Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Wireshark - Hálózati forgalom elemző

Wireshark - Hálózati forgalom elemző ingyenes letöltése A Wireshark segítségével Te is könnyedén betekinthetsz hálózatod működése mögé. A legapróbb részletekig mindent megismerhetsz, így ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy mi zajlik a hálózaton, akkor ideje, hogy kiderítsd. A program nem csak érdekes, hanem hasznos is, hiszen számtalan rendszergazda munkáját könnyíti meg. Telepítése és használata egyaránt díjmentes, a Windows operációs rendszer mellett pedig elérhető még Linux, OS X, FreeBSD, NetBSD és más platformok felületén is.

A Wireshark volt a világ legelső

hálózati protokoll-elemző programja

, így népszerűsége már hosszú évek óta tart. A rendszergazdák gyors betekintést nyerhetnek vele a hálózati problémákba, valamint az adatokat is egyszerűen elemezhetik. Ezeket az adatokat pillanatok alatt rögzíteni lehet, majd a későbbiekben grafikus felhasználói felületen, vagy TTY módú TShark segédprogram segítségével meg lehet tekinteni. A gzip segítségével a tömörített rögzítéseket akár kicsomagolás közben is meg lehet nyitni.

Az élő adatokat olyan eszközökről lehet leolvasni, mint az Ethernet, az IEEE, Bluetooth, USB, vagy FDDI. Az eszköz leolvashatósága az aktuális platformtól függ. Mindemellett számos protokollhoz van dekódolási támogatás, ráadásul a program használata egyáltalán nem befolyásolja a hálózat működését sem.

A Wireshark jelenleg a Windows 10 és 8.1 rendszereivel kompatiblis. v4.0.5

File:
Wireshark-win64-4.0.5.exe
Méret:
75.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.07.19
Letöltve:
102x
Osztályzat:
4.75
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások