, a többi később).

A qbittorrent 3.3.12 64-bites verziója Windows XP / Vista / 7 / 8 és 10 rendszereken használható. A qbittorrent 3.3.12 32-bites verziója a linken elérhető.
A qbittorrent egy ingyenes torrentkliens Windows-rendszerekre, mellyel egyszerűen kezelhetjük torrent jellegű letöltéseinket számítógépünkön, csak internetkapcsolat szükséges hozzá. Kis méretének köszönhetően gyengébb gépeken is kitűnően működik!

A

qBittorent ingyenes torrent program Windowsra

lehetővé teszi több torrent egyidejű le- és feltöltését.

A qBittorent programmal lehetőség van továbbá:
- RSS olvasására és letöltésére.
- Több nyelv használatára
- A letölteni kívánt torrentek sorba rendezésére és prioritás megszabására.

A qbittorrent 3.3.12 32- bites verziója Windows XP / Vista / 7 / 8 és 10 rendszereken használható. qbittorrent 3.3.12 3 64-bites verziója a linken elérhető.
Itt van az uTorrent legújabb, 3.5.0-es verziója! Töltsd le most a jobb sebességért! Az uTorrent talán a leghíresebb letöltő program, világszerte több millió felhasználóval. Kis méretű, egyszerű felhasználói felületű torrent kliens egy nagyszerű program, ha peer to peer szeretnénk torrent alapú fájlokat letölteni!

FIGYELEM!
Az

uTorrent ingyenes torrent kliens nem biztonságos!

De van megoldás!
Helyette a QBittorent szintén ingyenes és magyar nyelvű torrent kliensének legfrissebb verzióját lehet letölteni a lenti letöltési linken!
A QBittorrent kliens 32 és 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókat egyaránt támogat
A Tixati ingyenes BitTorrent program, mely letöltés közben több adatokat is hozzáférhetővé tesz számunkra, mint a seed-források, peer-ek, és a fájlátvitel tulajdonságai. Új generációs sávszélesség-biztosítóval és gyorsítóval rendelkezik. Ezen kívül a

Tixati utorrent kliens

támogatja a teljes DHT végrehajtást is

A Tixati torrent program emellett könnyen és gyorsan telepíthető, nem igényel se java-t sem pedig semmilyen .NET keretrendszert. A kapcsolati titkosítás pedig a lehető legbiztonságosabb kapcsolatért felelős. NINCS se vírus, se reklám, se semmi értelmetlen dolog a Tixati torrent programban!

A Tixati torrent legfrissebb verziója több fontos frissítést és javítást is tartalmaz. A torrent program támogatja a legtöbb Windows (64 bit) verziót. (Windows XP-Windows 10, Windows Szerver 2008, 2012)
A qBittorent ingyenes torrentkliens, a uTorrent reklámokkal tűzdelt torrent programjának alternatívája.
A letöltések mellett torrent keresésekre is használható, ebben beépített kereső segíti a felhasználókat.

A

qBittorent torrent program

funkciói:

A qBittorent programmal lehetőség van több torrent egyidejű le- és feltöltésére.
Beépített RSS olvasó és letöltő.
Több nyelven, köztük magyarul is használható.
Több platformra is elérhető.
Kis méretű torrent program.
A letölteni kívánt

torrent

ek sorba rendezhetőek és azoknak, vagy akár a bennük lévő egyes fájloknak prioritás adható (a legmagasabb jön le először, a többi később).

A qbittorrent 4.1.1 verziója 32 és 64 bites Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszereken futtatható.
Az uTorrent ingyenes torrentkliens letöltő program legújabb 3.4.9-es kiadása. A programmal torrent fájlok, vagy inkább azok tartalmai - filmek, játékok, zenék, videók, programok, képek, bármi - tölthetőek le az internetről. A felhasználók beállíthatnak fel, és letöltési korlátokat, több fájlt tartalmazó csomagok esetén fájlprioritásokat, ütemezéseket és még sok mást.

FIGYELEM!
Az uTorrent ingyenes torrent kliens nem biztonságos! De van megoldás!


Az

uTorrent program helyett

a szintén ingyenes és magyar nyelvű qBittorrent program legfrissebb verzióját lehet letölteni a lenti letöltési linken!
A QBittorrent kliens 32 és 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókat egyaránt támogat
A qBittorrent ingyenes torrent kliens, a µTorrent egyik legjobb alternatívája.
A qBittorrent program a µTorrent-hez hasonló külsővel és funkciókkal lett felszerelve, ám reklámokat nem tartalmaz.
A program rendelkezik beépített keresővel, mely a legnépszerűbb torrent oldalakon keres, támogat minden Bittorrent kiterjesztést, a letölteni torrentek sorba állíthatóak vele, illetve több fájl esetében a prioritásuk is megadható (maximális, magas, normál vagy mellőzés).
A qBittorrent torrent készítésére is alkalmas.
A μTorrent ingyenes torrent kliens 3.4.7-es kiadása.
Az μTorrent segítségével a felhasználók torrent fájlokat tölthetnek le egyszerűen és a 'hagyományos' letöltésnél gyakran nagyobb sebességgel.

A program indítása után beállítható a fel és letöltések sebességének korlátozása, több fájlt tartalmazó csomagok vagy több torrent futtatásakor prioritás, ütemezés, és az RSS automatikus letöltése.
Az uTorrent 3.4.7 - torrent kliens letöltási lehetősége biztonsági okokból megszűnt! De van megoldás!
Ha mindenképpen ragaszkodsz az Utorrent klienshez, letöltheted a megbízható és garantáltan reklámmentes UTorrent program 2.2.1-es verzióját!

Másik alternatívaként ajánljuk a qBittorrent szintén ingyenes és magyar nyelvű torrent kliensének legfrissebb verzióját, melyet a lenti letöltési linken érhetsz el!
A qBittorrent programot 32 és 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerű számítógépekre javasoljuk.
Más régebbi kliensekhez képest a qBittorrent letöltés során nem foglal le értékes rendszer erőforrásokat, és kevesebb memóriát használ fel.
A népszerű qBittorrent egy ingyenes magyar nyelvű torrent kliens (uTorrent helyett ajánljuk), melynek itt letölthető verziója Mac OSX rendszereken futtatható.

A qBittorrent torrentkliens ingyenes, reklámmentes mivolta ellenére tökéletesen veszi fel a versenyt ellenfeleivel. A magyar fordítás minden esetben érthető, a program stabil és semmilyen rejtett funkciót nem tartalmaz. A

qBittorrent torrent Mac OSX

letöltő program képes egyenként külön kezelni a letöltéseket és feltöltéseket, akár trackerek alapján csoportosítva is. Állítsd be a torrentek fontossági sorrendjét és szabj meg egyedi vagy globális letöltési és feltöltési korlátokat a torrent leöltő programban.

A qBittorrent torrent kliens Mac OSX Mavericks, Yosemite, El Capitan, Sierra és High Sierra operációs rendszereken fut.
A BitTorrent egy ingyenes letöltésű, p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére.
Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű, kisméretű fájlokkal történik, melyek hagyományos módon gyorsan letölthetőek és betölthetőek a programba.
A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel.

A BitTorrent kliens főbb funkciói:

-Sávszélesség limitálás, ha nem akarjuk teljesen leterhelni a sávszélességet
-Maximálisan letölthető adatmennyiség beállítása
-Időzített letöltések
-IP blockolás
-Magnet URL támogatás
-Proxy támogatás
-Webes interface
-Több nyelv támogatása
A μTorrent nevű ingyenes letöltésű és kisméretű, háttérben futtatható bittorent kliens 3.4.6-os verziójának béta kiadása.

A μTorrenttel a felhasználók torrent fájlokat tölthetnek fel és le az internetről.
Letöltés és programtelepítés után beállítható rajta sávszélesség-korlátozás, több fájlt tartalmazó csomagok vagy több torrent futtatásakor prioritás, ütemezés, és az RSS automatikus letöltése.
Az utorrent program támogatja a protokoll titkosítást és a peer váltást.
A qBittorrent ingyenes P2P (torrent) kliens, mely a uTorrent alternatívájaként is abszolút elfogadható program.
Használata és felülete hasonló a uTorrentéhez, előnye, hogy kevesebb reklámot tartalmaz, illetve telepítésekor véletlenül sem rak fel semmilyen harmadik fél által forgalmazott programot.
Mérete kicsi és kevés erőforrást használ, egyszerre akár több torrent is tölthető le vele, valamint természetesen torrent készítésre is használható.
Rendelkezik keresővel, UPnP / NAT-PMP port forward támogatással, torrent készítő funkckióval, RSS támogatással, IP szűréssel is.
Az μTorrent egy kisméretű, futtatáskor kevés memóriát igénylő, ingyenes BitTorrent kliens Windows rendszerekre.
Az uTorrent segítségével .torrent kiterjesztésű fájlok tartalmai tölthetőek le az interneten keresztül.
Beállítható rajta sávszélesség-korlátozás, több fájlt tartalmazó csomagok vagy több μTorrent futtatásakor prioritás, ütemezés, és az RSS automatikus letöltése.
A program támogatja a a protokoll titkosítást és a peer váltást.
Free μTorrent downloads software.

FIGYELEM!
Az uTorrent ingyenes torrent kliens nem biztonságos! De van megoldás!


Az

uTorrent program helyett a szintén ingyenes és magyar nyelvű qBittorrent program

legfrissebb verzióját lehet letölteni a lenti letöltési linken!
A QBittorrent kliens 32 és 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókat egyaránt támogat
A Vuze, korábban Azureus, egy ingyenes BitTorrent kliens, amely BitTorrent protokoll általi fájlátvitelre használható. A program Javában íródott és Azureus Engine-t használ.
A torrentkliens segítségével egyszerre több torrent is letölthető, prioritás rendszerének köszönhetően ezek ráadásul besorolhatóak fontos - kevésbé fontos kategóriába, ezzel megszabva melyikük letöltése legyen a leggyorsabb, illetve leglassabb.
A Vuze által a torrentezésen kívül megtekinthetőek, közzétehetőek DVD és HD tartalmak is; megtalálhatóak benne csatornák, melyeken TV műsorok, videoklipek és filmek találhatóak.
A qBittorrent népszerű, ingyenes letöltésű torrent kliens, mely a uTorrent program alternatívájaként fogható fel. Legfrissebb verziójának letöltése Windows alapú 64 bites operációs rendszerekkel ellátott számítógépekre lehetséges.
Használata és felülete hasonló a uTorrentéhez, bár telepítésekor véletlenül sem rak fel semmilyen harmadik fél által forgalmazott programot.
A

qBittorrent program

rendelkezik keresővel, UPnP / NAT-PMP port forward támogatással, torrent készítő funkcióval, RSS támogatással, IP szűréssel is.
A qBittorrent program Windows XP / Vista / 7 / 8 és Windows 10 64 bites számítógépes rendszereken használható.
A BitTorrent p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő program alkalmas a mások által megosztott adtok le- és feltöltésére. A Bittorent protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében. Magyarítása: a letöltendő csomagban található bittorrent.lng másoljuk át a program könyvtárba. Az új verziós BitTorrent klienst már olyan funkciókkal látták el, mint:

-Sávszélesség limitálás, ha nem akarjuk teljesen leterhelni a sávszélességet
-Maximálisan letölthető adatmennyiség beállítása
-Időzített letöltések
-IP blockolás
-Magnet URL támogatás
-Proxy támogatás
-Webes interface
-Több nyelv támogatása)
A BitTorrent letöltőszoftver alapjául szolgáló technológia gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról.

Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent P2P fájlcserélő protokoll segítségével mások által megosztott adatokat tölthetünk le, és / vagy tölthetünk fel. Mivel a fájlok egyes részei több felhasználótól és nem csak egy központi szerverről érkeznek, így a letöltés ezzel a protokollal rendszerint gyorsabb. A fájlmegosztás .torrent kiterjesztésű fájlokkal történik.

A program fő funkciói:

-Sávszélesség limitálás, ha nem akarjuk teljesen leterhelni a sávszélességet
-Maximálisan letölthető adatmennyiség beállítása
-Időzített letöltések
-IP blockolás
-Magnet URL támogatás
-Proxy támogatás
-Webes interface
-Több nyelv támogatása
A BitTorrent letöltőszoftver új kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll a Bittorrent szoftver, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében. Magyarítása: a letöltendő csomagban található bittorrent.lng másoljuk át a program könyvtárba.

Az új verziós BitTorrent klienst már olyan funkciókkal látták el, mint:

-Sávszélesség limitálás, ha nem akarjuk teljesen leterhelni a sávszélességet
-Maximálisan letölthető adatmennyiség beállítása
-Időzített letöltések
-IP blockolás
-Magnet URL támogatás
-Proxy támogatás
-Webes interface
-Több nyelv támogatása
utorrent ingyenes letöltés! Itt a magyar nyelvű gyors u Torrent kliens 64 bites Windowsos 7-8 és 10 rendszerekre is. A torrentprogram indítása után beállítható a fel és letöltések sebességének korlátozása. Több torrent futtatásakor ütemezhető a letöltési prioritás, az automatikus RSS is. Az μTorrent támogatja a protokoll titkosítást és a peer váltást.

FIGYELEM!
Az uTorrent 3.5.0 ingyenes torrent kliens nem biztonságos, a vírusirtók is jelzik! De van megoldás!

Ha mindenképpen ragaszkodsz az Utorrent klienshez, letöltheted a megbízható és garantáltan reklámmentes UTorrent program 2.2.1-es verzióját!

Másik alternatívaként ajánljuk a qBittorrent
szintén ingyenes és magyar nyelvű torrent kliensének legfrissebb verzióját, melyet a lenti letöltési linken érhetsz el!
A qBittorrent programot 32 és 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 rendszerű számítógépekre javasoljuk.

Az

uTorrent helyett ajánlott qBittorrent program letöltése

és telepítése után támogatja a protokoll titkosítást és a peer váltást.
Más régebbi kliensekhez képest a qBittorrent letöltés során nem foglal le értékes rendszer erőforrásokat, és kevesebb memóriát használ fel.
A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) rendszerű fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. A BitTorrent protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében. Magyarítása: a letöltendő csomagban található bittorrent.lng másoljuk át a program könyvtárba.

Az új verziós BitTorrent klienst már olyan funkciókkal látták el, mint:

-Sávszélesség limitálás, ha nem akarjuk teljesen leterhelni a sávszélességet
-Maximálisan letölthető adatmennyiség beállítása
-Időzített letöltések
-IP blockolás
-Magnet URL támogatás
-Proxy támogatás
-Webes interface
-Több nyelv támogatása
Az uTorrent hatékony BitTorrent kliens Windowsos rendszerekre. A legtöbb funkció, mely létezik más BitTorrent kliensekben, azt tartalmazza az uTorrent is, beleértve a sávszélesség priorizációt, az ütemezést, az RSS automatikus letöltése. Továbbá, az uTorrent támogatja a protokoll titkosítást és a peer váltást. Más torrent kliensekhez képest az uTorrent nem foglal le értékes rendszer erőforrásokat, általánosan 6MB memóriát használ fel.
Az uTorrent egy hatékony BitTorrent kliens a Windowsos rendszerekre. A legtöbb funkció, mely létezik más BitTorrent kliensekben, azt tartalmazza az uTorrent is, beleértve a sávszélesség priorizációt, az ütemezést, az RSS automatikus letöltése. Továbbá, az uTorrent támogatja a protokoll titkosítást és a peer váltást.

FIGYELEM!
Az uTorrent ingyenes torrent kliens nem biztonságos! De van megoldás!


Az

uTorrent program helyett a szintén ingyenes és magyar nyelvű qBittorrent program

legfrissebb verzióját lehet letölteni a lenti letöltési linken!
A QBittorrent kliens 32 és 64-bites Windows 7, Windows 8 és Windows 10 verziókat egyaránt támogat
A torrentprogram letöltése ingyenes.
A BitTorrent kliense lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy gyorsan letölthessenek olyan magas minőségű digitális tartalmakat, mint videók, zene és játékok.
Már 20 nyelven, magyarul is elérhető a BitTorrent program, közössége meghaladja a 70 millió felhasználót, mely minden eddiginél jobb minőségű átvitelt jelent.
A

BitTorrent letöltő program

ingyenes funkciók közé tartoznak a részletes grafikonok és statisztikák a letöltésekről, helyi társfelderítés és automatikus port feltérképezés, és dinamikus sávszélesség kezelés.

A BitTorrent 7.10.0 program ingyenes letöltése megszűnt, helyette a megbízhatóbb ingyenes letöltésű qBittorrent program legújabb verzióját javasoljuk!
A Tixati torrent program ingyenes, könnyen használható BitTorrent kliens, bő betekintést nyújt a letöltés olyan adataiba, mint a seed-elők, peer-ek, és a fájlátviteli tulajdonságok.
A

Tixati utorrent kliens

beépített hatékony sávszélesség-biztosítóval, gyorsítóval és teljes DHT végrehajtással rendelkezik.

Újdonságok a 2.53 (64 bit) Tixati torrent program verzióban: Fejlesztett letöltött-fájl ellenőrző heurisztika már a letöltési folyamatban és belekerült egy szkriptezési funkció.
BitTorrent portable letöltőszoftver sokkal gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
A sokat vitatott, de a szabályok szerint nem tiltott World of Tanks hitzone, sokak által "bohóc skin-nek" nevezett kiegészítője.
Telepítés és a játék újraindítása után a csatatéren lévő tankok gyenge pontjait különböző színekkel megfesti.
Vörössel ahol a páncél könnyen átüthető, sárgával a legénység elhelyezkedését tagonként felismerhető jelzéssel,lilával a lőszerrekeszt, zölddel a motort, kékkel az üzemanyagtartályt, míg fehérrel a löveg gyenge pontját láthatjuk.
Ezen verzió telepítése egyszerű, tartalmaz egy setup.exe-t melyet futtatva megkeresi a játék könyvtárát, majd telepíti a kiegészítőt.
Figyelem ez csak torrent fájl! a program teljes mérete 1.1Gb
BitTorrent letöltőszoftver uTorrent új kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
BitTorrent letöltőszoftver alapjául szolgáló technológia új kiadása ez a portable uTorrent, ami gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent letöltőszoftver legújabb kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség-menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
BitTorrent letöltő alapjául szolgáló technológia gyorsabb torrrentletöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent új uTorrent kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldása miatt. Az uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent letöltő alapjául szolgáló technológia új uTorrent szoftver kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent letöltőszoftver alapjául szolgáló technológia utolsó reklámmentes kiadása az uTorrent 2.2.1 stabil, gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven lehet letölteni a készítők honlapjáról.
Az

uTorrent 2.2.1

újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a jóval kevesebb erőforrásigény.
Az utolsó reklámmentes uTorrent 2.2.1 kliens letöltése ingyenes.

A torrent program telepítéskor automatikusan felajánlja a legfrissebb verzióra való áttérést, ám ha továbbra is reklámmentes uTorrentet szeretnél, kattints a mégse gombra.
BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú magyar nyelvű fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adtok, tartalmak le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók.A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik.
A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
A BitTorrent letöltőszoftver alapjául szolgáló technológia új kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélességmenedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent letöltőszoftver alapjául szolgáló technológia új kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélességmenedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent letöltőszoftver gyorsabb letöltést biztosít új automatikus sávszélesség kezelési megoldásának köszönhetően. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent, p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő torrent protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
BitTorrent letöltésvezérlő egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
BitTorrent uTorrent letöltő új kiadása sávszélesség kezelési megoldásának köszönhetően gyorsabb a letöltés. A uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
Tartalmaz minden általában hasznos és szükséges funkciót a fájlok torrent hálózatról való könnyű letöltéséhez.
A uTorrent Falcon webui változata a hagyományos szolgáltatások mellett több különleges szolgáltatással rendelkezik. Ilyen a steam funkció, amellyel a teljes letöltés előtt is nézhetünk filmet, illetve egy új funkció segítségével nem a saját gépünkön érjük el a torrenteket, hanem a lenti weboldalon található beléptető felületén keresztül titkosítva a falcon.utorrent címen.
A BitTorrent letöltőszoftver gyorsabb letöltést biztosít. Az uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében.
BitTorrent letöltőszoftver és az uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent, p2p (peer-to-peer) alapú egyik legjobb fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében. Magyarítása: a letöltendő csomagban található bittorrent.lng másoljuk át a program könyvtárba.
A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében. Magyarítása: a letöltendő csomagban található bittorrent.lng másoljuk át a program könyvtárba.
Az uTorrent kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
A BitTorrent letöltőszoftver alapjául szolgáló technológia új kiadása gyorsabb letöltést biztosít automatikus sávszélesség menedzselési megoldásának köszönhetően. A uTorrent 2.0 kliensprogram gyakorlatilag ugyanazt a programot takarja, amelyet BitTorrent néven le lehet tölteni a készítők honlapjáról, azonban az újfajta megoldás egyelőre még csak tesztverziójú változatban érhető el.
Az uTorrent 2.0-ban újítások a letöltőszerverekkel történő alternatív kommunikáció, amely révén kijátszható az egyes internetszolgáltatók által alkalmazott bittorrent-szűrés és a kevesebb erőforrás.
Az egyik legnépszerűbb p2p program segítségével torrentfájlokat tölthetünk le Torrent oldalakról. Peer to Peer (P2P) tehát egyenrangú számítógépek hálózata. Minden gép le és feltöltő is egyben. Ez úgy lehetséges, hogy a kliens nem egyből az egész fájlt, hanem annak csak a darabjait küld ki, így nem kell meglennie az egész fájlnak ahhoz, hogy vissza is töltsön. Ezzel,szinte azonnal létrejön a bűvös rendszer amikor „MindenkiMindenkitől” le is fel is tölt.
A népszerű Opera böngésző új kliens változata érhető el az oldalról, mely a hagyományos szolgáltatások mellett letöltésvezérlőt, levelezőklienst, RSS támogatást, jelszó menedzsert tartalmaz, illetve alkalmas wapoldalak megnyitására. Extrák: beépített BitTorrent-kliens és Widgets alkalmazások, Kedvencek tárolása online.
Az egyik legnépszerűbb p2p program segítségével fájlokat tölthetünk le Torrent oldalakról. Peer to Peer (P2P) tehát egyenrangú számítógépek hálózata. Minden géple és feltöltő is egyben. Ez úgy lehetséges, hogy az

uTorrent 1.8 letöltés - free download -

kliens nem egyből az egész fájlt, hanem annak csak a darabjait küld ki, így nem kell meglennie az egész fájlnak ahhoz, hogy vissza is töltsön. Ezzel,szinte azonnal létrejön a bűvös rendszer amikor „Mindenki Mindenkitől” le is fel is tölt.
A letölthető fájl tartalmazza az 1.8 stabil, valamint az 1.8.1(build 12183) verziót, valamint az ezekhez tartozó honosításokat is.
Torrent fájlok készítésére, szerkesztésére szolgáló Windows számítógépes program.
Segítségével könnyen megváltoztatható a torrent fájlban lévő tracker címe, készítés ideje, stb..
A népszerű Opera webböngésző új kilences változata érhető el az oldalról, mely a hagyományos szolgáltatások mellett letöltésvezérlőt, levelezőklienst, RSS támogatást, jelszó menedzsert tartalmaz, illetve alkalmas wapoldalak megnyitására. Extrák: beépített BitTorrent-kliens és Widgets alkalmazások.
A BitTorrent, egy p2p (peer-to-peer) alapú fájlcserélő protokoll, amely alkalmas a mások által megosztott adat, adtok le- és feltöltésére. Ilyenek például a Linux disztribúciók, a filmelőzetesek, vagy éppen a játékdemók. A protokoll előnye, hogy letöltés közben a felhasználó feltöltési sávszélességét is kihasználja, ezzel gyorsítva a letöltéseket. Elsősorban nagyobb méretű állományok adatátvitelénél használatos megoldás, valamint a szűk keresztmetszetű szerverek tehermentesítéséhez alkalmazzák előszeretettel. Az adatmegosztás .torrent kiterjesztésű igen kisméretű fájlokkal történik. A letöltések kategorizálhatók, ütemezhetők és bármikor folytathatók a megosztás függvényében. Magyarítása: a letöltendő csomagban található bittorrent.lng másoljuk át a program könyvtárba.
A népszerű böngésző hordozható, USB változata érhető el az oldalról, mely a hagyományos szolgáltatások mellett letöltésvezérlőt, levelezőklienst tartalmaz, illetve alkalmas wapoldalak megnyitására. Extrák: beépített BitTorrent-kliens és Widgets alakmazások.
A népszerű böngésző új kilnces változata érhető el az oldalról, mely a hagyományos szolgáltatások mellett letöltésvezérlőt, levelezőklienst, RSS támogatást, jelszó menedzsert tartalmaz, illetve alkalmas wapoldalak megnyitására. Extrák: beépített BitTorrent-kliens és Widgets alakmazások.
uTorrent szerű fájlcserélő protokoll linux felhasználok részére. A KTorrent letöltés ingyenes.
Az Azures BitTorrent kliens legújabb verziója.

uTorrent 1.7.1 letöltés után kis rendszerigényű, könnyen kezelhető alkalmazás, amellyel a .torrent formátumú letöltéseinket kezelhetjük egyszerűen, gyorsan.
A letöltőközpont oldalán többféle bittorrent és utorrent programot is ingyenesen letölthetsz.
Free μTorrent software.
Az utorrent 1.6.1 program segítségével különböző fájlokat tölthetünk le Torrent oldalakról.
A letölthető fájl magyar nyelvű telepítőkészlet. Peer to Peer (P2P) tehát egyenrangú számítógépek hálózata.
Az

µTorrent 1.6.1

kliens estében minden gép le és feltöltő is egyben. Ez úgy lehetséges, hogy az µTorrent 1.6.1 kliens nem egyből az egész fájlt, hanem annak csak a darabjait küld ki, így nem kell meglennie az egész fájlnak ahhoz, hogy vissza is töltsön. Ezzel,szinte azonnal létrejön a bűvös rendszer amikor „MindenkiMindenkitől” le is fel is tölt. Free download µTorrent 1.6.1 sotware.
uTorrent letöltésvezérlő program az automatikus sávszélesség menedzselésnek köszönhetően a letöltő program gyorsabb letöltést biztosít. Az uTorrent letöltése és telepítése után u torrent oldalakról tölthetsz le tartalmakat.
A letölthető utorent fájl ingyenes magyar nyelvű telepítőkészlet. Peer to Peer (P2P) tehát egyenrangú számítógépek hálózata, minden PC le és feltöltő is egyben.
Az

uTorrent

tel ez úgy lehetséges, hogy a kliens nem egyből az egész fájlt, hanem annak csak a darabjait küld ki, így nem kell meglennie az egész fájlnak ahhoz, hogy vissza is töltsön. Ezzel szinte azonnal létrejön a bűvös rendszer amikor az uTorrent letöltő program segítségével „Mindenki Mindenkitől” le is fel is tölt.
Reklámok kikapcsolása uTorrent és BitTorrent programokban rövid MAGYAR! videó (2006-11-11)
A file-csere programok korábbi változataihoz képest a Bittorrent kliens sokkal nagyobb letöltési sebességet ígér - ugyanakkora internet-kapcsolati sávszélesség mellett. Ennek az az oka, hogy a rendelkezésre álló adattovábbítási kapacitást igyekszik maximálisan kihasználni; így a technika erőssége elsősorban nagyméretű állományok esetén érezhető igazán.

Ezt oly módon éri el, hogy a felhasználó által letölteni kívánt file-ok kicsiny darabokra tördelve érhetők el a hálózaton, amiket egyszerre több szálon, több internetezőtől lehet tölteni. Ráadásul, azt a csomagot, amit az ember már leszedett, a kliens azonnal vissza is osztja. Többek között ez is az oka annak, hogy ahol „felüti a fejét” a Bittorrent, általában drasztikusan megnő a sávszélesség foglaltsága. Egyes felmérések szerint az internetes adatforgalomnak már körülbelül a harmadát adja ki a bittorrent file-ok mozgása.