Letöltőközpont > Programok > RENDSZER-SEGÉD PROGRAMOK > RENDSZER-SEGÉD EGYÉB

Driver frissítő - Driver Booster 10 Free

Driver frissítő - Driver Booster 10 Free ingyenes letöltése A Driver Booster 10 egy bárki számára ingyen letölthető, a számítógéped drivereit lefrissítő szoftver Windows (32 és 64 bit). A program angol nyelven használható.

A legjobb ingyenes

illesztőprogram-frissítő

. Automatikusan beolvassa és frissíti (automatikusan csak Driver Booster 10 Pro verzió frissít) több mint 6.500.000 drivert a zökkenőmentesebb PC működés érdekében. Gyakori rendszerösszeomlásoktól, befagyó képernyőktől vagy készülékproblémáktól szenvedsz? Az elavult, hibás vagy hiányzó illesztőprogramok miatt a perifériáid bármikor leállhatnak. A Driver Booster 10 gyorsan ellenőrizheti, letöltheti és telepítheti az eszközillesztőket a legkényelmesebb módon. A program által hozott gyors javítás újra tökéletessé teszi a PC-det és a külső eszközöket. Akár még akkor is, ha nincs internet. A Driver Booster képes telepíteni a grafikus kártya illesztőprogramokat, kijelző adaptereket vagy bármilyen hiányzó drivert Neked akár offline is. A Driver Booster gyorsan kiszúrja a hibás és elavult illesztőprogramokat, és megtalálja a rendszer és az eszközök pontos, naprakész verzióját. Az illesztőprogram-adatbázis több mint 6,5 millió eszközt és illesztőprogramot támogat több mint 1200 nagy márkától. Emellett az illesztőprogram-források mindegyike hivatalosan az eredeti hardvergyártóktól származik, és megfelelt a Microsoft WHQL-tesztjén és az IObit tesztjén.

A Driver Booster 10 Windows 7, Windows 8, Windows 10 illetve Windows 11 operációs rendszerű számítógépeken használható. v10.1.0 A letölthető verziót 30 napig ingyenesen használhatod, he tetszett online meg is vásárolhatod. A karácsonyi akcióban 80% körüli kedvezményt kapsz!

File:
driver_booster_setup_v10.1.0.exe
Méret:
27.4 MB
Licensz:
Feltöltve:
2023.06.04
Letöltve:
3970x
Osztályzat:
4.91
Osztályozd a programot!
kiváló
jeles
közepes
elégséges
elégtelen
 

LETÖLTÉS LetöltésHozzászólások