Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Szórakozás

Neon verseny – Data Wing (iOS app.)

Neon verseny – Data Wing (iOS app.) A Data Wing első benyomásra alapvetően az, hogy ez egy nagyon szép iPhone mobilos verseny játék. Nagy pozitívuma, hogy amellett hogy ingyenes, még reklámmentes is, ráadásul magyarul is tud!

Egy kis háromszög alakú hajót vezetünk egy minimalista pályán, és űrhajónk a tehetetlenséggel hasonló módon küzd, mint a klasszikus árkád játék Asteroids-ban. De szokatlan módon a hajó nem robban fel, amikor nekiütközik valaminek; ehelyett a Data Wing

űrhajós árkád játék

arra ösztönöz, hogy súrlódjunk a szélekhez, így fokozva a sebességet, ami néha irracionális gyorsaságot eredményez.
Vannak időpróbák, versenyek, ahol el kell érni az ellenőrző pontokat, mielőtt az idő lejár, és összecsapunk az ellenfelekkel is. De néhány szinten a játék oldalára fordul, és csak harcolsz a gravitációval. Ezekben a kalandorientált miniküldetésekben felfedezünk barlangokat, kulcsokat találunk és kitaláljuk, hogyan lehet a környezetet felhasználni egy távoli - és nagyon magasan lévő - kijárathoz jutáshoz.
Az egész pedig egy kedves kis történetre van felhúzva. Papíron egy furcsa keveréknek hangzik, amely valószínűleg nem működhet, de mégis.
Röviden: a Data Wing egy iOS klasszikus, amelyet nem szabad kihagyni.
Az app iOS mobilra készült verziója az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.

Méret:
107.6 MB
Feltöltve:
2020.02.26
Letöltés:
1451x
Osztályzat:
5.00
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Neon verseny – Data Wing (iOS app.) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások