Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > FÁJL KEZELŐK

Ingyenes fájlkezelő program (magyar) – Total Commander (32 és 64 bit)

Ingyenes fájlkezelő program (magyar) – Total Commander (32 és 64 bit) ingyenes letöltése A Total Commander egy olyan ingyenes letöltésű és magyar nyelvű fájlkezelő és kereső program, amely saját makrónyelvet és pluginrendszert alkalmaz. Számtalan összetett segédfunkcióval rendelkezik, felülete pedig könnyedén kezelhető. A Windows Xp-től egészen a Windows 11-ig valamennyi verzióra elérhető, így bárki könnyedén használhatja.

A Total Commander az egyik legjobb

ingyenes fájlkezelő program

. Felületén egyszerre két ablakban találhatók meg a fájlok, így kétféle folyamat is végrehajtható. A fájlok összehasonlítása és a könyvtárak szinkronizációja mellett számos hasznos funkció található még. Többféle átnevezési eszköz található meg, de a ki-és betömörítés, valamint a kódolás is könnyedén elérhető. A fájlkezelő program több nyelvet és Unicode-ot is támogat.

Az egyik újdonsága a beépített FTP kliensek FTPS és http Proxy támogatással, valamint a gyorsnézet a paneleknél kép-és videólejátszás megjelenésével. A fejlett keresési funkcióval könnyedén megtalálhatók a fájlok. A leggyakrabban használt funkciókat könnyedén a kedvencek listájához lehet adni, így könnyebben el lehet érni azokat. A Total Commander bárki számára elérhető és nem csak munkához lehet alkalmazni. v.10.51

File:
tcmd1052x32_64.exe
Méret:
8.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.03.22
Letöltve:
1738x
Osztályzat:
4.86
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások