Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

TechPowerUp - GPU-Z PC tesztelő

TechPowerUp - GPU-Z PC tesztelő ingyenes letöltése Szeretnél egy könnyű használatú PC tesztelő segédprogramot, amellyel fontos információkat tudhatsz meg videókártyádról és a grafikus processzorról? A GPU-Z-vel nem nyúlhatsz mellé. Remek választás személyes, vagy munkabeli felhasználásra is, amelyet díjmentesen tehetsz meg. Kompatibilis a XP-től a 11-ig minden Windows operációs rendszerrel és a 32 és 64 bites verzió is támogatott azokon.

A

GPU-Z számítógép tesztelő szoftver

főbb funkciói között szerepel a részletes jelentés a memória alrendszerről, így olyan információkat tudhatsz meg, mint a memória mérete, típusa és sebessége. Támogatja az NVIDIA, AMD, ATI és Intel grafikus eszközöket is. Képes megjeleníteni az adaptert, a GPU-t és a kijelző információkat. Végezhető vele GPU terhelési teszt, amely a PCI-Express sáv kompatiblitiásának ellenőrzéséhez szükséges.

Ezeken felül lehetőség van biztonsági másolatot készíteni a grafikus kártya BIOS-áról is. A TechPowerUp által fejlesztett GPU-Z az egyik legjobb számítógép tesztelő segédprogram, amellyel csak találkozhatsz. Ne hagyd ki! v.2.52.0

File:
GPU-Z.2.52.0.exe
Méret:
9.0 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.03.24
Letöltve:
228x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások