Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Kerish Doctor 2024 - Számítógép gyorsító

Kerish Doctor 2024 - Számítógép gyorsító ingyenes letöltése A Kerish Doctor 2024 teljesítmény javító program segítségével Te is könnyedén karbantarthatod számítógépedet. Valós időben akadályozza meg a Windows operációs rendszer összeomlását és biztonságosan kijavítja a rendszer adatbázisának hiányait. A rendszeres és alapos takarítás mellett a digitális szemetet is precíz formában távolítja el, ügyelve arra, hogy semmi fontos ne kerüljön a kukába. Amennyiben Neked is pont egy ilyen teljesítmény növelő programra lenne szükséged, akkor ne habozz és telepítsd még ma!

A

Kerish Doctor 2024

fokozza a számtógép hatékonyságát azzal, hogy a nem kívánt fájlokat eltávolítja a memória tárból. A számítógép gyorsító program előtte egy alapos ellenőrzést hajt végre, amely során megfigyeli, hogy bizonyos tartalmak mikor voltak utoljára használva, így elkerülve azt, hogy fontos dolgok kerüljenek a szemétbe. Mindemellett véd a rosszindulatú programoktól és a fontosabb beálításokat is megfigyeli a biztonság érdekében. Rendszeresen korrigálja a fennálló hibákat, így elősegítve a zökkenőmentes számítógép használatot.

Amennyiben szükséges, tippeket ad annak érdekében, hogy az eszköz teljesítményét növelni lehessen, valamint figyelmeztet abban az esetben, ha sérülékeny program lett telepítve. Megbízhatósága és biztonsága, amit felhasználói számára nyújt, szinte kifogástalan. Bár nem ingyenes, de egy 15 napos próbaidő keretein belül bárki kipróbálhatja a program tudását.

A Kerish Doctor 2024 magyar nyelvű kezelőfelülettel is elérhető Windows XP, Vida, 7, 8, 10 és 11 operációs rendszerrel rendelkező számítógépeken.

File:
Kerish_Doctor_4.91.exe
Méret:
49.3 MB
Licensz:
Feltöltve:
2024.01.29
Letöltve:
938x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások