Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > TÖMÖRÍTŐK

Fájltömörítő program – WinRAR (64 bit)

Fájltömörítő program – WinRAR (64 bit) ingyenes letöltése A WinRAR egy olyan tömörítő program, amelyen belül fájlokat tömöríthetünk, illetve archiválhatunk. Használata az első 40 napban ingyenes, ezután lehetőség van a megvásárlására. A több, mint 40 nyelv között a magyar is megtalálható. Támogat minden népszerű tömörítési formátumot a RAR-tól kezdve egészen az ISO-ig. Azt, hogy melyiket szeretnénk használni, könnyedén beállíthatjuk.

A WinRAR

fájltömörítő program

felhasználói felülete egyszerűen kezelhető. Használatával időt, megannyi lemezterületet és internetes adatátviteli költségeket is megspórolhatunk. Számos remek funkció található benne az archívumok kezeléséhez, illetve készítéséhez is. A tömörítő programon belül van egy keresői felület, melyen belül nem csak fájlokat, hanem archivált szöveg részleteket is megkereshetünk.

A becslés funkciót használva megtekinthetjük a fájlok várható méretét, illetve az elért tömörítési arányokat is. Ezeket akár jelszavakkal is védhetjük, így biztonságban tudva mások elől. A munka megkönnyítésének érdekében beépített levelező programokkal küldhetjük el az elkészült fájlokat a címzetteknek, akár pillanatok alatt.

A 40 napos próbaidőszak bőven elegendő arra, hogy megtapasztaljuk ennek a remek programnak a működését és hatékonyságát. A WinRAR magyar nyelven is letölthető a Windows szinte összes operációs rendszerére, Windows 8-10-11, stb...

File:
winrar-x64hu.exe
Méret:
3.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.12.29
Letöltve:
3615x
Osztályzat:
4.81
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások