Letöltőközpont > iPhone mobil alkalmazások > Szórakozás

Ősrobbanás a nappalinkban - Big Bang AR ( iOS alkalmazás )

Ősrobbanás a nappalinkban - Big Bang AR ( iOS alkalmazás ) A Big Bang AR ingyenes iOS alkalmazás a kiterjesztett valóságot segítségül hívva mutatja be az univerzum keletkezésének történetét.
A big bang robbanása után saját környezetünk válik a világot felépítő elemek örvénylő masszájává, és végigkísér egy 13,8 milliárd éves virtuális sétán, amely során létrejön a ma ismert világ.
A

Big Bang AR kiterjesztett valóság app

narrálva is van, így egy kis angol tudással Tilda Swinton színésznő elbeszélése alapján követhetjük az eseményeket. Melynek végén természetesen ott vagyunk mi is, és készíthetünk egy szelfit az univerzummal.
A Big Bang AR használata során úgy érezzük magunkat, mintha egy tudományos múzeum kiállításán lennénk.
A túra viszonylag gyors, de az alkalmazás ad további információ morzsákat olvasható formában, a mélyebben érdeklődők számára.
Így az applikáció nagyszerű lehet kíváncsi gyerekeknek és minden felnőttnek aki egy kicsit tenyerébe venné az univerzumot.
Az ingyenes virtuális ősrobbanás iOS rendszerű mobileszközre szánt applikáció az alábbi letöltés linkre kattintva, vagy a QR kód beolvasásával egyszerűen telepíthető.
Méret:
209,8 MB
Feltöltve:
2019.07.20
Letöltés:
1525x
Osztályzat:
4.85
Megosztás:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

Letöltés Ősrobbanás a nappalinkban - Big Bang AR ( iOS alkalmazás ) LETÖLTÉS Letöltés

vagy

olvasd be a QR kódot mobiltelefonoddal

Link

Amennyiben nincs QR-kód olvasó program a telefonodon, akkor telepítsd mobileszközödre.


Hozzászólások