Letöltőközpont > Android mobil alkalmazások > Diákoknak

JavaScript Tanulás - Grasshopper (Android App.)

JavaScript Tanulás - Grasshopper (Android App.) Programozni nem könnyű megtanulni, azonban egyre több ebben segítséget nyújtó applikáció jelenik meg a piacon. Most a Google által fejlesztettet mutatjuk be, a Grasshopper (szöcske) elnevezésűt. Ez az app játékos módon tanítja meg a JavaScript alapjait.

Mi az a JavaScript?
A JavaScript egy programozási nyelv, amelyet világszerte használnak temérdek programban, honlapon, szerveren. Hasznosságát bizonyítja, hogy a Microsofttól elkezdve a Google-ön és Facebookon keresztül a Netflixig vagy éppen PayPalig használják.

A

JavaScript alapok megtanulása

könnyű és játékos a Grasshopper használatával, ezzel a tudással pedig később egyszerűen megtanulhatsz más nyelveket is. A tanulást segítik a vizuális feladványok, amelyek a problémamegoldó képességedet is fejlesztik. Mindeközben egy aranyos szöcske lát el valós idejű tippekkel, mintha egy magántanár lenne.

A JavaScript használata az appon belül azzal van megkönnyítve, hogy a kódokat egy két érintéssel be lehet írni, nem kell karakterről karakterre. Ezen kívül vannak napi küldetések, trófeák, lehet kérni napi emlékeztetőket, és még sok mást, hogy az app fenntartsa az érdeklődésed a téma iránt.

Amennyiben pedig a teljes kurzust elvégzed, kapsz egy tanúsítványt a tudásodról, amellyel bizonyítani tudod JavaScript tudásod.

További

programozás alkalmazások

:
W3Schools
Mimo
SoloLearn


Méret:
Eszköztől függ
Feltöltve:
2020.11.08
Letöltés:
1243x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés JavaScript Tanulás - Grasshopper (Android App.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások