Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

Programozást oktató program - W3Schools (Android app.)

Programozást oktató program - W3Schools (Android app.) Aki valaha próbálkozott már a webfejlesztés fortélyainak elsajátításával, biztosan találkozott már a W3Schools oldallal. Itt rengeteg különböző informatikai oktatóanyagot találunk programozási nyelvek, valamint témakörök szerint csoportosítva. A programozás alapjától haladó szintig is eljuthatsz.

Ennek a

programozást oktató weboldal

nak a teljes tartalmát tudjuk letölteni Android mobil applikáció formájában okostelefonunkra. Ez egy sokkal egyszerűbb, és gyorsabb módja annak, hogy megtaláljuk azt, amire szükségünk van.

A következő programozási nyelvekhez található tananyag: HTML5, CSS3, SASS, JavaScript, PHP, Bootstrap, JSON, XML, jQuery, AJAX, Angular, React.js, ASP.NET, SQL, Python, C++, C#, Java.
A programozási tananyag oktatása interaktív formában történik. Amint végeztünk egy adott témakörrel, egy teszten mérhetjük fel tudásunkat, továbbá a témakörök között kisebb feladatokat is megoldhatunk a tanult eszközökkel.

Az alkalmazás nagyon hasznos lehet webfejlesztést tanulók számára. A W3Schools applikáció letöltése és használata ingyenes.

Méret:
14 MB
Feltöltve:
2021.04.28
Letöltés:
1036x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Programozást oktató program - W3Schools (Android app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások