Letöltőközpont > Programok > SZÁMÍTÓGÉP VÉDELEM > EGYÉB BIZTONSÁGI PROGRAMOK

Szülői felügyelet – Kaspersky Safe Kids

Szülői felügyelet – Kaspersky Safe Kids ingyenes letöltése A modern világban a mindennapi életünk részévé vált az internet, valamint az okoseszközök használata. Ez így van rendjén, viszont míg mi felnőttek tudjuk kontrollálni az eseményeket, addig gyermekeink ki vannak téve a nyílt internet veszélyeinek. Ezért is fontos, hogy a szülők ismerjenek legalább egy

szülői felügyelet program

ot, mint például a Kaspersky Safe Kids, mely elérhető magyar nyelven, valamint ingyenesen is használható. Amennyiben minden létező funkciót el szeretnénk érni, egy éves díjat kell fizetnünk.

Az ingyenes verzióval az alábbi funkciókat érjük el: online tartalomszűrés, biztonságos keresés a YouTube-on, alkalmazáshasználat szabályozása, képernyőidő-kezelés.

Amennyiben előfizetünk, az alábbi funkciókat kapjuk meg az előbb felsoroltakon felül: képernyő előtt töltött idő beütemezése, tartózkodásihely-figyelő, akkumulátorfigyelő, közösségioldal-figyelő, YouTube keresési előzmények visszanézése, valós idejű riasztások.

Ennek a programnak van IOS-re letölthető alkalmazása is. A kettőt együtt használva teljes, átfogó képet kaphatunk gyermekünk internetes tevékenységéről.

File:
kaspersky_kids_1.0.5.1360.exe
Méret:
3.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2020.11.11
Letöltve:
310x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások