Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Programcsomag telepítő - Ninite

Programcsomag telepítő - Ninite ingyenes letöltése Új számítógépet vásároltál és nem tudod, hogy milyen programokat lenne érdemes letöltened? A Ninite pont ebben segít. Felületén különböző funkciójú szoftvereket találsz, melyeket egyszerre le is tudsz tölteni. A telepítési folyamatot is fel tudod vele gyorsítani, hiszen semmiféle rendszerüzenettel nem találkozol közben. A Ninite használata teljesen díjmentes, de némi angolnyelvtudást igényel.

A Ninite

programcsomag telepítő

lehetővé teszi, hogy egyszerre több fontos programot is tudj telepíteni. Ehhez nincs másra szükség, csak arra, hogy a számodra szimpatikus darabokat kijelölöd, majd a Ninite egy letöltési fájlt hoz létre, amelyet megnyitva minden kiválasztott program telepítésre kerül. Nem csak időt tudsz vele megtakarítani, hanem a felesleges eszköztárakat és szemeteket is elkerülheted, amelyek egy letöltéssel járnak. Mivel a Ninite a háttérben dolgozik, így nem zavar téged a számítógép használatában sem.

Az elérhető szoftverek listája folyamatosan bővül és naponta közel 1 millió letöltés történik meg felületén. Amennyiben szeretnél időt spórolni, akkor a Ninite lehet a megfelelő számodra!

File:
Méret:
NA
Licensz:
Feltöltve:
2023.12.07
Letöltve:
1237x
Osztályzat:
4.93
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások