Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > CD-DVD-Blu Ray író programok

DVD másoló program – CloneDVD

DVD másoló program – CloneDVD ingyenes letöltése Ha szeretnél kiváló minőségben DVD-t másolni úgy, hogy akár a teljes tartalmat, akár a fő címeket, a CloneDVD lehet a megfelelő program erre. A hosszabb filmeket is gyorsan másolja, illetve tömöríti, így a nagyobb tartalmakat is nyugodtan rá lehet bízni. Felülete a kezdő felhasználók számára is könnyedén használható, hiszen a Diafilmszalag asszisztens lépésről-lépésre végig vezet a folyamaton.

Ahhoz, hogy a CloneDVD

DVD másoló programot

le tudd tölteni, legalább egy olyan Windows alapú PC-vel kell rendelkezned, amelynek processzora minimum 1 GHz-es, valamint tárhelye nem kevesebb, mint 1 GB. A számítógépen legyen DVD-iró és olvasó is, hiszen e nélkül nem működik a program sem.

Klónozás közben a videó előnézet funkció segítségével bele tudsz nézni a tartalomba, valamint módosítani is tudod az éppen aktuális beállításokat is. A DVD-ken található menüket is meg tudod tartani, vagy akár mellőzheted is azokat. A fejezeteket tudod vágni, vagy felosztani, attól függően, hogy hány lemezt szeretnél igénybe venni. Az utoljára használt beállításaidat a rendszer elmenti, majd a későbbiekben alkalmazza egészen addig, ameddig azokat nem módosítod.

Ez az ingyenes program kompatibilis a Windows XP-től egészen a Windows 10 operációs rendszerekkel.

File:
SetupCloneDVD2936.exe
Méret:
5.5 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.04.01
Letöltve:
410x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások