Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > SZERKESZTŐK

Kiadványszerkesztő program – Scribius (32 bit)

Kiadványszerkesztő program – Scribius (32 bit) ingyenes letöltése A Scribius tökéletes választás lehet, ha szükséged van egy könnyen kezelhető, magyar felületű, nyílt forráskódú kiadványszerkesztőre. Nem csak irodai, hanem otthoni használatra is tökéletesen megfelel. Ez a díjmentes program szinte minden platformmal kompatibilis, így letölthető Windowsra, macOS-re és Linuxra is a sok más rendszer mellett.

A Scribius

kiadványszerkesztő programban

olyan dolgokat készíthetsz el, mint a kiadványok és újságok tartalma, vagy borítója, CD-k és DVD-k megjelenésének megtervezése, de akár névjegykártyákat is létrehozhatsz. A program támogatja a legismertebb grafikai formátumokat, illetve a CMYK és ICC színkezelést is. Lehetőséged van PDF fájlokat is létrehozni és szerkeszteni. Az izgalmasabb munkát olyan extra kiegészítők segítik, mint a vektorgrafikus eszközök.

A program pluginok segítségével könnyedén bővíthető. Amennyiben szükséged van egy remek ingyenes letöltésű kiadványszerkesztőre, akkor a Scribius számodra is remek megoldás lehet. V 1.4.8

File:
scribus-1.4.8-windows.exe
Méret:
81.8 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.03.12
Letöltve:
142x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások