Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Automatikus számítógép leállító program – Wise Auto Shutdown

Automatikus számítógép leállító program – Wise Auto Shutdown ingyenes letöltése A mai rohanó világban sokszor elfelejthetjük kikapcsolni készülékeinket, amivel sajnos rengeteg energiát használunk el. Az ingyenes Wise Auto Shutdown számítógépes program használata nem csak kényelmes, hanem ezen kívül rendkívül praktikus is. Legyen szó egyszeri alkalomról, vagy minden napra beütemezett kikapcsolási időpontról, a Wise egészen biztosan nem fog csalódást okozni.

Ez az ingyenes

számítógép leállító program

nem csak a kikapcsolást végzi el automatikusan, hanem az időnkénti frissítéseket, újra indításokat, vagy alvó módba helyezéseket is. Emellett lehetőség van feladatok ütemezésére is, így munka közben sem fog akadályozni semmi. A leállítási és frissítési feladatokhoz beállíthatunk emlékeztetőket is, amelyek 5 perccel a folyamat megkezdése előtt jelentkeznek. Amennyiben befejezetlen munkánk van még, úgy a feladatot akár 4 órára is elhalaszthatjuk.

A Wise Auto Shutdown PC leállító program felülete rendkívül hatékony. Nincsen se menü, sem pedig bonyolult opciók halmaza, mindössze csak 2 panelre osztódik fel. A bal oldalin a parancsok kezelését végezhetjük el, míg a jobb oldalon magát a feladatot követhetjük. A felhasználói felület használatát szinte másodpercek alatt el lehet sajátítani. A program minden Windows operációs rendszeren futtatható, így egészen az XP-től a Windows 11-ig bárki használhatja.

Letöltése, telepítése és használata is ingyenes, nem mellesleg nagyon minimális erőforrást vesz fel a működéshez. Ne habozz, próbáld ki Te is még ma!

File:
WASSetup_2.0.2.103.exe
Méret:
2.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.12.27
Letöltve:
223x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások