Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > TÖMÖRÍTŐK

Fájltömörítő program – WinRAR (32 bit)

Fájltömörítő program – WinRAR (32 bit) ingyenes letöltése A népszerű WinRAR egy olyan fájltömörítő és fájlkezelő program, amelyen belül számos funkció megtalálható archívumok készítéséhez és kezeléséhez. Támogatja az összes népszerű tömörítési formátumot, többek között a RAR-t, a ZIP-et és az ISO-t is. Bár a program alapértelmezetten a RAR-t használja, ez könnyedén átállítható. A WinRAR (32 bit) telepítése és használata az első 40 napban teljesen ingyenes, azonban ezután egy egyszeri összeg kifizetésére van szükség. Jelenleg több, mint 40 nyelven elérhető, melyek között szerepel a magyar is.

Ez a hatékony

WinRAR fájltömörítő program

támogat minden Windows-os operációs rendszert, Windows 8-10-11. Felhasználói felülete hatékony és könnyedén kezelhető, valamint személyre is szabható. A WinRAR használatával nem csak lemezterületet, de értékes munkaidőt és internetes adatátviteli költségeket is meg lehet takarítani. Beépített levelező programokat is tartalmaz, így a tömörített fájlokat pár kattintással már el is lehet küldeni a címzettnek.

A programnak ezen felül van még egy hasznos és remek teljesítményű kereső része is, amelyen belül a keresett fájlok, vagy a már archivált fájlokból szükséges szövegrészletek is könnyedén megtalálhatóak. A becslési funkcióval megtekinthető a várható tömörített fájlméret, illetve az elért tömörítési százalék is. A tömörített fájlokat jelszóval lehet védeni, így biztonságba kerülhetnek mások elől. Kiváló választás azoknak, akik szeretnek gyors és precíz programokkal dolgozni. A WinRaR ingyenesen letölthető Windows 8, Windows 10 és Windows 11 32 bites operációs rendszerű számítógépekre, PC-re

File:
winrar-x32-611hu (1).exe
Méret:
3.1 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.12.29
Letöltve:
2014x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások