Letöltőközpont > Programok > MULTIMÉDIA > GRAFIKA - KÉPSZERKESZTŐ PROGRAMOK

Vektorgrafikus képszerkesztő program – Inkscape 1.2.2. (64 bit)

Vektorgrafikus képszerkesztő program – Inkscape 1.2.2. (64 bit) ingyenes letöltése Az Inkscape egy olyan ingyenes képszerkesztő, amelyen belül számos remek eszköz található meg. Többek között különféle ceruzák és ecsetek, kalligrafikus eszközök, alakzatok, szövegdobozok és hasonlók segítik a könnyed tervezést és szerkesztést. A program használatához Windows 7, vagy annál újabb operációs rendszer szükséges, továbbá felülete magyar nyelven is elérhető.

Amennyiben Neked is jól jönne egy

vektorgrafikus képszerkesztő program

, akkor az Inkscape egy remek választás lehet. Dolgozhatsz már elkészült fájlokkal, de sajátot is készíthetsz szabadkezüleg. Az objektumok létrehozásakor olyan eszközök közül választhatsz, mint a ceruza, toll és kalligrafikus eszközök, különböző alakzatok és szövegdobozok, valamint beágyazott bittérképek. A későbbiekben műveleteket is végezhetsz el rajtuk, így a méretezés, mozgatás, emelés és süllyesztés, valamint a rétegezés is elérhetővé válik. A program támogatja a CMYK, CMS, RGB és HSL színskálákat, így a végeredmény igazán csodás lehet.

A program tökéletesen alkalmas SVG típusú fájlok szerkesztéséhez és létrehozásához egyaránt. Az elkészült projekteket mentheted PNG, PDF, EPS és DXF formátumokban is. Az Inkscape több platformmal is kompatibilis, így a Windows mellett elérhető még Mac OS X és Linux rendszereken is. Ritka az ennyire profi és összetett grafikus program, így használatát igazán kár lenne kihagyni. Ne habozz, próbáld ki Te is!

File:
inkscape-1.2.2_2022-12-09_732a01da63-x64.msi
Méret:
140.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.03.16
Letöltve:
297x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások