Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Személyre szabás

Szülői felügyelet – Kaspersky Safe Kids (IOS app.)

Szülői felügyelet – Kaspersky Safe Kids (IOS app.) Gyermekeink biztonsága úgy gondolom, hogy mindenki számára a legfontosabb. Továbbá ahogy haladunk a korral, az internet egyre inkább a mindennapjaink részévé válik, és ez a gyerekekre is kihatással van. Ezért fontos, hogy a szülők ismerjenek legalább egy

szülői felügyelet program

ot, amivel korlátozni tudják gyermekeik internetes jelenlétét.

Erre egy tökéletes választás lehet a Kaspersky Safe Kids IOS alkalmazás, mely elérhető magyar nyelven, valamint ingyenesen is használható. Amennyiben minden funkciót használni szeretnénk, ami csak lehetséges, egy éves díjat kell fizetnünk.

Az ingyenes verzióban az alábbi funkciókat érjük el: weboldal szűrő, játékok és alkalmazások kontrollálása, képernyőidő menedzselése továbbá tanácsok egy gyermek pszichológustól.

Amennyiben előfizetünk, ezeket a funkciókat kapjuk még meg az előbb felsoroltakon felül: gyermekünk GPS helyzetének lekérdezése, biztonságos környezet beállítások, akkumulátor szint ellenőrző, nyilvános Facebook aktivitás monitorozása, élő idejű értesítések valamint bizonyos időközönként részletes jelentést kapunk gyermekünk tevékenységeiről.

Az applikációnak van egy Windowson elérhető programja is. A kettő együtt remekül használható, valamint így teljes, átfogó képet kaphatunk gyerekünk internetes jelenlétéről.

Méret:
186.6 MB
Feltöltve:
2020.11.11
Letöltés:
1065x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Szülői felügyelet – Kaspersky Safe Kids (IOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások