Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > ZENELEJÁTSZÓ - ZENESZERKESZTŐ

Zene készítő és szerkesztő program - LMMS v.1.2.2. (32 bit)

Zene készítő és szerkesztő program - LMMS v.1.2.2. (32 bit) ingyenes letöltése Az LMMS nyílt forráskódú zene készítő programjával Te is könnyedén készíthetsz elektronikus dalokat. A szoftver több platformmal is kompatibilis, így nem csak Windows alapú, hanem iOS és Linux operációs rendszereken is egyszerűen és díjmentesen használható. Felületén használatra készen vár több ezer különböző hangszer, dallam és zenei sablon, amelyekkel bátran belekezdhetsz a zenekészítésbe.

Az

LMMS zene készítő és szerkesztő

egy könnyen használható és modern kialakítású zenei program, amellyel akár kezdőként is belecsöppenhetsz a zenészek világába. Hozz létre dallamokat és ütemeket, keverj és szerkessz saját, vagy sablonok közül választott alapokat és készíts olyan dalt, amilyet igazán szeretnél. A különböző hangszerek között 16 szintetizátor, dobok, gitárok és egyebek találhatók. Számos hangszer-és effektbővítmény elérhető hozzá, így a határ a csillagos ég.

Az LMMS engedélyezi a VST-t és SoundFont-ot, valamint beépített 64 bites UST műszer támogatással is rendelkezik(32 bites VST híddal). Lehetőség van MIDI és Hydrogen fájlok importálására, illetve az automatikus, számítógép által vezérelt automatizálásra is. Az LMMS fórumon napra kész információkat olvashatsz, valamint a felhasználókkal megoszthattok projekteket is. Amennyiben Te is szeretnéd kipróbálni a zene készítést, akkor az LMMS lehet a megfelelő program hozzá.

Elérhető a Windows 7, 8 és 10 operációs rendszerek felületein.

File:
lmms-1.2.2-win32.exe
Méret:
31.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.05.02
Letöltve:
467x
Osztályzat:
4.25
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások