Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Ingyenes számítógép tisztító program – Glary Utilities

Ingyenes számítógép tisztító program – Glary Utilities ingyenes letöltése Téged is frusztrál számítógéped lassúsága, vagy a lefagyások és az összeomlások sűrűsége? Akkor remek helyen jársz! A nagyszerű teljesítményű Glary Utilies az egyik legkedveltebb számítógép tisztító program a világon. Letöltése és használata teljesen díjmentes. Kompatibilis a Windows 7, 8, 10 és 11 verziójával is. Remekségét a közel 100 milliós felhasználó tábora is megerősíti.

Ebben az

ingyenes számítógép tisztító programban

több, mint 20 eszköz segíti elő a teljesítmény maximalizálását. A gyakran használt folyamatokat néhány használat után akár egy kattintással is előhozhatjuk, ezzel elérve a gyors karbantartás funkciót. A program engedéllyel megtisztítja a lemezfelületet a már nem használt, elavult fájloktól, illetve adatoktól. A személyes adatok védelmére kifejezetten nagy figyelmet szentel, így nem kell tartanunk attól, hogy ezekhez bárki is hozzáférne.

Amennyiben véletlenül többször mentettünk el valamit, úgy a felesleges duplikációkat is megsemmisíti számunkra. A szoftver frissítéseket naprakész állapotban tartja, hiszen minél frissebb a szoftver, annál gyorsabb és gördülékenyebb a számítógép használata. Ne hezitálj, szerezd be még ma a Glary Utilities-t. Nem fogod megbánni!

File:
glaryutilitiessetup.exe
Méret:
19.7 MB
Licensz:
Feltöltve:
2022.12.25
Letöltve:
1425x
Osztályzat:
5.00
Weblap:
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások